صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"
سلام خواهر
چرا تو معرفی کاربران برتر فروردین ماه اسمی از اجی nazaninfatemeh نیست البته خواهش میکنم فکر نکنید دخالت در کار شما میکنم ها ولی من حضور ایشون رو فعال دیدم در تالار گفتگوی آزاد
با تشکر
سلام خواهر
چرا تو معرفی کاربران برتر فروردین ماه اسمی از اجی nazaninfatemeh نیست البته خواهش میکنم فکر نکنید دخالت در کار شما میکنم ها ولی من حضور ایشون رو فعال دیدم در تالار گفتگوی آزاد
با تشکر
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
با سلام
بله حضور ایشون همیشه فعال بوده اما در معرفی اعلام نمودم کسانی که کل 30 روز رو تماما به طور پیوسته حضور داشته اند کاربر علی صدری نیز بعد از تعطیلات فعالیت خوبی داشتند اما با توجه به تعطیلات مبنای انتخاب کل 30 روز بوده است
ضمن سلام و عرض ادب
روز معلم بر شما و همه معلمان مبارک ، خواهشمند است زمانی که تاپیک با امتیاز ویژه ای به وجود آید برای مثال "اگر رئیس جمهور شوم ... (تاپیک با امتیاز ویژه)" نام آن را + تاریخ پایانش را در جدول پست "****اطلاعیه!! تاپیک ویژه ویژه؛ روش جدید کسب امتیاز!****" قرار دهید تا اطلاع رسانی دقیق تر و کامل تر انجام شود .
با سپاس فراوان موفق و موید باشید
ضمن سلام و عرض ادب
روز معلم بر شما و همه معلمان مبارک ، خواهشمند است زمانی که تاپیک با امتیاز ویژه ای به وجود آید برای مثال "اگر رئیس جمهور شوم ... (تاپیک با امتیاز ویژه)" نام آن را + تاریخ پایانش را در جدول پست "****اطلاعیه!! تاپیک ویژه ویژه؛ روش جدید کسب امتیاز!****" قرار دهید تا اطلاع رسانی دقیق تر و کامل تر انجام شود .
با سپاس فراوان موفق و موید باشید
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
با سلام و خسته نباشید
چشم انشا الله در دفعات بعد حتما این کار صورت خواهد گرفت
متشکر موفق باشید
پيشنهاد من هم اينه كه براي اينكه بحث ها با هم قاطي نشه همون تاپيك طرح صالحين رو ويژه كنيد و بحث ها در همون تاپيك انجام بشه و مثلا در طول 3 يا 4 روز. بعد طرح بسته بشه و طرح صالحين بعدي يعني با موضوع جديد ايجاد بشه. با نامهاي مختلف. البته برنامه ريزي و زمان بندي و انتخاب موضوع در تاپيك چت انجام بشه.
تشکر salma57
حالا قرار شده که پس از مدت کوتاهی که طرح صالحین راه افتاد
کاربرانی که بیشترین فعالیت رو داشتن موضوع بحث رو مشخص کنند
روزمعلم روخدمت جنابعالی وتمامی معلمان واساتیدمیهن اسلامیمان تبریک عرض می نمایم ، شادوسربلندباشید
پيشنهاد من هم اينه كه براي اينكه بحث ها با هم قاطي نشه همون تاپيك طرح صالحين رو ويژه كنيد و بحث ها در همون تاپيك انجام بشه و مثلا در طول 3 يا 4 روز. بعد طرح بسته بشه و طرح صالحين بعدي يعني با موضوع جديد ايجاد بشه. با نامهاي مختلف. البته برنامه ريزي و زمان بندي و انتخاب موضوع در تاپيك چت انجام بشه.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
با سلام
هدف من از قرار دادن این تاپیک در اتاق چت اینه که فضا صمیمی تر باشه و اینکه اتاق چت یعنی محل گفتمان همه روزهای هفته گفتگو به صورت ازاد خواهد بود به جز 5 شنبه ها در ضمن تبلیغی خواهد بود برای اتاق چت چند هفته اول بحث را در همین اتاق ادامه خواهیم داد اگر طرح گسترده شد انشاالله حتما تاپیکی ایجاد خواهیم نمود
با صبوری شما مطمئن هستم این طرح موفق خواهد بود جناب صالحی لطفا در روز شنبه هر هفته خلاصه ای از عملکرد روز پنج شنبه رو تهیه کنید و در تاپیک طرح صالحینی که خودتون ایجاد کردید قرار بدید با کمک خواهر سلما اینجوری چکیده هر بحث در دست کاربران قرار میگیره
با اجازه شما من تاپیک طرح صالحین رو کمی ویرایش میکنم روز شنبه هر هفته خلاصه هر هفته با ذکر عنوان و تاریخ را در آنجا قرار دهید
نکته بعد سعی کنید حجم عکس ها رو تا حد امکان پایین بیارید تا صفحه راحت تر باز شود
با تشکر
روزمعلم روخدمت جنابعالی وتمامی معلمان واساتیدمیهن اسلامیمان تبریک عرض می نمایم ، شادوسربلندباشید
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
با سلام بر مدیر گرامی
متشکرم امیدوارم بتوانم برای جامعه ام مفید باشم
بهترین ها رو براتون خواستارم
با صبوری شما مطمئن هستم این طرح موفق خواهد بود جناب صالحی لطفا در روز شنبه هر هفته خلاصه ای از عملکرد روز پنج شنبه رو تهیه کنید و در تاپیک طرح صالحینی که خودتون ایجاد کردید قرار بدید با کمک خواهر سلما اینجوری چکیده هر بحث در دست کاربران قرار میگیره
با اجازه شما من تاپیک طرح صالحین رو کمی ویرایش میکنم روز شنبه هر هفته خلاصه هر هفته با ذکر عنوان و تاریخ را در آنجا قرار دهید
نکته بعد سعی کنید حجم عکس ها رو تا حد امکان پایین بیارید تا صفحه راحت تر باز شود
با تشکر
باتشکر حتما این کار رو انجام میدم
با سلام و خسته نباشید
اگر امکان دارد لینک زیر را در لینک چرخشی قرار دهید
نظرسنجی: شما بگید ** بهترین تاپیکها مال کیه؟؟؟
با تشکر
با سلام و خسته نباشید
اگر امکان دارد لینک زیر را در لینک چرخشی قرار دهید
نظرسنجی: شما بگید ** بهترین تاپیکها مال کیه؟؟؟
با تشکر
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
با سلام
چشم در اولین فرصت با مدیر ارشد هماهنگی صورت میگیرد
متشکرم
من هم با نظر خانم مدیر موافقم .
به نظر من تا زمانی که این طرح با استقبال زیادی روبرو نشده ، تو همون اتاق چت باشه ، بهتره .