راسخون

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

سلام خسته نباشید

من توی جدول 17 و 18 75 امتیاز گرفتم ولی احتمال زیاد امتیاز به حسابم واریز نشده است

سلام و تشکر از مشارکت شما

بله همین طور است

اطمینان خاطر داشته باشید که در اسرع وقت امتیاز همه ی کاربران به حساب آنها واریز خواهد شد و حقی از هیچ یک از کاربران ضایع نخواهد شد .

با سپاس

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

با سلام خدمت شما دوست عزیز. با توجه به اتمام زمان معرفی کاربران برتر لطفا تایپیک مربوط به ارزیابی کاربران برتر را غیر فعال نمایید. البته ببخشید که دخالت میکنم. با تشکر

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

سلام

خواستم تقدیر و تشکر ویژه ای کنم از 2 کاربر و به نوعی مدیر پر تلاش و زجمت کش تالار گفتگو آزاد,جناب architect0811 و سرکار nargese_montazer 

هر 2 شما عزیزان به خوبی این تالار را مدیریت میکنید، سرکار nargese_montazer علاوه بر مدیریت نظارتی، با ابزارهای مدیریتی مثل غیرفعال کردن پست و.... کار مدیریت تالار را به خوبی پیش میبرند.جناب architect0811 نیز به عنوان ناظر مدیریتی و بیشتر با جنبه ی راهنمایی و هدایت کاربران سهم خود را در مدیریت تالار تاثیرگذار "گفتگو آزاد" ایفا میکنند.

به راستی که جای جناب nikbakht88 محترم خالی است.... هر چند که با این وجود شما 2 دوست عزیز سهم عمده ای از خلاء وجود ایشان جبران شده است و تنور تالار گفتگو را داغ نگه داشته اید....

البته فکر میکنم حضور خود شخص nikbakht88 گرامی  به اوج رساننده و تجلی دهنده کامل تر تالار خواهد بود...

امیدوارم به زودی شاهد حضور ایشان هم باشیم.

و در انتها برای هر 3 بزرگوار آرزوی موفقیت میکنم....

عرض دیگری ندارم , یا علی

nargese_montazer کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1760
|

سلام

خواستم تقدیر و تشکر ویژه ای کنم از 2 کاربر و به نوعی مدیر پر تلاش و زجمت کش تالار گفتگو آزاد,جناب architect0811 و سرکار nargese_montazer 

هر 2 شما عزیزان به خوبی این تالار را مدیریت میکنید، سرکار nargese_montazer علاوه بر مدیریت نظارتی، با ابزارهای مدیریتی مثل غیرفعال کردن پست و.... کار مدیریت تالار را به خوبی پیش میرند.جناب architect0811 نیز به عنوان ناظر مدیریتی و بیشتر با جنبه ی راهنمایی و هدایت کاربران سهم خود را در مدیریت تالار تاثیرگذار "گفتگو آزاد" ایفا میکنند.

به راستی که جای جناب nikbakht88 محترم خالی است.... هر چند که با این وجود شما 2 دوست عزیز سهم عمده ای از خلاء وجود ایشان جبران شده است و تنور تالار گفتگو را داغ نگه داشته اید....

البته فکر میکنم حضور خود شخص nikbakht88 گرامی  به اوج رساننده و تجلی دهنده کامل تر تالار خواهد بود...

امیدوارم به زودی شاهد حضور ایشان هم باشیم.

و در انتها برای هر 3 بزرگوار آرزوی موفقیت میکنم....

عرض دیگری ندارم , یا علی

سلام

ضمن تشکر از شما جناب بی وفا باید به عرضتون برسانم که با وجود شما عزیزان هست که این تالار پر رونق شده

از شما بسیار ممنونم که در این تالار و تالارهای دیگر فعالیت می کنید.

اجرتان با خدا

|
|

سلام جناب بیوفا

راستشو بخواید نه که بزرگترمون بالا سرمون نیست کم کم داره حس و حالم واسه فعالیت از بین میره

کلافه شدم بسکه به کاربرا گیر دادم بخصوص به .......

منتظرم که جناب مدیرمون تشریف بیارن و یکی هم باشه که به ما گیر بده تا از این سردی بیرون بیایم

من که بی صبرانه منتظرشون هستم

و همچنین تشکر از بزرگواری ایشون که این اجازه رو به من و سرکار منتظر دادن که در تالارشون همکاری کنیم

با آرزوی سلامتی و شادمانی برای تمام دوستان

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

قابل توجه معاونین محترم(آقاآرشیتکت ونرگس  خانم منتظر) مدیرتالارگفتگوی آزاد:

ازموقعیکه تالاربه زیرتالارتقسیم شده خبری ازپستهاوتایپیکهای ویژه نیس؟

حال یا کسی پست ویژه نمی زنه یاشماعزیزان(معاونین محترم)اینکارونمی کنید شایدم دست مدیرمحترمه

|
|

قابل توجه معاونین محترم(آقاآرشیتکت ونرگس  خانم منتظر) مدیرتالارگفتگوی آزاد:

ازموقعیکه تالاربه زیرتالارتقسیم شده خبری ازپستهاوتایپیکهای ویژه نیس؟

حال یا کسی پست ویژه نمی زنه یاشماعزیزان(معاونین محترم)اینکارونمی کنید شایدم دست مدیرمحترمه

معاون!

جالب بود

اگر تاپیکی را در حد یک پست ویژه بدانم حتما اینکار را خواهم کرد

اگر شما نیز پیشنهادی برای ویژه کردن تاپیکی دارید بفرمایید تا بررسی شود

لازمه این را هم بدانید که بنده تمام امکانات مدیریتی تالار و زیرتالارهای گفتگوی آزاد را دارم و منتظر آمدن نیکبخت عزیز هستم تا با کسب اجازه ایشان در امضا و آواتار خود درج کنم.

با تشکر از مشارکت شما در تالار گفتگوی آزاد

salmanjavan کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11418
|

سلام

چرا تایپیکی که من زده بودم حذف شده است؟

خیلی معترضم و منتظر پاسخ

|
|

سلام

خیلی معترضم و منتظر پاسخ

سلام

دوست عزیز احتمالا نبودید و نگاه نکردید، تاپیک خود را در زیر تالار مربوطه ایجاد نکرده بودید

من نیز تاپیک را قفل کردم و نوشتم دوباره در زیر تالار مربوطه ایجاد کنید

تاپیک قفل شده نیز بعد از ساعاتی حذف می گردد

از دوستان خواهشمندم هنگام ایجاد تاپیک به محل ایجاد آن دقت کنند و یکی از زیر تالارهای مربوطه را انتخاب کنند

با تشکر

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

مدیر محترم تالارگفتگوی آزاد:

یک پیشنهادی داشتم ، باتوجه به ایجادزیرتالارهای گفتگوی آزادترتیبی دهید که اگردوستان تایپیکی رو ایجادمی نماینددرقسمت تالاراصلی گفتگوی آزاد مطالب  وبحثهای انجام شده تاقبل ازاینکه تایپیک درزیرتالارخودش قرارمی گیرد حذف نشودممنون می شوم درغیراینصورت مجبوریم به پستهای ارائه شده جواب ندهیم تاموقعیکه مدیرمحترم اونودرزیرتالارمربوطه قراردهد.

پیشنهاددیگراینکه اگرپستی بدین صورت می خواهدحذف شودودرجایگاه خودش قرارگیرد دوستان لینک بگذارندتاهم حق نویسنده وهم جواب دهنده ضایع نشودودوباره کاری وباعث اعتراض نشود.

این فقط یک پیشنهاداست لطفا" بررسی نمائید.

|
|

مدیر محترم تالارگفتگوی آزاد:

یک پیشنهادی داشتم ، باتوجه به ایجادزیرتالارهای گفتگوی آزادترتیبی دهید که اگردوستان تایپیکی رو ایجادمی نماینددرقسمت تالاراصلی گفتگوی آزاد مطالب  وبحثهای انجام شده تاقبل ازاینکه تایپیک درزیرتالارخودش قرارمی گیرد حذف نشودممنون می شوم درغیراینصورت مجبوریم به پستهای ارائه شده جواب ندهیم تاموقعیکه مدیرمحترم اونودرزیرتالارمربوطه قراردهد.

