صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"
با سلام و عرض ادب
از همراه خوب راسخونی جناب a_sadri جویای احوال شدیم، مشکلی برای ایشان پیش آمده است که ان شاء ا... بزودی رفع خواهد شد و مجددا شاهد حضور فعال ایشان خواهیم بود.
با تشکر فراوان
موفق باشید
با سلام و عرض ادب
از همراه خوب راسخونی جناب a_sadri جویای احوال شدیم، مشکلی برای ایشان پیش آمده است که ان شاء ا... بزودی رفع خواهد شد و مجددا شاهد حضور فعال ایشان خواهیم بود.
با تشکر فراوان
موفق باشید
از شما مدیر عزیز و دوستان راسخونی بابت جویا شدن احوال اینجانب بسیار متشکرم .
امیدوارم شاد و سربلند باشید .
سلامـ و عرضـ ادبـ و احترامـ
از اونجاییـ کهـ مرحلهـ دومـ مسابقهـ دستـ خطـ برتر آمادهـ یـ اجرا استـ لطفا تایپیکـ مسابقهـ رو فعال کردهـ تا مرحلهـ دو مسابقهـ اجرا شود .
اینـ همـ لینکـ تایپیکـ
http://rasekhoon.net/forum/thread/740366/page1/
با تشکر فراوانـ
آجی طهمورس سلام
یه سوالی یکی از کاربران در بحث عربی داشت. گفتم شاید شما بتونید جوابش رو بدین
http://rasekhoon.net/forum/thread/752841/page1/
موفق و موید باشید
مدیرمحترم تالار
باسلام واحترام
می خواستم بعرض برسانم منبعدجهت جذابیت پستهای ارسالی به آن تالارمحترم می خواهم ازتصاویرمرتبط بابحث ویامطلبی که قرارمی دهم بگذارم ازنظرشماکه مشکلی نداره؟
سلامـ و عرضـ ادبـ و احترامـ
از اونجاییـ کهـ مرحلهـ دومـ مسابقهـ دستـ خطـ برتر آمادهـ یـ اجرا استـ لطفا تایپیکـ مسابقهـ رو فعال کردهـ تا مرحلهـ دو مسابقهـ اجرا شود .
اینـ همـ لینکـ تایپیکـ
http://rasekhoon.net/forum/thread/740366/page1/
با تشکر فراوانـ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
با سلام و تشکر از حضور شما در تالار گفتگوی ازاد
تاپیک فعال و در قسمت ویژه ها قرار گرفت
مدیرمحترم تالار
باسلام واحترام
می خواستم بعرض برسانم منبعدجهت جذابیت پستهای ارسالی به آن تالارمحترم می خواهم ازتصاویرمرتبط بابحث ویامطلبی که قرارمی دهم بگذارم ازنظرشماکه مشکلی نداره؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
با سلام و عرض ادب و احترام
میشه کمی بیشتر توضیح بدهید متشکرم
مدیرمحترم تالار
باسلام واحترام
سلام
توجه کنیدمن مثل همیشه درموردموضوعی خاص توضیحاتی درپستم میدم حالامنبعدمی خواهم درکنارمطالب توضیح داده شده تصویری متناسب بامتن درج شده درپست نیزقراردهم آیاموافق اینکارهستید؟یعنی فقط ممکنه تصویرکپی پیست باشه.
مدیرمحترم تالار
باسلام واحترام
سلام
توجه کنیدمن مثل همیشه درموردموضوعی خاص توضیحاتی درپستم میدم حالامنبعدمی خواهم درکنارمطالب توضیح داده شده تصویری متناسب بامتن درج شده درپست نیزقراردهم آیاموافق اینکارهستید؟یعنی فقط ممکنه تصویرکپی پیست باشه.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
نه از نظر من مشکلی نداره البته عکس ها با حفظ رعایت قوانین راسخون باشه اشکالی نداره
باسلام واحترام
می خواستم بعرض برسانم که امکان جدیدی درتالارگفتگوی آزادمی بینم واون عدم کپی پیست کردن وعدم ارائه منوی پیست کردن می باشدبهتون تبریک می گویم.
