راسخون

با نوکیا آقای پلیس رو دور بزنید

samsam کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 50672
|
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
این روزها هر جا می رم حرف حرفه نوکیائه. شرکت نوکیا دیگه واسه جاسوسی سنگ تموم گذاشته. نتنها به دولت مردا در این زمینه کمک می کنه بلکه به مردم هم علیه دولت مردا خدمات ویژه ای میده.

با گوشی ۱۱۰۰ نوکیا از دوبین سرعت سنج پلیس در امان باشید. فقط کافیه که توی قسمت هندزفری گوشی یه چیزی (مثلاً تکه چوب نازک) وارد کنید. البته باید بصورت مورب رو به بالا واردش کنید. بعد از لحظه ای تصویر ماشین کوچکی رو مشاهده می کنید. وسیله وارد شده رو به همان صورت بذارید تا ماشینه نپره.

اگه ماشینه نیومد یه بار گوشی رو خاموش و روشن کنید. حالا زمان استفاده از اون رسیده. گوشی رو جلوی ماشین بذارید و در جاده حرکت کنید. زمانی که دوربین پلس روی شما زوم می کنه، ماشینه همین جور بزرگ و کوچک می شه و قبل از اینکه پلیس شما رو بگیره، می تونید سرعت خودتون رو کم کنید.

البته این گوشی قابلیت های جاسوسیه دیگه مثل هک کردن حساب آنلاین کاربران اینترنتیه.

حالا بازم بگید نوکیا بده

 
 
hossein690 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 283
|
تاریخ عضویت : اسفند 1387 
 جل الخالق...
dadagholam کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2247
|
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
با گوشی نوکیا 1600 هم میشه این کار را کرد
majijmz408 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 21
|
تاریخ عضویت : آبان 1388 
یعنی میشه این کار را کرد؟ جالبه. متشکرم.
cooper کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 689
|
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
برای اطلاعات بیشتر به بخش مقالات سایت مراجعه کنید