طرز تهيه سس پنير

اگر مايل باشيد به برخي از غذاهايتان، طعم پنير بدهيد، ‌مي‌توانيد روي آن‌ها سس پنير بريزيد

زمان تهيه: 10 دقيقه

زمان پخت: 15 دقيقه

مواد لازم:

پنير: 100 گرم

آرد: 2 قاشق غذاخوري

نمك: نصف قاشق چاي‌خوري

فلفل: 4/1 قاشق چاي‌خوري

كره: 2 قاشق غذاخوري

شير: 2 پيمانه

طرز تهيه:

1- در يك قابلمه كره را ذوب كنيد.

2- آرد را به آن اضافه كنيد و آنقدر هم بزنيد تا به صورت خميرنرم و رواني درآيد.

3- سپس مخلوط را حرارت دهيد تا كمي گازدار شود.

4- شير را بتدريج به مخلوط اضافه كنيد.

5- مخلوط را هم بزنيد تا به صورت خمير كلفتي درآيد.

6- نمك و فلفل را به خمير اضافه كنيد.

7- اكنون پنير رنده شده را به خمير اضافه كنيد و آن را هم زنيد و حرارت دهيد.

8- مخلوط را آنقدر حرارت دهيد تا پنيرها ذوب شوند.

9- سس پنير آماده است.

همشهری آنلاین