با عرض سلام
ببخشيد آجي طهمورث من يه سوال برام پيش اومده شما كاربران برتر رو برچه اساسي تعيين ميكنيد؟
من اومد كه تشكر بزنم ولي ديدم اصلا برخي افراد رو توي اين مدت يا اصلا نديدم يا اينكه فقط دو الي سه بار ديدم بيان در تالار.آخه يكي از شرايط در مديريت قبلي تداوم حضور در تالار بود.
فقط خواستم بدونم چون من دوست ندارم همين جوري ندونسته تشكر بزنم.گفتم شايد شما شرايطتون فرق ميكنه؟
با عرض سلام
ببخشيد آجي طهمورث من يه سوال برام پيش اومده شما كاربران برتر رو برچه اساسي تعيين ميكنيد؟
من اومد كه تشكر بزنم ولي ديدم اصلا برخي افراد رو توي اين مدت يا اصلا نديدم يا اينكه فقط دو الي سه بار ديدم بيان در تالار.آخه يكي از شرايط در مديريت قبلي تداوم حضور در تالار بود.
فقط خواستم بدونم چون من دوست ندارم همين جوري ندونسته تشكر بزنم.گفتم شايد شما شرايطتون فرق ميكنه؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام ممنون
نه اصلا فرق نمیکنه
اتقاقا اصلی ترین شرط تداوم و شرکت در همه تالارهاست
بله شما نزدیک به 1 یا 2 هفته است در تالارها مشارکت بسیار خوبی دارید
بعضی از دوستان از اول تیر ماه فعالیت بسیار بالایی داشته اند که متاسفانه نزدیک به 10 روز است نتوانسته اند فعالیت کنند
لذا شما این عزیزان رو در تالار ها ندیده اید
اما مطمئن هستم با پشتکاری که در شما میبینم
ماه اینده جز برترین های تالار خواهید شد
با سلام دوباره
منظورم اين نبود شما اشتباه برداشت كرديد من گفتم نميخوام بدون شناخت تشكر بزنم وگرنه من قبلا هم كه چندين بار كاربر برتر شدم ميگفتم كه نميخوام اسمم رو بنويسند به عنوان كابر برتر .
ولي به نظرم برخي افراد فقط نيمي از تير ماه رو حضور داشتن و اين طوري حق بقيه كاربران برتر كه حضور مداوم داشتن ضايع ميشه.اين نظر شخصي منه.چون من كه تقريبا از 12 تير اومدم اصلا برخي افراد رو نديدم مگه در حد يكي دو پست در اتاق چت. به نظرم بهتر بود اونا رو ننويسيد.
با تشكر
با سلام دوباره
منظورم اين نبود شما اشتباه برداشت كرديد من گفتم نميخوام بدون شناخت تشكر بزنم وگرنه من قبلا هم كه چندين بار كاربر برتر شدم ميگفتم كه نميخوام اسمم رو بنويسند به عنوان كابر برتر .
ولي به نظرم برخي افراد فقط نيمي از تير ماه رو حضور داشتن و اين طوري حق بقيه كاربران برتر كه حضور مداوم داشتن ضايع ميشه.اين نظر شخصي منه.چون من كه تقريبا از 12 تير اومدم اصلا برخي افراد رو نديدم مگه در حد يكي دو پست در اتاق چت. به نظرم بهتر بود اونا رو ننويسيد.
با تشكر
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام و تشکر
بله شما چند وقتی دوستان رو ندید
مثلا خانم یاس 3 هفته اول تیر ماه رو به صورت عالی مشارکت داشتند بعد به علت مشکلات اصلا نیومد
انتخاب برترهای این ماه کار بسیار سختی بود و با توجه به 3 هفته اول تیر ماه انجام شد
باسلام
اگربشه بطریقی حال یاازطریق راسخون ویااعلام شماره حساب ویادادن لینکی دررابطه بامقوله "پرداخت خمس کاربران"ازطریق سایت مذهبی خاصی اقدام گردد خیلی خوب وجالب است وهم "خمس دادن"رواج پیدامی کنداین پست به بهانه پیشنهاددوستمون درلینک ذیل زده شده استف باتشکر: