صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"
با عرض سلام و تشکر از برپایی تاپیک ها با امتیاز های ویژه
چرا اینقدر امتیازات مربوطه را دیر به حساب اضافه می کنید ؟
الان من 700 امتیاز دارم ولی فقط 300 امتیاز آن به حسابم افزوده شده (الانم حدود 20 روز است 700 امتیازی شدم ) علت این اختلال زمانی در ارسال امتیاز چیست ؟
با عرض سلام و تشکر از برپایی تاپیک ها با امتیاز های ویژه
چرا اینقدر امتیازات مربوطه را دیر به حساب اضافه می کنید ؟
الان من 700 امتیاز دارم ولی فقط 300 امتیاز آن به حسابم افزوده شده (الانم حدود 20 روز است 700 امتیازی شدم ) علت این اختلال زمانی در ارسال امتیاز چیست ؟
سلام خدمت دوست عزیز
امتیازات مربوط به تاپیکهای ویژه توسط روابط عمومی اضافه می گردد و شاید به علت حجم انبوه کارها کمی این کار طول می کشد
ولی این لحظه که من این پست را می گذارم تمام امتیازات تا آخرین تاپیک داده شده است
با تشکر
سلام
2 تا ا پست های من پاک شده است
یکی در مورد برکناری وزیر بهداشت و دیگری هم در مورد نامه احسان نراقی
علت چیست؟
سلام
2 تا ا پست های من پاک شده است
یکی در مورد برکناری وزیر بهداشت و دیگری هم در مورد نامه احسان نراقی
علت چیست؟
سلام
دوست عزیز مواردی که اشاره فرمودید احتمالا توسط روابط عمومی یا واحد نظارت حذف گردیده
برای این مطمعن شوید سوال خودتان را در قسمت روابط عمومی نیزمطرح کنید
با تشکر
سلام من یک ÷ست امروز صبح گذاشتم می خواستم دلیل حذف شدنش رو بدونم
در این بخش
http://rasekhoon.net/forum/thread/686994/page1/
سلام و تشکر
جناب prompet
هر حذفی به دست مدیر یا مدیران تالار صورت نمی گیرد. هزار و یک دلیل برای حذف یک مطلب وجود دارد. اما در تالار گفتگوی آزاد مطالب نامناسب (مثلا بی ادبانه) یا خلاف قوانین مثل پست کوتاه که شامل عبارت تشکر باشد حذف می شود (معمولا با تذکر به کاربر، اطلاع رسانی می شود.). البته موارد کپی بی ارزش هم حذف می شود، با توجه به همکاری دیرینه شما در این تالار مسلما پست شما هیچ کدوم از این موارد نبوده. دو حالت دارد یا واحد نظارت صلاح حذف آنرا دانسته اند یا در اثر مشکلاتی نظیر برنامه نویسی سایت گاهی این موارد اتفاق می افتد. در هر صورت مجددا مطلب خود را قرار دهید.
موفق باشید.
همکار گرامی و مدیر پر تلاش راسخونی nargese_montazer
چند روزیه که در اثر مشکلاتی، فرصت کافی برای مراجعه به سایت راسخون را ندارم. از مسئولین درخواست موافقت با عزل بنده را داشتم که موافقت نشد. می دونم مسئولیت همکاری و مدیریت این تالار، اضاف بر مسئولیت مدیریتی شما می باشد و از این بابت شرمنده ام. مشکل بنده با گذشت یکی دو روز حل نمی شود و ممکنه خیلی بیشتر از چند روز طول بکشد، خوشبختانه در این مدت همکاری شما با صداقت و خوش نیتی شما مواجه بوده ام و واقعا تشکر می کنم. در رابطه با تقدیر جزئی از همکاری شما با مسئولین روابط عمومی قرار شد یک ماه در میان از شما تقدیر شود. و خوب می دونم که همکاری شما برای دریافت پاداش و امتیاز نیست و نیت شما خیلی برتر از این حرفهاست اما این کار را برای تشکر از نیت خیر خواهانه شما می دانم و امیدوارم ناراحت نشوید.
لذا این تالار را تالار خود (تالار تحت مسئولیت مدیریتی خود) بدانید. در صورت موافقت در امضای خود عبارت "مدیر دوم تالار گفتگوی آزاد" را درج بفرمائید (درج در آواتار مورد موافقت قرار نگرفت). بنده، همه تلاشم را می کنم تا با فراهم شدن هر فرصتی به سایت مراجعه کنم و به وظایفم بپردازم.
با تشکر فراوان
همکار گرامی و مدیر پر تلاش راسخونی nargese_montazer
چند روزیه که در اثر مشکلاتی، فرصت کافی برای مراجعه به سایت راسخون را ندارم. از مسئولین درخواست موافقت با عزل بنده را داشتم که موافقت نشد. می دونم مسئولیت همکاری و مدیریت این تالار، اضاف بر مسئولیت مدیریتی شما می باشد و از این بابت شرمنده ام. مشکل بنده با گذشت یکی دو روز حل نمی شود و ممکنه خیلی بیشتر از چند روز طول بکشد، خوشبختانه در این مدت همکاری شما با صداقت و خوش نیتی شما مواجه بوده ام و واقعا تشکر می کنم. در رابطه با تقدیر جزئی از همکاری شما با مسئولین روابط عمومی قرار شد یک ماه در میان از شما تقدیر شود. و خوب می دونم که همکاری شما برای دریافت پاداش و امتیاز نیست و نیت شما خیلی برتر از این حرفهاست اما این کار را برای تشکر از نیت خیر خواهانه شما می دانم و امیدوارم ناراحت نشوید.
لذا این تالار را تالار خود (تالار تحت مسئولیت مدیریتی خود) بدانید. در صورت موافقت در امضای خود عبارت "مدیر دوم تالار گفتگوی آزاد" را درج بفرمائید (درج در آواتار مورد موافقت قرار نگرفت). بنده، همه تلاشم را می کنم تا با فراهم شدن هر فرصتی به سایت مراجعه کنم و به وظایفم بپردازم.
با تشکر فراوان
سلام
جناب نیکبخت ما هم نمی خواهیم شما بروید و حتما باید باشید و مدیر من نیز همیشه هستید
با کمال افتخار و بدون هیچ چشمداشتی در خدمت راسخون و تالار گفتگوی ازاد هستم
امیدوارم کارهای شما هم به خوبی پیش بروند و شاهد حضور گرم و صمیمی شما در راسخون باشیم
با تشکر
سلام
به به! جناب مدیر!
چه عجب از این ورا؟؟!!!
دلمنون داشت می پوسید از دوریتون!
سلام
به به! جناب مدیر!
چه عجب از این ورا؟؟!!!
دلمنون داشت می پوسید از دوریتون!
سلام و تشکر
شما بزگوارید. راستش مشکلی برام پیش اومده که فرصت مراجعه به سایت را ندارم.
شنیدم تاپیک هاتون جنجال به پا کرده و بی برو برگرد حذف می شند!!
نگران نباشید، کم کم با این جور مسائل کنار میایید و با خودتون می گید اشکالی نداره طبیعیه!!
ما که به این نتیجه رسیدیم شما هم می رسید.
موفق باشید.
لطفا مطالب بی معنی و علکی رو از تالار حذف کنید
لطفا مطالب بی معنی و علکی رو از تالار حذف کنید
سلام و تشکر
کاربر گرامی لطفا بفرمائید مطالب الکی (علکی!) از نظر شما کدام مطلب است؟ لینک مطالب را هم بفرمائید تا در صورت لازم حذف گردند.
موفق باشید.
مدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد
باسلام واحترام
براتون دعامیکنم هرچه زودتربرمشکلاتتون فائق آییدوبه جمع مابپیوندید.باتشکر
مدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد
باسلام واحترام
براتون دعامیکنم هرچه زودتربرمشکلاتتون فائق آییدوبه جمع مابپیوندید.باتشکر
سلام
امیدوارم هر چه زودتر این تالار هم یک سر و سامانی بگیرد
یک کم آشفته و در هم بر هم شده است.
در مورد برخی رفتارها حق با شماست. باید کم کم عادت کنیم.ولی گاهی وقتها کارهایی می کنند که آدم خیلی دلش می گیرد
سلام
امیدوارم هر چه زودتر این تالار هم یک سر و سامانی بگیرد
یک کم آشفته و در هم بر هم شده است.
در مورد برخی رفتارها حق با شماست. باید کم کم عادت کنیم.ولی گاهی وقتها کارهایی می کنند که آدم خیلی دلش می گیرد
سلام مجدد.
پیشنهاداتتون را ارائه کنید اگر در توانمون بود حتما به کمک همکارم اجرا خواهیم کرد.
موفق باشید.