راسخون

ليست شهداي دفاع مقدس (ج)

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 




 

 

تاريخ تولد :2/10/1343

نام پدر :

تاریخ شهادت : 28/11/1364

محل تولد : /- /-

طول مدت حیات :21

محل شهادت :

مزار شهید :بهشت سجادبرازجان

در دوم دي‌ماه سال 1343 در خانواده‌اي کوچک غلام‌رضا به دنيا آمد. با همه‌ي تنگناهاي مادي که در زندگي داشت، با توکل بر خداوند در سايه‌ي عزم و اراده‌ي استوارش پا به مدرسه گذاشت. دوره‌ي ابتدايي را در دبستان معرفت و دوره‌ي راهنمايي را در مدرسه‌ي ارشاد با موفقيت به پايان برد.
دوره‌ي راهنمايي او، انقلاب اسلامي به اوج پيروزي خود نزديک مي‌شد؛ او نيز عاشقانه به صفوف مستحکم تظاهرکنندگان پيوست و تا زماني که انقلاب اسلامي به پيروزي رسيد، در همه‌ي تجمعات و راهپيمايي‌هايي که در شهر بزارجان برگزار مي‌شد، فعالانه حضور داشت. حضور سبزش در خطه‌ي نور آغاز و پاياني نداشت. تقريباً در بيشتر عمليات‌هاي مختلف از غرب تا جنوب کشور شرکت داشت و از خود رشادت‌ها و حماسه‌هايي به يادگار گذاشت.
غلام‌رضا اولين بار از طرف بسيج به پادگان آموزشي کازرون اعزام شد و بعد از دو ماه فراگيري آموزش نظامي، به منطقه‌ي جنگي اعزام شد. از اوايل جنگ غلام‌رضا نبرد خود را با متجاوزين در شهرهاي خرمشهر و سپس آبادان آغاز کرد. بعد از آن به دهلران اعزام شد و در واحد تخريب که خالص‌ترين و شجاع‌ترين نيروهاي رزمنده را به خود جذب مي‌کرد، مشغول خدمت گرديد و به کار پاک‌سازي ميادين مين پرداخت.
غلام‌رضا در تيپ فاطمه (س) بود و سپس به تيپ المهدي (عج) آمد و مسئوليت واحد تخريب را به عهده گرفت. در تاريخ 28/11/1364 غلام‌رضا به آرزوي ديرين خود رسيد و پيکر مطهرش تا سيزده سال مفقودالاثر بود تا اين‌که توسط گروه تحقيق و تفحص، پيکر مطهرش که چند تکه استخوان پلاکي از او به يادگار مانده بود، کشف شد و به زادگاهش شهر برازجان منتقل شد و در ميان حزن و اندوه شديد دوستان و خانواده و ساير مردم قدرشناس و شهيدپرور به طرز باشکوهي تشييع شد و در بهشت سجاد برازجان به خاک سپرده شد.

منبع:مجله عرشيان شماره 25


 

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 



تاريخ تولد :1338

نام پدر :شعبان علي

تاریخ شهادت : 24/8/1361

محل تولد :گيلان /صومعه سرا /-

طول مدت حیات :23

محل شهادت :سومار

مزار شهید :

حسین در سال 1338 در آغوش مادر جای گرفت؛ روزهای کودکی‌اش در شهرستان صومعه‌سرا گذشت و خیلی زود با آیین پاک احمدی آشنا گشت و قصه‌ی شجاعت و عدالت‌خواهی فرزندان حضرت زهرا (س) او را نیز تشنه‌ی مکتب سرخ حسینی گرداند.
لذا زمانی که جنگ‌تحمیلی آغاز شد، در جرگه‌ی جان بر کفان اسلام قدم به صفوف مقدم رزم نهاد.
جوان‌بخت سرانجام در تاریخ 24/8/1361 در سنّ 23 سالگی در سومار از شراب طهور بهشتی نوشید.

منبع:روزنامه جمهوري اسلامي   -  تاریخ:  1383/7/27

وصیت نامه
mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 




 

 

تاريخ تولد :7/1/1343

نام پدر :

تاریخ شهادت : -/--/1366

محل تولد :آذربايجان‌شرقي /مرند /پيراسحق

طول مدت حیات :23

محل شهادت :ماووت

مزار شهید :مفقودالجسد

در بهار سال 1343 در حالي که همه جا غرق در گل و شکوفه بود، در خانواده‌اي کشاورز ديده به جهان گشود. نامش را محمد نهادند. کودکي بيش نبود که براي آموختن قرآن راهي مسجد روستا شد.
وي دوره‌ي ابتدايي و راهنمايي را در روستاي پيراسحق مرند گذراند و در سال 61 وارد دبيرستان شاملوي مرند شد. خوب درس مي‌خواند، به ورزش علاقه داشت و درعين حال در کار کشاورزي، مددرسان پدر بود و در کارهاي درسي به برادران کوچک‌تر از خود کمک مي‌کرد.
جايي نبود که وجود او لازم باشد و محمد حضور نيابد. با شوق و شوري فراوان به ديگران خدمت مي‌کرد و کمک به ديگران، وجود مهربانش را غرق رضايت مي‌نمود. بعد از اخذ مدرک ديپلم در مرکز تربيت معلم مشغول تحصيل شد و هم‌زمان به تدريس پرداخت.
او شمعي بود که مي‌سوخت تا در پرتو آن تاريکي جهل و ناداني را از وجود مستعد دانش‌آموزان بزدايد و آنان را با گرمي و روشنايي دانش و نور ايمان آشنا سازد.
در سال 1366 محمد بنا به احساس وظيفه‌ي شرعي و اطاعت از امر امام (ره) از طرف بسيج مرند عازم جبهه شد و بعد از توفيق چهار ماه حضور در جبهه به عنوان آرپي‌جي‌زن در لشکر 31 عاشورا در عمليات بيت‌المقدس دو در سنّ 23 سالگي جاويدالاثر گشت.

منبع:كتاب آموزگاران شهادت جلد 2 صفحه 123


 

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 



تاريخ تولد :1326

نام پدر :

تاریخ شهادت : 8/7/1359

محل تولد :تهران /تهران /-

طول مدت حیات :33

محل شهادت :خرمشهر

مزار شهید :بهشت زهرا (س)

فرامرز جوانشير در سال 1326 در شهر تهران به دنيا آمد. سال‌هاي کودکي را در آغوش مادر گذراند و از سرچشمه‌ي محبّت پدر سيراب گشت. سال‌ها گذشت؛ او که از ياران شهيد نامجو بود، از طرف آن شهيد براي ترميم دانشکده‌ي افسري و تبديل آن به فيضيه‌ي ارتش انتخاب شده بود.
روزهاي اول انقلاب که دانشکده‌ي افسري جولان‌گاه گروه‌ها و احزاب سياسي شده بودند، وظيفه‌ي خطيري داشت و حفظ گرداني که همه‌ي نيروهاي جوان هدف احزاب شده بودند، بسيار خطرناک مي‌نمود. او با درايت و مديريت خاص خود توانست گردان خود را حفظ کند و آن‌ها را با روشن‌گري‌هاي صحيح از ورود به احزاب باز دارد.
با آغاز جنگ تحميلي او به همراه گردان تحت امر خود به خرمشهر اعزام شدا و با تشکيل گروه‌هاي ده نفري، به حفاظت از آن شهر مظلوم پرداختند. خود او علاوه بر فرماندهي گردان، سرپرست يک گروه ده نفري بود که همه از دانشجويان دانشکده‌ي افسري بودند و در اطراف پادگان دژ به نبرد با عراقي‌هاي متجاوز مي‌پرداختند. دشمن با شدت تمام سعي در تصرف خرمشهر داشت و اين رزمندگانِ داوطلب مانع سقوط آن شهر شده بودند.
در روز 8 مهرماه 1359 دشمن با استفاده از آتش شديد، به کوبيدن پادگان دژ و اطراف آن پرداخت. اين مرد بزرگ و يارانش که در حالت پارتيزاني به دفاع از شهر مشغول بودند، با وجود آتش سنگين دشمن، قدمي عقب ننشستند و در مقابل دشمن ايستادند.
در اين درگيري‌ها سرگرد جوانشير مورد هدف ترکش خمپاره دشمن قرار گرفت و توسط پرسنل تحت امر خود که به او اعتماد کامل داشتند، به پشت جبهه منتقل گرديد و در بيمارستان بر اثر شدت جراحات وارده در سنّ 33 سالگي به درجه‌ي رفيع شهادت نايل آمد.
جوانشير از اولين فرماندهان ارتش بود که در روزهاي آغازين جنگ تحميلي به درجه‌ي رفيع شهادت رسيد.
پيکر پاک او به تهران منتقل و در بهشت‌زهرا (س) به خاک سپرده شد.

منبع:مطالب ارسالي ازسازمان ايثارگران نيروي زميني ارتش

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 




 

 

تاريخ تولد :1344

نام پدر :

تاریخ شهادت : 1/11/1365

محل تولد : /- /-

طول مدت حیات :21

محل شهادت :شلمچه

مزار شهید :

سال 1344 در آغوش خانواده جاي گرفت و پدر و مادر نامش را محسن نهادند، او در سايه خانواده‌اي فرزانه پرورش يافت.
روزها و ماه‌ها از پي هم گذشت و محسن در مکتب اهل بيت (ع) درس آزادگي، شجاعت و شهادت را آموخت و از همين زمان با خود عهد کرد که هيچ گاه دنيا را به سراي اخروي ترجيح ندهد و همواره حامي مظلوم باشد.
زماني‌که جنگ تحميلي آغاز شد، او تأمل نکرد و در صف رزمندگان راه حق راهي جنوب کشور شد. .
جوانمردي سرانجام در آغازين روز بهمن ماه سال 1365 در عمليات کربلاي 5 در شلمچه و در سن 21 سالگي به آرزويش دست يافت و آسماني شد.

منبع:ماهنامه عاشوراييان   -  شماره مجله: 11-  صفحه: 7

وصيت نامه


 

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 



تاريخ تولد :1343

نام پدر :

تاریخ شهادت : 21/دي/1365

محل تولد :فارس /شيراز

طول مدت حیات :25

محل شهادت :شلمچه

مزار شهید :دارالرحمه شيراز

محمدرضا جوانمردي در سال 1343 در عطرافشان بهارنارنج شهر شيراز در خانواده‌اي آرام و صميمي پا به عرصه هستي نهاد و با تربيتي آسماني و ايمان رشد پيدا کرد و قدم در راه علم گذاشت او تحصيلاتش را تا دوره راهنمايي ادامه داد ولي در اين مقطع از ادامه تحصيل بازماند و به جهت تامين هزينه معاش خانواده به کارهاي مختلفي از جمله نجاري و کارهاي ساختماني اشتغال ورزيد او از همان آوان کودکي و نوجواني با فقر و تلاش جهت کسب روزي حلال آشنا بود همزمان با اوج‌گيري مبارزات انقلابي مردم بر عليه رژيم پهلوي او نيز دوشادوش ساير برادران مومن و متعهدش به شرکت در تظاهرات و راهپيمائي‌هاي انقلابي پرداخت و باحضور سبزش در تمامي مراحل پيروزي انقلاب شکوهمند اسلامي درس پايداري و مقاومت را به نمايش گذاشت محمدرضا با گذراندن دوره‌هاي مختلف آموزشي به قهرمان هميشه سرافراز انقلاب شهيد چمران پيوست و در بسياري از جنگهاي نامنظم شرکت کرد و چندي بعد به عضويت سپاه پاسداران انقلاب اسلامي درآمد و به سوي ميدانهاي مبارزه و جهاد در جنوب شتافت و بارها بر اثر اصابت تير و ترکش دشمن بعثي مجروح گشت محمدرضا در سال 1364 همسري وفادار و شايسته برگزيد و صاحب يک فرزند شد.سرانجام در تاريخ 21/10/1365 در سن 25 سالگي در منطقه عملياتي شلمچه در عمليات کربلاي 5 با سمت مسئول محور در عمليات شرکت کرد و به ديدار دوست شتافت مزار اين شهيد گرانقدر در گلزار شهداي دارالرحمه شيراز قرار دارد.روحش شاد و يادش گرامي باد.

منبع:كتاب ناظران وجه الله

وصيت‌نامه
ردپاي نور
mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 




 

 

تاريخ تولد :1346

نام پدر :

تاریخ شهادت : 13/6/1363

محل تولد :ايلام /مهران /-

طول مدت حیات :17

محل شهادت :چنگوله

مزار شهید :

سال 1346 به دنیا آمد، نامش را کریم گذاشتند و از خداوند سلامت و سعادت او را خواستار شدند. او در شهر تهران بزرگ شد و از خانواده‌اش فرامین و فرایض دین اسلام را آموخت و سر بر سجده نهاد تا ضمن سپاس از یزدان پاک، او را بندگی نماید.
کریم با پیروزی انقلاب به عضویت بسیج درآمد تا جزو جان بر کفان لشکر اسلام، لبیک‌گوی امام (ره) باشد.
جوانمردیان سرانجام در روز سیزدهم شهریورماه سال 1363 در سنّ 17 سالگی در منطقه‌ی چنگوله به شهادت رسید.

منبع:كتاب لاله هاي افروختني   -  صفحه: 165


 

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 



تاريخ تولد :1340

نام پدر :

تاریخ شهادت : -/--/1361

محل تولد : /- /-

طول مدت حیات :21

محل شهادت :

مزار شهید :

جوانمهر در سال1340 چشم بر جهان هستي گشود. کودکي او در سايه‌ي پرمهر خانواده سپري گشت و تعليمات دين مبين اسلام را از آنان فرا گرفت.
علي‌رضا خيلي زود درس ايثار و جوان‌مردي را از مکتب سرخ سيدالشهدا آموخت و دل‌بسته‌ي سيره‌ي اهل‌بيت (ع) گشت.
وي با آغاز جنگ تحميلي در جرگه‌ي سربازان لشگر اسلام به مصاف با بعثيان پرداخت و سرانجام در سال 1361 در عمليات والفجر مقدماتي از شربت طهور بهشتي نوشيد و در سنّ 21 سالگي شهيد راه حق شد.

منبع:مجله‌ي اوج

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 



تاريخ تولد :1345

نام پدر :محمد

تاریخ شهادت : 14/آبان/1362

محل تولد :اصفهان /اصفهان

طول مدت حیات :17

محل شهادت :كاني‌مانگا - كردستان

مزار شهید :گلزار شهداي رهنان

ستاره‌اي زيبا در آسمان چشمک مي‌زند تقويم سال 1345 را نشان مي‌داد، محمد چشم به ستاره‌ها دوخته بود اضطراب سراپايش را فرا گرفته بود ،اضطراب شيرين پدرشدن. ناگهان صداي گريه نوزادي در فضا پيچيد و ستاره‌اي قدم در خانه آنها گذاشت، اين خانواده گرچه از مال دنيا چيزي نداشت اما از خداوند جواهري به امانت گرفت کودک پسر بود پدر او را ناصر نام نهاد او در هفتمين بهار زندگي پا به پاي بچه‌هاي شهر راهي مدرسه شد تا سال دوم راهنمايي را به موفقيت به پايان رساند ولي به علت وضعيت مالي خانواده به بازار کار روي آورد و شغل قلم‌زني را پيشه نمود .
سالهاي نوجواني را در اوج مبارزات مردم و در روزهاي ملتهب انقلاب گذراند و همراه با خروش مردم در راهپيمايي‌ها و تظاهرات تا حذف رژيم منحوس پهلوي شرکت کرد. در آغازين روزهاي جنگ تحميلي به صف مبارزان حق پيوست . چهاردهم آبان ماه سال 1362 خاطره پرواز اين دلاورمرد ايران اسلامي را در دل خونين خود جاي داده است .ناصر جواهري در جريان عمليات والفجر4 در کردستان در سن 17 سالگي عطش و التهاب دروني خود را با جام شهادت فرو نشاند و آرام و سبکبال در ملکوت اشک و آتش به پرواز درآمد. پيکر پاکش را در گلزار شهداي رهنان به خاک سپردند.

منبع:كتاب سرگذشت سرافرازان ج1

شهادت
وصيت‌نامه
mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 



تاريخ تولد :1339

نام پدر :

تاریخ شهادت : 20/دي/1359

محل تولد :اصفهان /اصفهان

طول مدت حیات :20

محل شهادت :

مزار شهید :

در سال 1339 در شهر اصفهان پا به عرصه گيتي نهاد، دوران کودکي را در زادگاهش سپري کرد و تحصيلاتش را تا اخذ مدرک ديپلم در رشته علوم انساني ادامه داد. مجيدضمن تحصيل در مدرسه جوشکاري را فرا گرفت، او با ساخت يک تفنگ ساچمه اي فعاليت خود را در حوزه مبارزه مسلحانه آغاز کرد و اظهار داشت: بايد در زمينه‌اي تخصص پيدا کني، که در آينده به درد مملکت بخورد و کشورمان را از وابستگي نجات دهد، او در زمان اوج‌گيري انقلاب اسلامي با تکثير و پخش اعلاميه‌هاي حضرت امام تلاش وافري در جهت پيروزي انقلاب انجام داد. زمانيکه امام به ايران بازگشت، مجيد مسئوليت پاسداري از خيابانها را در شب پذيرفت و بعد از اعلام پيروزي به خدمت سربازي رفت و در شهرهاي گرگان، کرج و جبهه‌هاي جنوب خدمت کرد.جواهريان در تاريخ 20/10/1359 بر اثر اصابت گلوله در سن 20 سالگي شهد شيرين شهادت را نوشيد و در جمع پيروان کاروان کربلا قرار گرفت.پس از شهادت او پدرش گفت:«من بسيار خوشحالم از شهادت پسرم، مخصوصاًً که در راه دين و کشور اسلاميمان شهيد شده است،‌ من هم حاضرم براي دفاع از اسلام و از بين بردن نيروهاي کافر بعثي به جبهه بروم و جانم را در اين راه بدهم.

منبع:كتاب اسوه‌هاي شهادت در اصفهان

شهادت
mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 




 

 

تاريخ تولد :1339

نام پدر :حسين

تاریخ شهادت : 21/3/1361

محل تولد :اصفهان /اصفهان /-

طول مدت حیات :22

محل شهادت :دارخوئين

مزار شهید :

رضا جواني در سال 1339 شمسي متولّد شد. نام پدرش حسين بود و از اهالي استان اصفهان. او در آغوش خانواده‌اي پرمهر و محبت پرورش يافت. روزها سپري مي‌شد و رضا هر روز با دنياي اطرافش بيشتر آشنا مي‌شد.
انقلاب و جنگ دو رويدادي است که در سال‌هاي کودکي و نوجواني او رخ داده است و از او جواني بالغ و آگاه ساخته است که بايد در برابر کفر ايستاد و سپاه اسلام را ياري داد و به نداي رهبر کبير انقلاب لبيک گفت و پا به عرصه‌ي جهاد و مبارزه گذاشت.
او که عاشقانه به خطوط مقدم جبهه رفته بود، در تاريخ 21/3/1361 در حالي که تنها 22 سال داشت، در منطقه‌ي دارخوئين به فوز عظيم شهادت نايل گشت.

منبع:روزنامه جمهوري اسلامي  

وصيت نامه
mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 



تاريخ تولد :1315

نام پدر :مهرعلي

تاریخ شهادت : 20/8/1359

محل تولد :كهكيلويه‌بويراحمد /- /نازمكان

طول مدت حیات :44

محل شهادت :اهواز

مزار شهید :

نامش را غلام‌حسين گذاشتند، تا غلام اهل بيت عصمت و طهارت گردد. اهل روستاي نازمکان بود و متولد سال 1315؛ گرچه خانواده از مال دنيا اندوخته‌اي نداشتند اما از نعمت ايمان به ذات پاک پروردگار سيراب بودند.
غلام‌حسين در خانواده‌اي مؤمن بزرگ شد. زماني‌که جنگ تحميلي آغاز گشت داوطلبانه در ژاندارمري دهدشت ثبت‌نام کرد و سپس به اهواز اعزام شد.
جوبه دلاورمردي از تبار عاشوراييان بود که در روز بيستم آبان ماه سال 1359 در سن 44 سالگي به بيکران آسمان بال گشود و خون سرخش خاک اهواز را زينت داد.

