ذرت مکزیکی
:برای ۱-۲ نفر
ذرت :۱۵۰ گرم
کره :۱۰ گرم
آبلیمو :نصف قاشق چای خوری
سس مایونز :یک قاشق غذا خوری
فلفل قرمز : ۴/۱ قاشق چای خوری
پودر آویشن :نصف قاشق چای خوری
نمک :نصف قاشق چای خوری
آب :سه قاشق غذا خوری
برای دون دون کردن ذرت .بهترین کار این است ابتدا یک ردیف از ذرت را با چاقو خارج می کنیم .
سپس به را حتی با انگشت ویا سر چاقو بقیه دانه های ذرت را خارج می کنیم .
دانه های ذرت را با سه قاشق غذا خوری ونمک به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰درصد یا ۹۰۰ وات در مایکروفر می پزیم .اگه مایکروفر نداشتیم می توانیم آنها را بخار پز کنیم ویا حدود نیم ساعت در دیگ زود پز بپزیم .
کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم و سپس ذرت ها را در آن تفت مختصر می دهیم و آویشن و فلفل قرمز را هم به آن اضافه می کنیم (میزان فلفل وآویشن دل به خواه هست )
در آخر ذرت ها را ازروی حرارت بر می داریم وسس مایونز وآبلیمو را به ان اضافه می کنیم ومخلوط می کنیم تا به خورد ذرت ها بره .
ذرت مکزیکی ما اماده است .نوش جان .
می توانید از چیپس خلالی وقارچ تفت داده شده هم در آن استفاده کنید .
بعد آن را در مایکروفر می گذاریم حدود 6 دقیقه با قدرت صد درصد سپس ذرت ها را برمی گردانیم وحدود 6 دقیقه دیگر با قدرت صد در صد در مایکرفر قرار می دهیم .حالا ذرت ها کاملا پخته شده اند .نوش جان .
مواد لازم:
کنسرو ذرت=1 عدد
قارچ خرد شده=50 گرم
کره گیاهی=30 گرم
پودر سیر=1 قاشق چایخوری
پودر آویشن=1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه=به میزان لازم
آبلیموی تازه=1 قاشق سوپخوری
مایونز=در صورت دلخواه
طرز تهیه:
1. قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید.
2. کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه در ظرف را ببندیدتا ذرت کاملا داغ شود.
3. مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.
4. کره،پودر سیر،پودر آویشن،فلفل سیاه،مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.
5. دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود