راسخون

دام جدید اماراتی برای ایرانی ها

e_nabizadeh کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 356
|
تاریخ عضویت : مهر 1388 
دام جدید اماراتی برای ایرانی ها


ماموران اماراتی در جدیدترین اقدام خود برای همکارگیری خبری - جاسوسی از ایرانیان روش غیر اخلاقی را در دستور کارخود قرار داده اند.

یك مقام آگاه با بیان این مطلب بهجوان آنلاین گفت: آن دسته از ایرانیانی كه به كشورامارات متحده عربی مسافرت می كنند‘ در بدو ورود توسط برخی افراد به مسابقه ای دعوت می شوند. سپس در همان برنامه به شكل صوری آنها را برنده اعلام می كنند كه هنگام دریافت جوایز در یك اقدام از پیش طراحی شده آنها را در موقعیتی قرار می دهند كه به بهانه عكس یادگاری دركنار برخی زنان عریان قرار گیرند. این افراد كه هنوز ماهیت آنها روشن نشده ومعلوم نیست كه با هدایت كدام سرویسهای خبری یا جاسوسی دست به چنین اقدامی می زنند‘ در ادامه شهروندان ایرانی را تهدید می كنند كه اگر با آنها همكاری خبری نكنند ‘ تصاویر آنها را كه با زنان عریان گرفته اند‘ منتشر خواهند كرد.

این منبع آگاه در ادامه افزود:این باند غیر انسانی از اتباع ایرانی هدف كه در دام اهداف شیطانی آنها قرار گرفته اند ،می خواهند در زمینه اهداف آنها همكاری كنند وهرگونه خبر یا اطلاعی كه آنها درباره ایران مطالبه می كنند در اختیار آنها قرار دهند. در غیر اینصورت و عدم همكاری تهدید می شوند كه تصاویر مورد نظر را در اختیار خانواده های آنها یا سازمانهای امنیتی و انتظامی قرار خواهند داد.

این مقام مطلع در ادامه از شکایت تعدادی از مسافران امارات به نهادهای مسئول دراین زمینه خبر داده و گفته است بزودی جزئیات دقیق تر و جدیدی دراین زمینه به اطلاع هموطنان خواهد رسید.
shahdan کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1485
|
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
دزدي هم انواع و اقسام دارد ! 
pop2000 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 609
|
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
فعلا اماراتی ها در بحران اقتصادی گیر افتاده اند و بورس دبی سقوط کرده است!!!!!
hhhhhhhhhh کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 407
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
عجب
hossein690 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 283
|
تاریخ عضویت : اسفند 1387 
 اینها هم دیواری کوتاه تر از ما ایرانی ها پیدا نکردند