صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"
مدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد
باسلام وعرض ادب واحترام
ممنون میشم آدرس ارتباطی تونوبه اینجانب ایمیل نماییدهمانطورکه گفته ایددرتالار"گفتگوی آزاد" مشورت می دهیدتامشورت کنیدبنابراین بنده محتاج مشورت باشماهستم.باتشکر
باسلام وعرض ادب واحترام
ممنون میشم آدرس ارتباطی تونوبه اینجانب ایمیل نماییدهمانطورکه گفته ایددرتالار"گفتگوی آزاد" مشورت می دهیدتامشورت کنیدبنابراین بنده محتاج مشورت باشماهستم.باتشکر
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
با سلام بر مدیر محترم
o_tahmores@yamil.com ایمیل من و آدرس ای دی یاهو منه
اجی نظرت چیه مسابقه طراح برتر رو عملی کنیم؟
با سلام خدمت شما مدیر محترم خانوم tahmores
لطفا در مسابقه هوش {بازی با کلمات} صفحه 18 پست کاملا نامربوط کاربر محترم abootalebiha و همچنین پاسخ کاربر عزیز catcat را حذف نمایید.
پیشاپیش ممنون از مساعدتون .
سلام به پیشنهادی داشتم و اینکه پست هایی که زیاد جای بحث نداره رو غیرفعال کنید.تا موضوع هایی که بار بالاتری دارند مشارکت توشون بیشتر بشه.درسته که تالار گفتگوی آزاد هست و لی پست هایی مثل اسم فامیل،یه حرف مثلا اسم بگو اصلا چیز جالبی نیست و ...البته این نظر من بود امیدوارم به کسی برنخوره.
یاعلی
سلام به پیشنهادی داشتم و اینکه پست هایی که زیاد جای بحث نداره رو غیرفعال کنید.تا موضوع هایی که بار بالاتری دارند مشارکت توشون بیشتر بشه.درسته که تالار گفتگوی آزاد هست و لی پست هایی مثل اسم فامیل،یه حرف مثلا اسم بگو اصلا چیز جالبی نیست و ...البته این نظر من بود امیدوارم به کسی برنخوره.
یاعلی
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
با سلام
تالار گفتگوی ازاد به چند بخش تقسیم شده یکی از این بخش ها سرگرمیه بحث و گفتگو در بخش سرگرمی زیاد کاربرد نداره
اما چشم سعی میکنیم از این دفعه به بعد پست هایی با محتوای بیشتر ایجاد گرندند با تشکر
باسلام وعرض ادب واحترام
با سلام بر مدیر محترم
o_tahmores@ymail.com ایمیل من و آدرس ای دی یاهو منه
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
میشه در موردش بیشتر توضیح بدید ؟
لطفا در مسابقه هوش {بازی با کلمات} صفحه 18 پست کاملا نامربوط کاربر محترم abootalebiha و همچنین پاسخ کاربر عزیز catcat را حذف نمایید.
پیشاپیش ممنون از مساعدتون .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
با تشکر از کاربر خوب راسخونی
پست های اضافه حدف گردید
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
میشه در موردش بیشتر توضیح بدید ؟
همون قضیه ای که گفتم صفحه 41 چک
لطفا این تایپیک رو ویرایش کنید .حواسم نبود یه کم به هم ریخت
لطفا این تایپیک رو ویرایش کنید .حواسم نبود یه کم به هم ریخت
با سلام خدمت کاربر خوب تالار گفتگوی ازاد
تاپیک ویرایش شد
سلام و عرض ادب
اینجانب در مبحث تایپیک ویژه امام خمینی (ره) از دیدگاه شما شرکت داشتم ولی متاسفانه در امتیازات لحاظ نشده است !
سلام و عرض ادب
اینجانب در مبحث تایپیک ویژه امام خمینی (ره) از دیدگاه شما شرکت داشتم ولی متاسفانه در امتیازات لحاظ نشده است !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
با سلام و عذر خواهی
بله شما صحیح میفرمایید
امتیاز تا 48 ساعت دیگه برای شما منظور میشود
منتظر حضورتون در تالار گفتگوی ازاد باز هم هستیم
سلام و عرض ادب
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
با سلام و عذر خواهی
بله شما صحیح میفرمایید
امتیاز تا 48 ساعت دیگه برای شما منظور میشود
منتظر حضورتون در تالار گفتگوی ازاد باز هم هستیم
سلام و تشکر از شما . خواهش میکنم . انشالله باز هم در تالار گفتگوی آزاد خدمت میرسم .