پیشنهاددیگراینکه اگرپستی بدین صورت می خواهدحذف شودودرجایگاه خودش قرارگیرد دوستان لینک بگذارندتاهم حق نویسنده وهم جواب دهنده ضایع نشودودوباره کاری وباعث اعتراض نشود.

این فقط یک پیشنهاداست لطفا" بررسی نمائید.

سلام

تشکر از پیشنهادتان مدیر محترم

اینگونه تاپیکها را سریعا قفل می کنم تا مشارکتی درش صورت نگیرد و تقریبا بعد از 24 ساعت حذف می شود

در این 24 یا بعد از آن هم کاربر ایجاد تاپیک باید دوباره تاپیک خود را در محل مناسب و یکی از زیر تالارها ایجا کند.

از دوستان هم خواهشمندم هنگام ایجاد تاپیک به محل ایجاد آن دقت کنند و یکی از زیر تالارهای مربوطه را انتخاب کنند

با تشکر

salmanjavan کاربر طلایی1
|
|

سلام

خیلی معترضم و منتظر پاسخ

سلام

دوست عزیز احتمالا نبودید و نگاه نکردید، تاپیک خود را در زیر تالار مربوطه ایجاد نکرده بودید

من نیز تاپیک را قفل کردم و نوشتم دوباره در زیر تالار مربوطه ایجاد کنید

تاپیک قفل شده نیز بعد از ساعاتی حذف می گردد

از دوستان خواهشمندم هنگام ایجاد تاپیک به محل ایجاد آن دقت کنند و یکی از زیر تالارهای مربوطه را انتخاب کنند

با تشکر

سلام

نوشته اید 24 ساعت بعد حذف می کنید در حالی که خیلی زودتر از اینها حذف شده بود

تایپیک من تا دیشب قفل هم نشده بود

به یکباره حذف شده است

لطفا پیگیری نمایید

|
|

سلام

من نوشته ام تا ساعاتی ننوشته ام دقیقا 24 ساعت بعد، حالا هم شما لطف کنید تاپیک خود را دوباره در زیر تالار مربوط به خود باز کنید.

با تشکر

|
|

با سلام خدمت شما

میخواستم خدمتتون عرض کنم که هیچ مشکل بزرگی پیش نمیاد که تاپیکی برای چند روزی در جای مناسب خودش قرار نداشته باشه

الان تاپیک جناب salmanjavan رو که جنابعالی ابتدا قفل و سپس غیر فعال کردید از نظر من هیچ اشکال خاصی نداشت که در جایی خارج از زیر تالارها بمونه

و تذکرات برای ایجاد در زیر تالارها صرفا برای نظم هرچه بیشتر تالار ها است

در ضمن این کاربر عزیز باید دوباره کلی وقت بذارند و تاپیک قبلیشون رو ایجاد کنند

خواهشا تا کاربری از تذکرات آگاه نشده و تاپیک رو به طور مجدد در جای درست و در زیر تالار ها ایجاد نکرده و به تذکرات جنابعالی یا من دکمه تذکر رو نزده تاپیک رو حذف یا غیر فعال نکنید

همچنین کاربر دیگری دو تاپیک تحت عنوان نظر سنجی 1 و 2 زده بودند که مثل اینکه زحمت حذفشو کشید

فکر نکنم این دقت زیاد و سخت گیری بی جهت در حذف تاپیک ها ذهنیت خوبی در کاربران ایجاد کنه

راجع به معاون و امکانات مدیریتی هم عرض میکنم که تا اونجایی که من میدونم و نیکبخت عزیز عرض کردند شما همکار ایشون هستید و نه مدیر هستید نه معاون

من هم یک کاربر هستم و فعالیت در این تالار مایه ی افتخار اینجانب

با تشکر

salmanjavan کاربر طلایی1
|
|

سلام

من نوشته ام تا ساعاتی ننوشته ام دقیقا 24 ساعت بعد، حالا هم شما لطف کنید تاپیک خود را دوباره در زیر تالار مربوط به خود باز کنید.

با تشکر

سلام

ممنون از لطفتان!!

من که فکر کنم تایپیک منو به سرعت پاک کرده اید

به هر حال بعضی تایپیک ها مثل چرا خانم های زیبا با مردهای بدقیافه ازدواج می کنند؟  خیلی موضوع مهمتری است