راسخون

شیعه از کی بوجود آمد؟

sabor92 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 123
|

دلایل اثبات مکتب شیعه :

sabor92 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 123
|

عزیزانی که مطلب در مورد حقانیت شیعه یا مذاهب دیگر دارند در قسمت فرق و مذاهب قرار دهند تابا یک یگر بحث کنیم

mangool کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 21
|

این چرت و پرتا چیه نوشتید  شیعه از همون زمان پیامبر بود و بنیانگذار مکتب حقه تشیع پیامبر خاتم بود . در زمان پیامبر  رسول خاتم به علی فرمودند یا علی انت و شیعتنا هم الفائزون . یا علی تا و شیعیانت رستگارید . البته بعد پیامبر شیعه بوجود امد البته از نوع شیعه عثمان که خونخواه عثمان بود و یا شیعه معاویه که در کتب اهل سنت امده که معاویه هم شیعه خودشو داشته

lovelornfighter کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 5
|

ما به عنوان شیعه معدقدیم که شیعه در اصل همان سالا راستین است ( پس شیعه را خود حضرت محمد (ص) به وجود آورد) 

اهل تسنن معدقدند که اسلام آنها راستین است و شیعه یکی از فرق پیدایش یافته از اسلام است

من فقط همینو می تونم بگم که " ان الدین عند الله اسلام" همانا دین نزد خدا اسلام است ( نه شیعه و نه سنی و نه .....)

پس به جای اینکه خودمونو  در گیر الغاب کنیم باید اسلام رو بشناسیم

( از نظر تاریخی  عده ای در واقعه ثقیفه طرفدار علی(ع) بودند که بعد ها به شیعیان معروف شدند من جمله سلمان ،ابوذر و .... ( رضی الله عنهم ) ) 

bahmanyar کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 113
|

من هم خوب نفهمیدم

edenarezo کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 4
|

اول اینکه شیعه در طول تاریخ به چند گروه گفته می شد.  در زمان حضرت علی افرادی در کوفه بودند که به قول تاریخ به اینها شیعه گفته می شد. اما شیعه بدین معنی : کسانی که ابوبکر و عمر را قبول داشتند و از پیروان حضرت علی بودند. (عثمان رو بعضا قبول نداشتند.)

شما همین افراد رو در زمان امام حسین هم مشاهده می کنید. خب این شیعیان با توجه به تعاریف امروزیُ بیشتر شبیه اهل سنت امروزی هستند. کسانی که خلفای راشده رو قبول دارند و محب اهل بیت هم هستند.

اما شیعه به معنای امروزی, اولین بار در زابل (سیستان ) بودند. زمانی که معاویه آنها را مجبور کرد که علی را سب و دشنام کنند, سرپیچی کردند و در مقابل فشارهای شدید معاویه ایستادگی کردند.

ali201355 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 792
|

طبق احادیث شیعه ، مذهب تشیع از زمان پیامبر بوده است چون که پیامبر به حضرت علی(ع) می فرماید ای علی  تو و شیعیان تو در بهشت هستن.