صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"
باسلام واحترام
مدیرتهمورث
آیانمی خواهیدامتیازات تاپیکهای زیررااهداء نمایید؟:
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/929029/page1/
سلام و تشکر
در همان زمان مقرر به ایجاد کننده تاییک ابلاغ نمودم تا امتیازات رو اهدا کنن
فکر میکنم فراموش کردن
تا آخر هفته امتیازات هدیه میشود با تشکر
با سلام لطفا مشخص کنید چه موضوعاتی در تالار گفتگوی آزاد قرار می گیره ممنونم
با سلام لطفا مشخص کنید چه موضوعاتی در تالار گفتگوی آزاد قرار می گیره ممنونم
سلام وتشکر
از تاخیر پیش آمده در پاسخگویی عذر خواهی میکنم
تالار گفتگوی آزاد داری ۴ زیر تالار با عناوین گوناگون
شما با توجه به عنوان پست خود تاپیکی در زیر تالار ه مربوطه ایجاد میکنید
باسلام واحترام
مدیرمحترم
حجم صفحه بهم ریخته لطفا"اصلاح ش.ود:
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/961097/page1/
باسلام مجدد
مدیرمحترم
لازم دونستم که یادآوری نمایم لینک اسامی کاربران برترخردادوتیررویاقفل بزنیدویاغیرفعال نماییدتااحتمالا"کاربری به اشتباه وسهوا"اقدام به زدن پست ننماید.باتشکر:
مسئول محترم تالار
باسلام واحترام
یه انتقادی داشتم ازخدمتتون
مدتی ست که پستهای متعددی میزنم بدون اینکه بعنوان ویژه معرفی شوندمیشه یه نظارتی به تالارتون بفرمائیدکه درصورت لزوم برخی ازپستهای اینجانب ویژه شوند؟
قبلا"ازتون تشکرمیکنم
مدیرجدیدمحترم گفتگوی آزاد
باسلام واحترام
آقای مرادی مدیریت جدیدتالارگفتگوی آزادروبهتون تبریک می گویم امیدوارم بتونم گام کوچکی درجهت ارتقای سطح دانش فرهنگی جامعه درکنارمدیری چون شمابردارم.باتشکر
مدیرجدیدمحترم گفتگوی آزاد
باسلام واحترام
آقای مرادی مدیریت جدیدتالارگفتگوی آزادروبهتون تبریک می گویم امیدوارم بتونم گام کوچکی درجهت ارتقای سطح دانش فرهنگی جامعه درکنارمدیری چون شمابردارم.باتشکر
با سلام و عرض ادب خدمت آقای اشرفی بزرگوار؛
از لطف شما بسیار سپاسگزارم.
امیدوارم بتوانم با همراهی و استفاده از تجربیات عزیزانی هم چون شما، مسئولیت خویش در این تالار را به خوبی انجام دهم.
پیشاپیش از همکاری سازنده شما و دوستان عزیز، تشکر میکنم.
موفق باشید.
یا علی.
جناب مرادی
باسلام واحترام
پیشنهادمیشودواسه پست"خاطرات خوش راسخونی"تاریخ تعیین شودتاکاربران عزیزهرچه زودتربه نتیجه برسند.باتشکرمجدد
جناب مرادی
باسلام واحترام
پیشنهادمیشودواسه پست"خاطرات خوش راسخونی"تاریخ تعیین شودتاکاربران عزیزهرچه زودتربه نتیجه برسند.باتشکرمجدد
ضمن عرض سلام و احترام خدمت آقای اشرفی گرامی؛
تاریخ مورد نظر، در تایپک مربوطه اعلام گردید.
با سپاس از فعالیت خوب شما،
موفق باشید.
مدیرمحترم
باسلام مجدد
همانطورکه اطلاع داده بودیدبنده پستی روجدیدا"ازش تبلیغ درخواست ننمودم ازجمله پست ذیل وحتی ویرایشش روهم بعهده خودتون گذاشتم(ازنظراینکه عجله نکرده باشم )خواستم یادآوری کنم خدمتتون.باتشکر:
سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما همراه گرامی تالار گفتگوی آزاد جناب اشرفی
تایپک مورد نظر همانگونه که در محل مربوطه اعلام گردید، تکراری بوده و برای اینکه دوستان دیگر هم در جریان کار باشند و از گذاشتن موارد مشابه اجتناب نمایند، این تایپک قفل شده و لزومی به غیر فعال بودن آن نمیباشد. توجه داشته باشید که تشخیص قفل یا غیر فعال نمودن تایپک در هر تالار، از اختیارات مدیر همان تالار میباشد که با توجه به صلاحدید ایشان و سیاستهای مدیریتی مربوطه صورت میگیرد و این روند تا پایان مدیریت بنده در این تالار ادامه خواهد داشت.
با سپاس
موفق باشید.
مدیرمحترم
باسلام مجدد
همانطورکه اطلاع داده بودیدبنده پستی روجدیدا"ازش تبلیغ درخواست ننمودم ازجمله پست ذیل وحتی ویرایشش روهم بعهده خودتون گذاشتم(ازنظراینکه عجله نکرده باشم )خواستم یادآوری کنم خدمتتون.باتشکر:
ضمن عرض سلام و احترام مجدد خدمت همراه محترم تالار گفتگوی آزاد جناب اشرفی
تایپک مورد نظر برای تبلیغات، در قسمت اعلانات تالار قرار گرفت.
با سپاس
موفق باشید
مدیرمحترم
باسلام مجدد
ضمن عرض سلام و احترام مجدد خدمت همراه محترم تالار گفتگوی آزاد جناب اشرفی
تایپک مورد نظر برای تبلیغات، در قسمت اعلانات تالار قرار گرفت.
با سپاس
موفق باشید
باسلام منکه پیدانکردم میشه لینک بگذاتریددرضمن این لینکروهم ازش تبلیغ بشه اینباردرقسمت پل ارتباطی درخواست بشه واسه تبلیغ درقسمت بالای انجمنها: