بانک جامع احادیث مهدوی
ابوبصیر می گوید: مردی از اهالی کوفه ازامام صادق علیه السلام پرسید:
چند نفر با حضرت قائم(عج) قیام می کنند؟ مردم می گویند: همراهان حضرت(عج) به تعداد سربازان بدر یعنی سیصد و سیزده نفرند. امام علیه السلام فرمودند: «مهدی عجل الله تعالی فرجه ظهور نمی کند مگر با ارتشی قوی و نیرومند و ارتش قدرتمند کمتر از ده هزار نیروی رزمنده نخواهد داشت.»
عن ابی بصیر: سأل رجل من أهل الکوفه أباعبدالله علیه السلام: کم یخرج مع القائم فإنهم یقولون: إنه یخرج معه عدّة أهل بدر- ثلاث مأئة و ثلاثة عشر رجلاً-؟ قال:« ومایخرج إلا فی أولی قوّة و مایکون أولو القوة أقلّ من عشرة آلاف».
منبع: کمال الدین، ج 2، ص 654
تفسیر عیاشی، ج 1، ص 134
نورالثقلین، ج 4، ص 98
از روایات فهمیده می شود که تعداد قابل توجهی از سپاهیان مخصوص و ارتش حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه از ایرانیان هستند و از آنان با تعبیرهای اهل ری، اهل خراسان، گنج های طالقان، قمی ها، اهل فارس و... یاد شده است.
چنان که امام باقر(ع) در این رابطه می فرمایند: «نیروهایی با پرچم های سیاه که از خراسان قیام کرده اند در کوفه فرود می آیند و هنگامی که حضرت مهدی علیه السلام در شهر مکه ظهور می کند با آن حضرت(عج) بیعت می کنند.»
الباقر علیه السلام: «تنزل الایات السود - التی تخرج من خراسان- الکوفه، فإذا ظهر المهدی بمکه بعث الیه بالبیعة»
منبع:
ابن حماد، فتن، صفحه 85
الحاوی للفتاوی، جلد2، صفحه 69
امام كاظم سلام الله علیه فرمودند:
«اگر به تعداد اهل بدر [مؤمن كامل] در ميان شما بود، قائم ما قيام مى كرد.»
«لَو كانَ فيكُم عِدَّةُ أهلِ بَدرٍ لَقامَ قائِمُنا.»
منبع: ميزان الحكمه ج1، ص 398،ح 1319
پیامبر اعظم صل الله علیه وآله فرمودند:
«بشارت باد بر شما به مهدی از فرزندان فاطمه سلام الله علیها. وی از جانب مغرب ظاهر می شود و زمین را از عدل پر می کند» گفته شد: ای رسول خدا! (این ظهور) در چه زمانی خواهد بود؟ حضرت(ص) فرمودند: «هنگامی که قاضیان رشوه گیر و مردم فاجر شوند» عرض شد: مهدی(عج) چگونه خواهد بود؟ فرمودند: «از اهل و خاندان خود جدا شده تنهایی اختیار می کند و از وطن خود دور می باشد و در غربت زندگی می کند.»
عن النّبی صل الله علیه وآله: «أبشروا بالمهدیّ من ولد فاطمه، یظهر من جهة المغرب، فیملأ الأرض عدلاً»، فقیل: یا رسول الله؛ و متی یکون ذلک؟ فقال: «أذا ارتشی القضاة و فجرت الأمة و هو الفرید الغریب» قیل: و کیف ذلک یا رسول الله؟ قال: «ینفرد من أهله و یتغرّب عن وطنه».
منبع:
احقاق الحق، ج 19، ص 679