سایر برندگان وبلاگ نویسی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کلیه کاربران سایت راسخون خصوصاً آن هایی که در قسمت وبلاگ ها فعالیت دارند و در جشنواره شرکت نموده اند
بدینوسیله سایر برندگان جشنواره وبلاگ نویسی راسخون به همراه مجموع امتیازات آن ها اعلام می شود. برای مشاهده 25 نفر اول به اینجا مراجعه کنید.
برندگان لازم است مشخصات خود شامل نام و نام خانوادگی، آدرس دقیق پستی را به همراه اسکن کارت ملی خود به ایمیل info@rasekhoon.net ارسال نمایند. مدت ارسال مشخصات حداکثر یک ماه پس از درج این خبر می باشد:
ضمناً واحد کاربران آماده دریافت انتقادات، پیشنهادات و نظرات سازنده کلیه کاربران می باشد.
پست الکترونیکی: info@rasekhoon.net
تلفن های تماس: 81 - 6615578- 0311
|
|
|
|
|
|
|
26 |
portal |
sabbaghi |
16 |
سکه راسخون |
|
27 |
emamreza |
amamreza110 |
16 |
سکه راسخون |
|
28 |
defaa |
gladiator2714 |
16 |
سکه راسخون |
|
29 |
farshon |
farshon |
15 |
ساعت و تندیس رومیزی |
|
30 |
Adabi |
sajad2007 |
15 |
ساعت و تندیس رومیزی |
|
31 |
blognews |
seyedjafarfatemi |
15 |
ساعت و تندیس رومیزی |
|
32 |
vjahad |
ali_11303 |
15 |
ساعت و تندیس رومیزی |
|
33 |
delshekaste |
shahram68 |
14 |
ساعت و تندیس رومیزی |
|
34 |
khakriz |
zolalenarges |
14 |
ساعت و تندیس رومیزی |
|
35 |
pelak |
ganjineh |
14 |
ساعت و تندیس رومیزی |
|
36 |
khooban |
sedaghat |
14 |
ساعت و تندیس رومیزی |
|
37 |
ashke_shabnam |
ashke_shabnam |
13 |
ساعت و تندیس رومیزی |
|
38 |
yaghin |
saeedazizi |
13 |
ساعت و تندیس رومیزی |
|
39 |
pezeshki |
mehdi_alizadeh |
12 |
ساعت و تندیس رومیزی |
|
40 |
rayaneh |
omidayandh |
12 |
ساعت و تندیس رومیزی |
|
41 |
adabsara |
gps0064 |
12 |
ساعت و تندیس رومیزی |
|
42 |
iranmathworld |
shahsahebi |
11 |
ساعت و تندیس رومیزی |
|
43 |
motonave |
takhtejamshid |
11 |
ساعت و تندیس رومیزی |
|
44 |
aflakianblog |
khatamolanbeya |
11 |
ساعت و تندیس رومیزی |
|
45 |
pcart |
moosaalinazhad |
11 |
ساعت و تندیس رومیزی |
http://tebyan.rasekhblog.com
http://tebyan.rasekhblog.com
کاربر گرامی، فعالیت کلیه وبلاگ ها در طول جشنواره به دقت بررسی شده اند و بر اساس پارامترهای مورد نظر امتیاز دهی شده اند. اگر اسم شما در بین اسامی فوق نمی باشد از ما ناراحت نباشید. فعالیت شما در چند روز گذشته خوب بوده است با توجه به این که هر هفته ما به کاربر برتر وبلاگ ها، جایزه ای تقدیم می کنیم امیودواریم نام شما را در بین آن برندگان مشاهده کنیم
به نام خدا
سلام عرض می کنم خدمت مدیران محترم سایت راسخون و همچنین به برندگان و تمامی اعضای این مجموعه؛
بنده خدا رو شکر می کنم از اینکه تونستم در مسابقه ی وبلاگ نویسی راسخون جز برندگان باشم و از تمامی دوستان و مدیران نهایت سپاس و قدر دانی را دارم.
قالب هاي طراحي شده توسط پايگاه اطلاع رساني اهل بيت
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
قالب هاي طراحي شده توسط پايگاه اطلاع رساني اهل بيت:راسخ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
لطفا زمان تحویل جوایز را اعلام کنید این طور که من فهمیدم سه نفراول اسفندماه و بقیه معلوم نیست ایا این مورد حقیقت دارد
کاربر گرامی، نفرات اول تا چهارم جوائز آن ها در همایشی که احتمالاً همان همایش کاربران در اسفندماه است اهدا خواهد شد و ارسال جوائز سایر برندگان بسته به زمان ارسال مدارکشان دارد.