سایر برندگان وبلاگ نویسی
با سلام
حرف از کد مدرک شد
بگم که هفته قبل به موسسه زنگ زدم گفتند که کد مدرکتونو براتون ارسال می کنیم
ولی هنوز نرسیده؟
می دونم سرتون شلوغه،ماهم عجله نداریم
ریلکــــــــــــــــــس باشید
حرف از کد مدرک شد
ولی هنوز نرسیده؟
با سلام
حرف از کد مدرک شد
ولی هنوز نرسیده؟
حرف از کد مدرک شد
ولی هنوز نرسیده؟
با سلام وتشکر
کاربر گرامی کد مدارک شما عدد 209 می باشد که از طریق ایمیل نیز در چند روز گذشته به شما اطلاع رسانی گردیده است.
من چند هفته پیش مشخصاتم را ایمیل کردم ولی هیچ ایمیلی مبنی بر تایید و عدم تایید برایم ارسال نشده ضمنا نامهی دیگری هم ارسال کردم در حدود دو هفته پیش جواب ان را نفرستادید
جواب نامه ی دوم را هم ارسال کنید
من چند هفته پیش مشخصاتم را ایمیل کردم ولی هیچ ایمیلی مبنی بر تایید و عدم تایید برایم ارسال نشده ضمنا نامهی دیگری هم ارسال کردم در حدود دو هفته پیش جواب ان را نفرستادید جواب نامه ی دوم را هم ارسال کنید
با سلام
کاربر گرامی، در صورت امکان همین امروز مجدداً مشخصات خود را ارسال فرمائید تا سریعاً پیگیری و پاسخ داده شود
کاربر گرامی، در صورت امکان همین امروز مجدداً مشخصات خود را ارسال فرمائید تا سریعاً پیگیری و پاسخ داده شود
من مشخصاتم را دوباره ارسال کردم
پیشنهاد دارم که در صورت امکان در سایر مسابقات مثل مسابقه روایت محرم نام کسانی را که آثار آنها به دست شما رسیده است را در یک انجمن مطرح کنید زیرا این مکان وجود دارد که کاربرانی که اثر ارسال کردند فکر کنند اثارشان به دست شما رسیده از طرف دیگر هم به دلایل اشکالاتی این اثار به دست شما نرسیده باشد و در مسابقه شرکت داده نشوند انوقت چه خواهد شد ؟؟؟؟
این فقط یک پیشنهاد بود هر طور که خودتان راحتید.
من مشخصاتم را دوباره ارسال کردم پیشنهاد دارم که در صورت امکان در سایر مسابقات مثل مسابقه روایت محرم نام کسانی را که آثار آنها به دست شما رسیده است را در یک انجمن مطرح کنید زیرا این مکان وجود دارد که کاربرانی که اثر ارسال کردند فکر کنند اثارشان به دست شما رسیده از طرف دیگر هم به دلایل اشکالاتی این اثار به دست شما نرسیده باشد و در مسابقه شرکت داده نشوند انوقت چه خواهد شد ؟؟؟؟ این فقط یک پیشنهاد بود هر طور که خودتان راحتید.
با سلام و تشکر
کاربر گرامی پیشنهاد شما را با دبیر برگزاری همایش در میان گذاشتیم و به زودی اجراء این طرح را در سایت اطلاع رسانی خواهیم نمود .
لازم به ذکر است که از این به بعد پیشنهادات خود را در تالار روابط عمومی در تاپیک پیشنهادات ، انتقادات و سوالات از روابط عمومی درج نمایید.
با سلام و تشکر از اطلاع رسانیتان من الان فهمیدم که تالار روابط عمومی راسخون جهت انتقاد و پیشنهاد وجود دارد .
یادش بخیر!!!!!!!!