محمدرضا طالب‌پور امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در اردكان اظهار داشت: ماموران انتظامي اين شهرستان موفق به كشف 6 هزار و 66 تخته پتوي قاچاق در يك عمليات شدند.
وي خاطرنشان كرد: عوامل ايستگاه بازرسي شهرستان اردكان در بازرسي از خودروهاي عبوري در محل پليس‌راه خرانق به دو دستگاه تريلر كه در مسير يزد ـ طبس در حال حركت بودند، مشكوك شده و اين خودرو را متوقف كردند كه در بازرسي از آن‌ها 6 هزار و 66 تخته پتوي قاچاق به ارزش تقريبي 150 ميليون تومان كشف شد.
فرمانده انتظامي شهرستان اردكان گفت: اين تعداد پتو از كازرون در استان فارس بارگيري شده بود به مقصد شاهرود، سمنان و مشهد حمل مي‌شد.
وي ادامه داد: در اين ارتباط دو نفر دستگير و براي آنها پرونده تشكيل داده و به مبادي ذي‌ربط ارسال شد.
فرمانده انتظامي شهرستان اردكان در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به ميزان كشفيات قاچاق در اين شهرستان گفت: از ابتداي سال جاري تاكنون171 هزار و 700 ليتر گازوئيل قاچاق، 5/11 كيلوگرم گوشت شكار غيرمجاز، يك ميليون و 450 هزار نخ سيگار، 9 عدد موتورسيكلت CRM، مقاديري مشروبات الكلي، 300 عدد عروسك خارجي، مقدار زيادي البسه، آنتن بي‌سيم، تلفن بي‌سيم، بي‌سيم، 9 راس گوسفند، 79 راس گوساله، 3 هزار كيلوگرم برنج پاكستاني قاچاق و ... از قاچاقچيان كشف و ضبط شده است.
سرهنگ‌ طالب‌پور تصريح كرد: محور اردكان به علت قرار گرفتن در چند محور مواصلاتي همواره محل تردد كاروان‌هاي قاچاق بوده است از اين‌رو ماموران نيروي انتظامي در اين منطقه با دقت بسياري خودروهاي عبوري را رصد مي‌كنند.