راسخون

پاره آجر.....

hojatpoor کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 661
|
تاریخ عضویت : دی 1387 
كمي به  دور و اطراف خود هم نگاه كنيم
 


روزي مردي ثروتمند در اتومبيل جديد و گران قيمت خود با سرعت فراوان از خيابان كم رفت و آمدي مي گذشت. ناگهان از بين دو اتومبيل پارك شده در كنار خيابان يك پسر بچه پاره آجري به سمت او پرتاب كرد.
پاره آجر به اتومبيل او برخورد كرد . مرد پايش را روي ترمز گذاشت و سريع پياده شد و ديد كه اتومبيلش صدمه زيادي ديده است. به طرف پسرك رفت تا او را به سختي تنبيه كند. پسرك گريان با تلاش فراوان بالاخره توانست توجه مرد را به سمت پياده رو، جايي كه برادر فلجش از روي صندلي چرخدار به زمين افتاده بود جلب كند.
پسرك گفت:"اينجا خيابان خلوتي است و به ندرت كسي از آن عبور مي كند. هر چه منتظر ايستادم و از رانندگان كمك خواستم كسي توجه نكرد. برادر بزرگم از روي صندلي چرخدارش به زمين افتاده و من زور كافي براي بلند كردنش ندارم. "براي اينكه شما را متوقف كتم ناچار شدم از اين پاره آجر استفاده كنم ".
مرد متاثر شد و به فكر فرو رفت.... برادر پسرك را روي صندلي اش نشاند، سوار ماشينش شد و به راه افتاد .... در زندگي چنان با سرعت حركت نكنيد كه ديگران مجبور شوند براي جلب توجه شما پاره آجر به طرفتان پرتاب كنند! خدا در روح ما زمزمه مي كند و با قلب ما حرف مي زند. اما بعضي اوقات زماني كه ما وقت نداريم گوش كنيم، او مجبور مي شود پاره آجري به سمت ما پرتاب كند. اين انتخاب خودمان است كه گوش كنيم يا نه!

sifalaw کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1637
|
تاریخ عضویت : خرداد 1388 
تلنگر قابل توجهي بود آنقدر تند حركت نكنيم كه ديگران براي متوقف كردن ما مجبور شوند به طرفمان پاره آجر پرتاب كنند
roozgool کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 195
|
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
جالب بود
gholamreza کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 465
|
تاریخ عضویت : مهر 1387 
سلام دستتون درد نكنه عالي بود
hhhhhhhhhh کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 407
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
واقعا هم همینطوره-تکاندهنده بود ممنونم
rezanajarha کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 348
|
تاریخ عضویت : مهر 1388 
از خداوند بزرگ ملتمسانه تقاضا می کنیم که ما را یک لحظه و کمتر از یک لحظه به خودمان وا نگذارد.
eramau کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 733
|
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
خیلی زیبا بود