شتاب ساخت و نوسازي مدارس
ابوطالب شفقت شامگاه شنبه در نشست شوراي آموزش و پرورش خراسان شمالي اظهار داشت: با توافقات كه اخيرا با سازمان نوسازي مدارس كشور انجام شده است، اعتبارات خوبي براي ساخت و نوسازي مدارس اين استان اختصاص مييابد.
وي ميزان اعتبارات توافق شده در نشست اخير با رئيس سازمان نوسازي مدارس كشور براي نوسازي مدارس اين استان را 280 ميليارد ريال اعلام كرد.
شفقت تصريح كرد: سهم استان نيز براي ساخت و نوسازي مدارس اين استان در سال آينده 120 ميليارد ريال خواهد بود.
وي با اشاره به وجود شمار مدارس تخريبي در خراسان شمالي افزود: نوسازي مدارس اين استان به سبب وضعيت جغرافيايي منطقه ضروري است.
استاندار خراسان شمالي با اشاره به اينكه اجراي 100 مدرسه در سال آينده آغاز ميشود، اعتبار پيشبيني شده براي ساخت اين مدارس را افزون بر 400 ميليارد ريال عنوان كرد.
وي در بخش ديگري در پيش بودن هفته معلم را برشمرد و خواستار برگزاري باشكوهتر گراميداشت روز معلم شد.
شفقت تصريح كرد: تجليل از مقام معلم در استان بايد هماكنون با برنامهريزيها به بهترين نحو برگزار شود.
مديركل آموزش و پرورش خراسان شمالي هم دراين نشست توافقات انجام شده به منظور نوسازي و ساخت مدارس اين استان در سال آينده را يك فرصت كم نظير عنوان كرد و گفت: با تحقق اين مصوبات شاهد توسعه و نوسازي آموزشگاههاي استان خواهيم بود.
محمد وحيدي اظهارداشت: هماكنون وجود مدارس تخريبي در خراسان شمالي به عنوان يكي از دغدغههاي سازمان آموزش وپرورش مطرح است.
وي در بخش ديگري با اشاره به تمهيدات آموزش و پرورش استان براي برگزاري روز معلم افزود: به همين مناسبت 25 معلم نمونه جوان و همچنين پنج معلم نمونه در مناطق مرزي تجليل ميشوند.
وحيدي انتخاب 108 معلم نمونه شهرستاني، 29 معلم نمونه استاني برگزيده را از برنامههاي آموزش و پرورش استان به مناسبت هفته معلم برشمرد و يادآور شد: دو معلم نمونه نيز از استان به كشور راه خواهند يافت.