راسخون

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

مدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد

باتشکرازاینکه منوبعنوان کاربربرترشناسوندیدیه نکته ای رومی خواستم خدمتتون عرض کنم واون اینکه اگرصلاح می دانیدبعدازارسال ایمیل کاربران برترماهانه پست معرفی کاربران برترروغیرفعال نمائیدچون بازدن قفل هم هنوزمیشه ازدکمه تشکراستفاده نمودهرچندکه شمااسامی روفرستادیدوبهره برداری لازم روی پستهاانجام شده.فقط محض یادآوری بود.بازهم ممنون ازشماوتمامی کسانیکه باشماهمکاری می نمایند.

nargese_montazer کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1760
|

مدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد

باتشکرازاینکه منوبعنوان کاربربرترشناسوندیدیه نکته ای رومی خواستم خدمتتون عرض کنم واون اینکه اگرصلاح می دانیدبعدازارسال ایمیل کاربران برترماهانه پست معرفی کاربران برترروغیرفعال نمائیدچون بازدن قفل هم هنوزمیشه ازدکمه تشکراستفاده نمودهرچندکه شمااسامی روفرستادیدوبهره برداری لازم روی پستهاانجام شده.فقط محض یادآوری بود.بازهم ممنون ازشماوتمامی کسانیکه باشماهمکاری می نمایند.

سلام

جناب farshon شما یکی از کاربران پرتلاش و صحر خیز تالار گفتگوی آزاد هستید و من به نوبه خود از زحمات شما تقدیر و تشکر می کنم

لیست کاربران برتر انجمن هم کاربران برتر انجمن ها+وبلاگ های فعال راسخون در مهر ماه 91 اصلاح گردید و کاربران پر تلاش تالارمان نیز به آن اضافه شدند

مورد یاد شده نیز انجام شد

با تشکر

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

نقل قول fatemeh313 و 

fatemeh313 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 3218
|

نقل قول fatemeh313 و 

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

سلام و تشکر

فکر نمی کنم ادعا کرده باشم شما بخاطر جایزتون این حرف را زده اید. در ماههای قبل هم چنین اتفاقی افتاده بود و برخی تالار ها بعد از اعلام نتایج، بدلایلی مجددا اقدام به ارسال نتایج برترین هاشون کرده اند. و این تاخیر در اعلام نتایج مانع از معرفی برترین ها نیست بشرط آنکه دلیل موجه بوده باشد. مشکلی در سیستم ما بوجود آمد که امکان دسترسی به سایت فراهم نشد لذا با تماس تلفنی اطلاع رسانی کردم اما قرار بود اگر مشکل زودتر رفع شد مجددا به مسئولین ایمیل بزنم. شاید منتظر ایمیل بنده بودند که نفرات را اعلام نکردند.

اگر به تالار روابط عمومی مراجعه کرده باشید زمان معرفی شما در لیست گروه اول (دریافت جایزه بجای امتیاز) بعد از زمان ارسال پست فوق بنده  (که روی صحبتم با شما و پرومپت بود) بود. طرفای ظهر متوجه شدم از شما تقدیر شده و امتیاز بهتون تعلق گرفته و پستی در بخش روابط عمومی زدم که شما بعنوان نفر دوم تالار شایسته معرفی در گروه اول هستید.

اینکه شما بخاطر جایزه و امتیاز فعالیت نمی کنید خیلی ارزشمند است اما اینکه از حقوق کاربران فعال تالار تحت نظارتم دفاع کنم جزء اولین وظایفم است که امیدوارم همیشه جنبه حق را بگیرم و در قضاوتم درست عمل کنم. 

موفق باشید.

prompet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4609
|

نقل قول fatemeh313 و 

سلام چرا چوب کاری می کنید من فقط خواستم که یه جورایی بگم که فعلا

حالاحالا ها در خدمت شما هستیم همین

بده، که آدم با مشوقش جهت حضور در انجمن بخواد صحبت کند!

اصلا تذکرات جناب نیکبخت شیرینه و آموزنده است

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

سلام چرا چوب کاری می کنید من فقط خواستم که یه جورایی بگم که فعلا

حالاحالا ها در خدمت شما هستیم همین

بده، که آدم با مشوقش جهت حضور در انجمن بخواد صحبت کند!

اصلا تذکرات جناب نیکبخت شیرینه و آموزنده است

سلام و تشکر

از اینکه در حین خدمت مقدس هم می توانید به راسخون سر بزنید و شاهد فعالیتهای خوبتون باشیم افتخار می کنیم. انشاالله همیشه موفق و سربلند باشید.

farshon کاربر طلایی1
|
|

کاربرخوبمون جناب آرشیتکت

می فرمایندپست تک خطی درپست "زیباترین شعرویامطلب که شنیده اید"نگذاریم نظرشمامدیرگرامی چیست؟

چون گاهی اوقات مطلب فقط ازچندهزارشعرویاجمله ای ازپاراگرافهاانتخاب می شودبخاطرهمین اینجانب دراین پست استثناعا" اقدام به پستهای تک خطی نموده ام بازهم تجدیدنظرنماییدچنانچه موافقیداین روندادامه پیدانمایددرغیراینصورت اقدم به گذاشتن پاراگرافی ازمطالب ویااشعارنماییم (من ودوستان).باتشکرازبذل توجه شمامدیرگرامی

به آدرس لینک ذیل:

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/666100/page1/success/

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

کاربرخوبمون جناب آرشیتکت

می فرمایندپست تک خطی درپست "زیباترین شعرویامطلب که شنیده اید"نگذاریم نظرشمامدیرگرامی چیست؟

چون گاهی اوقات مطلب فقط ازچندهزارشعرویاجمله ای ازپاراگرافهاانتخاب می شودبخاطرهمین اینجانب دراین پست استثناعا" اقدام به پستهای تک خطی نموده ام بازهم تجدیدنظرنماییدچنانچه موافقیداین روندادامه پیدانمایددرغیراینصورت اقدم به گذاشتن پاراگرافی ازمطالب ویااشعارنماییم (من ودوستان).باتشکرازبذل توجه شمامدیرگرامی

به آدرس لینک ذیل:

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/666100/page1/success/

سلام و تشکر از مدیر گرامی و همیشه در صحنه

فرمایش جناب آرچیتکت متین اما اقتضای تاپیک مذکور گاها جملات کوتاه است. در اینگونه موارد بهتر است یک کاربر پشت سر هم پست ارسال نکند تا قوانین هم لطمه دار نشوند.

موفق باشید.

farshon کاربر طلایی1
|
|

مدیرمحترم تالار

باسلام وخداقوت

خواهشمندم پست "شرایط گرفتن امرییه" درزیرتالار"گفتگوی متفرقه" روجزء تایپیکهای عادی قراردهیدظاهرا" کاربرعزیزمون جوابشوگرفته ورفته.باتشکربالینک ذیل:

http://rasekhoon.net/forum/thread/662366/page1/

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

مدیرمحترم تالار

باسلام وخداقوت

خواهشمندم پست "شرایط گرفتن امرییه" درزیرتالار"گفتگوی متفرقه" روجزء تایپیکهای عادی قراردهیدظاهرا" کاربرعزیزمون جوابشوگرفته ورفته.باتشکربالینک ذیل:

http://rasekhoon.net/forum/thread/662366/page1/

سلام و تشکر

مدیر گرامی کجا این بنده خدا جواب گرفتند؟ کسی پاسخ درست و حسابی به ایشون نداند. ولی چون استقبالی نشده شاید دلیلش اینه که کاربران راسخونی امریه نگرفتند و سربازی رفتند. در هر صورت چون زمان زیادی از افتتاح آن می گذرد، عادی خواهیم کرد.

موفق باشید.

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

با سلام خدمت مدیر محترم

طبق هماهنگی با جناب نجاران گردهمایی مدیران در روز جمعه91/8/12 در ساعت 19 آغاز خواهد شد. با تشکر

farshon کاربر طلایی1
|
|

مدیرمحترم تالار

خیلی وقت میشه امتیازات تاپیکهای ویژه روندادیدمیشه یه بررسی اجمالی انجام دهید؟

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

مدیرمحترم تالار

خیلی وقت میشه امتیازات تاپیکهای ویژه روندادیدمیشه یه بررسی اجمالی انجام دهید؟

سلام و تشکر

از 13 آبان تا کنون دو جدول آماده شده است که احتمالا به دلیل مشغله کاری مسئول محترم انجمن ها هنوز امتیازات اهدا نشده است. هر چند زمان زیادی نگذشته ولی چشم پیگیری می کنیم.

موفق باشید.

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

سلام و عرض ادب

در قسمت گفتگو پیرامون مسائل روز،مناسبت ها، دغدغه ها و موضوعات مهم جاری

تاپیکی که گذاشتم به اشتباه دو بار ارسال شده ؛ محبت کنید و یکیش رو حذف کنید

با سپاس فراوان