راسخون

سایر برندگان وبلاگ نویسی

javad68 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 5
|
آیا لازم است مدارک خود را چند بار ارسال کنیم چون ممکن است مدارک ما به درستی به دست شما نرسد یعنی چند بار ایمیل بزنیم؟؟؟ اگر ممکن بود از طریق ایمیل افراد و یا ... صحیح رسیدن و یا کمبود مدارک انها را اطلاع می دادید خوب می شد
blogfa88 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 5
|
همایش کجا برگذار می شه ؟؟ حتما اصفهان فکر می کنید کاربران بتونند از استان های مختلف پاشند بیایند همایش؟؟؟
rasekhoon_ravabet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1876
|

آیا لازم است مدارک خود را چند بار ارسال کنیم چون ممکن است مدارک ما به درستی به دست شما نرسد یعنی چند بار ایمیل بزنیم؟؟؟ اگر ممکن بود از طریق ایمیل افراد و یا ... صحیح رسیدن و یا کمبود مدارک انها را اطلاع می دادید خوب می شد

با سلام
کاربر گرامی، در صورتی که قبلاً مدارک ارسال کرده اید و کد دریافت نموده اید، نیاز به انجام این کار نمی باشد فقط کافیست کد مدارک را به همراه آدرس دقیق و نام مسابقه خود برای ما ایمیل نمائید
eramau کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 733
|
سلام 
من متاسفم از اینگونه قضاوت چرا باید تعداد پست های یک وبلاگ را شمارش کرد و به آن امتیاز داد ؟ کپی پیست کردن مطلب از اینترنت چه ارزشی دارد ؟ در یک شب می توان هزار مطلب را به این صورت پست کرد ولی ارزش کار به مطالبی است که از خود کاربر صادر شده باشد . چرا نمی خواهیم جوانها را به جنب و جوش واداریم این گونه امتیاز دهی به نظر من اصلا صحیح نبود . البته عزیزانی که در طراحی قالب امتیاز کسب کردند حسابشان جداست . آنها حقشان بود 
به امید عوض کردن نگاه در برنامه های آتی 
|
|

سلام 
من متاسفم از اینگونه قضاوت چرا باید تعداد پست های یک وبلاگ را شمارش کرد و به آن امتیاز داد ؟ کپی پیست کردن مطلب از اینترنت چه ارزشی دارد ؟ در یک شب می توان هزار مطلب را به این صورت پست کرد ولی ارزش کار به مطالبی است که از خود کاربر صادر شده باشد . چرا نمی خواهیم جوانها را به جنب و جوش واداریم این گونه امتیاز دهی به نظر من اصلا صحیح نبود . البته عزیزانی که در طراحی قالب امتیاز کسب کردند حسابشان جداست . آنها حقشان بود 
به امید عوض کردن نگاه در برنامه های آتی 

با سلام و تشکر
کاربر گرامی، تمامی امتیازات متعلق به مطالب نبوده بلکه تنها یک پنجم امتیازات را در بر می گیرد. اصلا عادلانه و منصفانه نیست که به مطالب، نظرات و آمارهای بازدید یک وبلاگ توجهی نکرده و اهمیتی به آن ندهیم.
sajad2007 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 9109
|
چون بعضی از کاربران چندین وبلاگ دارند بهترین بود به برترین کاربر وبلاگ نویس هم جایزه ای داده می شد
|
|

چون بعضی از کاربران چندین وبلاگ دارند بهترین بود به برترین کاربر وبلاگ نویس هم جایزه ای داده می شد

با سلام
از این پس وبلاگ برتر هر هفته معرفی و جایزه ای برای مدیر آن در نظر گرفته می شود. این وبلاگ ها از طریق بخش برترین وبلاگ ها در صفحه اصلی قابل مشاهده می باشند
sajad2007 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 9109
|

با سلام
از این پس وبلاگ برتر هر هفته معرفی و جایزه ای برای مدیر آن در نظر گرفته می شود. این وبلاگ ها از طریق بخش برترین وبلاگ ها در صفحه اصلی قابل مشاهده می باشند

جایزه چی هست؟
iman_karbala کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4259
|

با سلام
جایزه چی هست؟

با سلام و تشکر
کاربر گرامی جهت مشاهده خبر کامل به قسمت : کاربر برتر وبلاگ های راسخون در انجمن های راسخون مراجعه نمایید .
هرهفته یک هدیه ، هرهفته یک کارت اعتباری
cosama کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 413
|
با سلام
من مشخصاتمو 5 روز هست كه به ايميل راسخون ارسال كردم ولي هنوز از طرف روابط عمومي براي من ايميلي نيمده بايد باز هم صبر كنم ؟

|
|

با سلام
من مشخصاتمو 5 روز هست كه به ايميل راسخون ارسال كردم ولي هنوز از طرف روابط عمومي براي من ايميلي نيمده بايد باز هم صبر كنم ؟

با سلام و تشکر
کاربر گرامی، به دلیل ازدحام ایمیل ها، پاسخگویی و ثبت مدارک برندگان نسبت به قبل زمان بیشتری نیاز دارد. نهایتاً امروز تأییدیه مدارک برایتان ارسال می گردد

cosama کاربر برنزی
|
|

با سلام

با سلام و تشکر

کاربر گرامی، به دلیل ازدحام ایمیل ها، پاسخگویی و ثبت مدارک برندگان نسبت به قبل زمان بیشتری نیاز دارد. نهایتاً امروز تأییدیه مدارک برایتان ارسال می گردد

باسلام
ببخشيد كه مزاحم مي شم ولي چون نوشته بوديد كه نهايتا تا امروز تائيديه مدارك رو برام مي فرستيد دوباره براتون پست گذاشتم

هنوز منتظرم
|
|

با سلام

با سلام و تشکر

باسلام
ببخشيد كه مزاحم مي شم ولي چون نوشته بوديد كه نهايتا تا امروز تائيديه مدارك رو برام مي فرستيد دوباره براتون پست گذاشتم

هنوز منتظرم

با سلام
ایمیل تأیدیه برای شما ارسال شده است در صورتی که موفق به دریافت آن نشدید ما را مطلع نمائید
cosama کاربر برنزی
|
|
با سلام
من هنوز ايميلي از طرف راسخون مبني بر تائيديه مدارك دريافت نكرده ام

ايميل من : co_sama@yahoo.com
iman_karbala کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4259
|

با سلام
من هنوز ايميلي از طرف راسخون مبني بر تائيديه مدارك دريافت نكرده ام

ايميل من : co_sama@yahoo.com

با سلام و تشکر
کاربر گرامی مدارک شما با کد 429 در واحد کاربران موسسه راسخون بایگانی گردیده و ایمیل تائید دریافت مدارک برای شما ارسال گردیده .