بحث کنیم...
امام علي عليهالسلام ميفرمايند:
علم از مال بهتر است. چه؛ علم، تو را از لغزش و انحراف نگاه ميدارد و تو مال را (از خطر) حفظ ميكني. مال، به واسطهي خرج كردن كم ميشود و علم به واسطهي خرج كردن (ياد دادن به ديگران) زياد ميشود علم حاكم است و مال محكوم آنان كه مال را جمع و نگاهداري كردند اگرچه زندهاند ولي نابود و بياثرند. دانشمندان تا جهان باقي است، باقي هستند. كالبد آنان در اثر مرگ از بين ميرود، ولي صورتهاي ايشان در دل مردم موجود است.
علم از مال بهتر است. چه؛ علم، تو را از لغزش و انحراف نگاه ميدارد و تو مال را (از خطر) حفظ ميكني. مال، به واسطهي خرج كردن كم ميشود و علم به واسطهي خرج كردن (ياد دادن به ديگران) زياد ميشود علم حاكم است و مال محكوم آنان كه مال را جمع و نگاهداري كردند اگرچه زندهاند ولي نابود و بياثرند. دانشمندان تا جهان باقي است، باقي هستند. كالبد آنان در اثر مرگ از بين ميرود، ولي صورتهاي ايشان در دل مردم موجود است.
یاد روزهای نچندان دور مدرسه بخیر
علم بهتر است یا ثروت ؟
اون روزا بیشتر بچه ها می نوشتند ثروت اما به نظر من هم دو لازمه اگر علم داشته باشی ولی لوازم نداشته باشی اون علم به کار نمی یاد و اگر پول داشته باشی و علم چطور استفاده کردن رو نداشته باشی بی فایدست
اما از همه مهمتر اینکه علم هم یک نوع ثروته و باید بلد باشیم چطوری خرجش کنیم و کجا من که هر دوش رو دوست دارم اما همیشه از خدا خواستم بازم می خوام بینش درست به من بده تا از هر دو اینها علم و ثروت درست استفاده کنم بدون فخر فروشی و منت اونوقته که هر دو واقعا طلاست