منبع:ماهنامه وصال   -  شماره مجله: 32

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 




 

 

تاريخ تولد :1344

نام پدر :

تاریخ شهادت : -/--/1362

محل تولد : /- /-

طول مدت حیات :18

محل شهادت :پنجوين درعراق

مزار شهید :

جودت در سال 1344 چشم بر جهان هستي گشود. کودکي او در سايه‌ي پرمهر خانواده سپري گشت و تعليمات دين مبين اسلام را از آنان فرا گرفت. اباذر خيلي زود درس ايثار و جوان‌مردي را از مکتب سرخ سيدالشهدا آموخت و دل‌بسته‌ي سيره‌ي اهل‌بيت (ع) گشت.
وي با آغاز جنگ تحميلي در جرگه‌ي سربازان لشگر اسلام به مصاف با بعثيان پرداخت و سرانجام در سال 1362 در پنجوين عراق در عمليات والفجر4 از شربت طهور بهشتي نوشيد و در سنّ 18 سالگي شهيد راه حق شد.

منبع:مجله‌ي اوج

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 



تاريخ تولد :1332

نام پدر :كريم

تاریخ شهادت : 7/5/1361

محل تولد :مركزي /اراك /-

طول مدت حیات :29

محل شهادت :عراق

مزار شهید :

جواد در سال 1332 به دنيا آمد. کودکي‌اش در شهرستان اراک سپري شد. روزهاي خوش کودکي يکي پس از ديگري مي‌گذشت و او در عنفوان جواني به خيل ياران و ياوران امام (ره) پيوست.
جواد در کسوت بسيجيان جان بر کف به جبهه رفت و بعد از نبردي دلاورانه در روز هفتم مردادماه سال 1361 به شهادت رسيد. وي در سنّ 29 سالگي به آسمان بال گشود.

منبع:روزنامه جمهوري اسلامي   -  تاریخ:  1382/7/22 -  صفحه: 3

وصيت نامه
mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 




 

 

تاريخ تولد :5/7/1326

نام پدر :الف

تاریخ شهادت : 16/10/1359

محل تولد :اردبيل /نمين /ميناباد

طول مدت حیات :33

محل شهادت :هويزه

مزار شهید :گلزارشهداي روستاي ميناباد

نورعلي جودي فرزند الف در پنجمين روز مهرماه سال هزاروسي صد و بيست و شش در روستاي ميناباد شهرستان نمين استان اردبيل و در خانواده‌اي کشاورز و مؤمن چشم به جهان هستي گشود.
او پس از اتمام دوران کودکي و خردسالي، پا به مدرسه نهاده، مشغول تحصيل گرديد و با موفقيت مقطع ابتدايي و راهنمايي را سپري نمود و وارد ارتش شد.
وي پس از سپري نمودن تحصيلات لازم وطي دوره‌هاي مربوط ، در رسته‌ي بهداري لشکر شانزده زرهي قزوين مشغول خدمت گرديد. او در سال 1358ازدواج نمود که ثمره آن چهار فرزند بود. هم زمان با شهريور ماه هزاروسي صد و پنجاه و نه که دشمن بعثي مرزهاي جنوب کشور را مورد تهاجم قرار داد، نورعلي که در آن زمان در اهواز حضور داشت، با شور و اشتياق به اداي دين و وظيفه‌‌ي خويش در قبال کشور پرداخت و به ياري مجروحان و مصدومان جنگ شتافت.
او سرانجام در اين راه مقدس و در حين کمک به مجروحان، در شانزدهم دي ماه سال هزار وسي صد و پنجاه و نه در سن 33 سالگي در هويزه در خون پاک خويش فرو غلتيد و در اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسيد.
پيکر مطهر او مدت‌ها در زير خاک‌هاي هويزه باقي ماند و سه سال بعد جسم بي‌جانش به آغوش خانواده باز گشت و در گلزار شهداي روستاي ميناباد به خاک سپرده شد.

منبع:كتاب شوق پرواز   -  صفحه: 159

شهادت