راسخون

دوستی باجنس مخالف اری یا خیر؟

mardedarya405 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 662
|

دوستي اگه جهت آشنايي بيشتر براي ازدواج باشه اشكال نداره البته اون هم با اطلاع خانواده ولي متاسفانه دوستي هاي امروزي فقط براي ارضاء اميال شهوانيست

DR460N کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4879
|

اگر من به پندار اشتباه خود بگویم آری دختر و پسر می توانند با هم رابطه و دوستی برقرار کنند

آیا حرام خدا حلال می شود و این عمل گناه آلود من به کار نیک تبدیل می شود ؟

در برخورد با چنین رای گیری هایی بر سر انسان کلم بروکلی به همراه شماری خربزه مشهدی و پسته ی رفسنجان سبز می شود .

hoosianp2011 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1682
|

سلام علیکم

ارتباط  با جنس مقابل در قالب هر گونه دوستی یا ارتباط که خوف وقوع از گناه داشته باشد و ریبه را هم نیز به همراه داشته باشد به نظر شارع عزیز و همه مراجع بزرگوار حرام یقینی می باشد

با تشکر

yktalabe کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 3
|

تا وقتب خاتواده ها دست بکار نشوند و فرهنگ ازدواج با سن پایین را جا نیندازند باید شاهد اینجور مسایل بود. خانواده ای که حاضر است فرزندش با مخالف دوست باشد ولی اورا عقد نکند به چه میتوان گفت؟ مسولین هم مقصرند. لذا به نظر من نمیتوان خیلی به کسانی که این روابط را دارند خورده گرفت.(یک طلبه از قم)

azarian2010 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 809
|

بنده اصلاً موافق دوست بودن نیستم دلیل دارم چون در دوستی ها ما آنطور که هستیم خودمان را نشان نمی دهیم ما اگر اصول خاستگاری را خوب رعایت کنیم انشاالله زندگی بهتری خواهیم داشت

angel70 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 10
|

اگه دوستی دختر و پسر بتونه تو چارچوب خاصی قرار بگیره و حدود اسلامی رعایت بشه بودنش بد نیست. اما از اونجایی که همیشه دوست دختر دوست پسرا دور از خونواده و دور از چشم و کنترل خانواده هستن هیچ چارچوبی نمیشه براش گذاشت و واسه همین بودنش خطرناکه... پس یا نباشه یا با نظارت خانواده باشه...

azarian2010 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 809
|

اگه دوستی دختر و پسر بتونه تو چارچوب خاصی قرار بگیره و حدود اسلامی رعایت بشه بودنش بد نیست. اما از اونجایی که همیشه دوست دختر دوست پسرا دور از خونواده و دور از چشم و کنترل خانواده هستن هیچ چارچوبی نمیشه براش گذاشت و واسه همین بودنش خطرناکه... پس یا نباشه یا با نظارت خانواده باشه...

سلام

شما که خودتون داریم میگین حدود اسلامی کجای اسلام گفته با دختر دوست شوید اسلام می گویددر مواقع ضروری با نامحرم صحبت کنید حالا شما از اسلام مایه می گذارید که اگر تحت نظر خانواده باشه اسلامیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

srme1368 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4552
|

دوستی یک کلام خیر .

مگر روابط کاری که اونم خیلی کنترل شده

srme1368 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4552
|

دوستی یک کلام خیر .

مگر روابط کاری که اونم خیلی کنترل شده