اعلام 25 نفر اول مسابقه وبلاگ نویسی
ايا اين انصافه؟ دربارهي وبلاگهايرانيكهبامرورگرهموزيلا (نميدانم كدامنسخشبود)سازگاري ندارد حالامادوميوكهنديديم Programming دربارهاينوبلاگ اگر شما اين وبلاگ را برنده كرده ايد قالبه من همشبيه قالبه ايشانه فقط رنگش فرق داره اگر بهخاطره پستهاش امتياز داديد كه اون همشپونصدو خوردهاي پست داره تازه من حداقل دهتا قالب براتون فرستادم Rasekh درباره ي راسخ شمابه چي اون رايدادينبه مطالب تكراريش؟ يا به رفرشكردنش؟ تاز اون قالبش نه با اپرا سازگاره نه با موزيلا تازه شما اون اوله جشنواره نوشتيد كه قالب امتياز داره قديمي بودن وبلاگ نظرات و ... تازه اين وبلاگهاخودشون براي خودشوننظرنوشتند من براي شما يه ايميل زدم گفتيد همه ي تدابيرانديشيدهشده اما من هيچ تدبيري نميبينم Ahmadynejad شما اينوبلاگو بخاطرهاينكه اسمآقاي احمدي نژاده برندهكرديد يا بخاطره قالبش؟ قالبش كه مالهراسخونه پستهاش هكمكهخيلي كمه؟ شما كهنميدانيد من براي برنده شدن چقدر زحمت كشيدم حالا همش يهسكهي دهتومني كه حداقل پول تلفنشو دربياره نميشه؟ nn22 بهنظرتون اين قالب چي؟ آشنانمياد؟
مسئول واحد کاربران و مدیر وبلاگ ها
روابط عمومی موسسه راسخون
خدمت همه
التماس دعا از کسانیکه هدیه هاشون معنویه
راسخونیهای عزیز
هر کاری انجام بشه بازم یه عده ناراضی اند چی میشه کرد حتی اونایی هم که برنده شدند هم گاها ناراضی اند می گن چرا جایزه ای بهتر برنده نشدیم
من در کلاس همیشه از بچه ها یه سوال می کنم
چرا حکومت حضرت علی (ع) که جانها فدایش باد با وجود اینکه عدالتش بی نقص بود
و در دوره حکومتش کمترین فساد بود
چندان طول نکشید
شاید افزون خواهی ما انسان ها باشد که کار دستمون می ده
علی ای حال شاید اگر من هم برنده نشده بودم حرف دیگه ای می زدم و الان اینجا از وبلاگهای سایرین ایراد می گرفتم
درس اول زندگی ما یزدی ها قناعت است
درود بر یار همیشه همراه راسخون
اجرتون با حضرت زهرا
اللهم عجل لولیک الفرج
http://www.rasekhoon.net/weblog/ahmadynejad/index.aspx
ضمن تشکر از سايت راسخون که اين نتايج را بعد از گذشت چند روز اعلام کردند
يا علي -وحيد صباغي
ضمن تشکر از سايت راسخون که اين نتايج را بعد از گذشت چند روز اعلام کردند
يا علي -وحيد صباغي
113 نظر
24 لینک که همه غیر راسخونین
تمام مطالبی رو هم که تو وبلاگم گذاشتم همه به روز بودن
چه اخبارش و چه مطالب دیگه اش
این اعتراض نبود،گلایه هایی بود که می دونم به هیچ جا نمی رسه
من یاد گرفتم دریایی باشم
مبارک برنده ها باشه
همیشه گفتم بازم میگم:اگه اینجا برنده نشدم حتما خدا بیشترشو برام کنار گذاشته
داوری سخته
اجرای عدالتم سخته
من فقط میخوام جزییات امتیازامو بدونم
به قالبم چند دادین؟؟
به نظرات؟؟
به لینک ها؟؟
به جذابیت؟؟
راستی به عشقی که همه چی رو بیخیال شدم تا به این وبلاگ برسم چند میدین؟؟؟
اونایی که برنده شدن دارن اعتراض می کنن
sabbaghi
nn22
mn_mamas
سلام
دوست محترم - شما نشان دادید آدم بسیار ضعیفی هستید . به خاطر اینکه شارژ ایرانسل را در هنگام چت به عنوان یک دوست به شما گفته بودم . وفکر نمیکردم که آن را بیان کنید ! هر چند که از این اتفاق شادمان هستم .
ممنونم
- دیدنیهای ایران وجهان
- • رنگارنگ ازهمه برترین ها
- هوای تازه وشهرنشینی
- ایده پردازی درهمه مورد
- زندگی وپیام امام حسن مجتبی علیه السلام
- زندگی وپیام حسین ابن علی علیه السلام
- امام زین العابدین علیه السلام
- امام محمدباقرعلیه السلام
- امام جعفرصادق علیه السلام
- امام موسی کاظم علیه السلام
- امام رضاعلیه السلام
- امام علی النقی علیه اسلام
- امام محمدتقی علیه السلام
- امام حسن العسگری علیه السلام
- • امام مهدی عج علیه السلام
- زندگی وپیام پیغمبران الهی
- شهیدان جنگ تحمیلی
- عزیزان جانبازجنگ تحمیلی
- راه علی وکلام علی ع
- نکته هاومعرفی رایانه
وبلاگ نويسان محترم راسخون سلام برشمااميدوارم هميشه براي رضاي خداوندمنان قلمهايتان درراه آگاه نمودن مردم همچون گذشته فعال واستوارباشدهمانطوركه شماعزيزان مطلع هستيدامامانمان فرموده اندذكات دانستن نشروآگاهي دادن به جامعه است همه ماقبل ازاينكه براي دريافت جايزه درمقابل وبلاگ نويسي شروع به اين كاركنيم چندنكته مهم رابه خوبي درذهنمان مروركرده بوديم
1-نگاشتن هراثري ازجمله كتاب ياوبلاگ مي تواند براي زمانهاي طولاني به عنوان يك اثربرايمان مفيد باشدمثلاًوقتي حديثي ازمولاعلي عليه السلام رادروبلاگ مي گذاريم شايدصدهاانسان آن حديث رامروركنندودرزندگي به كارببندندوبرايشان كارگشاباشديادرپست دانستنيهامطلبي راملاحظه كنند وبرايشان نتيچه بخش باشدمگرفقط آن كسي كه مدرسه مي سازدتامردم درآن مكان درس بخواننديامسجدي بنا مي كندكه مسلمانان درآنمكان نمازبخوانندنزدخداوندتواناپاداش داردمن مطمئنم آن وبلاگ نويسي كه براي آگاهي مردم مطلب تهيه ميكنداونيزنزدخداپاداش داردالبته دوستان كاربربراي ايجادهرپست وقت گذاشته اندومطلب گردآوري نموده اندوبرترينشان راطبق قولي كه سايت محترم راسخون داده بود به ترتيب اولويت جوايزي اعطانموده ولي براي مثال خوداينجانب حداقل روزي شش ساعت براي وبلاگهايم وقت گذاشته ام وبيشترازدوهزاروپانصدپست ايجادوبافقط يك موضوع خاص درهروبلاك به نظرخودم بيشترين بازديدكننده راهم ممكن است داشته بودم كه آدرس وبلاگهادرقسمت فوق براي اطلاع دوستان وبلاگ نويس درج نموده ام امابه طوريقين كاربران فعالتري وجودداشته اندكه من نفراول نشده ام ووبلاگ نويسي هم يكي ازعلوم جديداست كه نمي تواندكسي ادعاكندكه من ازبهترينها هستم به طورحتم ازمن وشمابهترين بسيارندودرصداقت مسئولين راسخون شخصابرايم ثابت شده است كه نبايدترديدكرداماهمانطوركه دراول بحث عرض كردم اين وبلاگها واين پستهايي كه ماازخودبه جاگذاشته ايم اگربراي يك بنده خداثمربخش باشدمااجرمعنوي رادريافت كرده ايم باتشكر