راسخون

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

09303495228 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8721
|

چرا این پست به ویؤه ها منتقل نمیکنید لطفا دلیلتان را واضح بگین اگه نمیتونید ای ایمیل منه

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/647906/page1/

hosseinxry@yahoo.com

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

چرا این پست به ویؤه ها منتقل نمیکنید لطفا دلیلتان را واضح بگین اگه نمیتونید ای ایمیل منه

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/647906/page1/

hosseinxry@yahoo.com

با سلام خدمت شما

دوست گرامی هر تاپیکی در قسمت ویژه قرار نمیگیره

بلکه تاپیک هایی که دارای  موضوع جالب و مناسبی هستند و همچنین هدفی را دنبال میکنند و در افزایش سطح معلومات در درجه ی بالایی قرار دارد در قسمت ویژه قرار میگیرد نه هر تاپیک بی محتوای کپی پسیت

ان شاءالله تاپیک های بهتری بذارید مطمئن باشید در قسمت ویژه قرار میگیره

شاد و پیروز باشید

|
|

ایا شما با طرح شوخی با مدیران موافقید؟

سلام

البته که نه

مگه دور از جون بیماریم

دوست خوب کار خودتو انجام بده همین جوریم کلی مشکل وجود داره

|
|

مدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد:

به پست ارزیابی کاربرای برترتون توجه کردید؟ البته من بااین انتقادشایدسرموبه بادبدهمولی خیالی نیست:

mashhadizadeh7.......mashhadizadeh n

منم ازاین مشهدی زاده هادارم ها؟ولی درست نیست

سلام

خدارو شکر که تا الان سرتون به باد نرفته

خودتون که بهتر میدونید

طبق گفته ی مدیر تالار تشکر ها نقش مهمی ندارند

پس نگران نباشید اگرچه کار درستی نیست

|
|

با سلام

جناب نیکبخت کمکی بود در خدمتم

تورو خدا تعارف نکنید میتونید رو کمک من و برادرم حساب کنید البته اگه قابل دونستید

به هرحال اگه کمکی از دستمون بر بیاد دریغ نمیکنیم .

با آرزوی سلامتی

09303495228 کاربر طلایی1
|
|

ایا شما با طرح شوخی با مدیران موافقید؟

سلام

البته که نه

مگه دور از جون بیماریم

دوست خوب کار خودتو انجام بده همین جوریم کلی مشکل وجود داره

با عرض سلا م پوزش

شما که مدیر تالار نیستید چرا در کار جناب نیکبخت دخالت میکنید نکنه که از همین الان ............

09303495228 کاربر طلایی1
|
|

س جناب نیکبخت لطفا خودتون به پست ها جواب دهید اگر هم نمی توانید جواب ندهید اما به بعضی ها بگویید به انها جواب ندهند

درضم امتیازات که در تاپیک روش جدید کسب امتیاز بدست می یاد رو چه جوری (کی)میدین.

برای انتخاب کاربر برتر هم از شما ممنوم.

09303495228 کاربر طلایی1
|
|

دلیل شما از حذف تاپیک تبلیغات!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

nargese_montazer کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1760
|

دلیل شما از حذف تاپیک تبلیغات!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

سلام

دوست عزیز تاپیک تبلیغات را شما در این لینک نیز ایجاد کرده اید تبلیغات از پست های خودتون

محل قرار گرفتن آن در لینکی که گذاشتم درسته، البته قرار گرفتن آن در تالار گفتگوی آزاد هم مشکلی نداره ولی چون تکراری بود غیر فعال شد

با تشکر

|
|

س جناب نیکبخت لطفا خودتون به پست ها جواب دهید اگر هم نمی توانید جواب ندهید اما به بعضی ها بگویید به انها جواب ندهند

درضم امتیازات که در تاپیک روش جدید کسب امتیاز بدست می یاد رو چه جوری (کی)میدین.

برای انتخاب کاربر برتر هم از شما ممنوم.

سلام 

دوست عزیز امتیازات را با توجه به زمان بندی خاص هر تاپیک می دهیم، مثلا برای تاپیکی تا آخر شهریور حق شرکت کردن و برخورداری از امتیاز ویژه را می دهیم که که کاربر می تواند تا آن زمان در تاپیک پست گذاری کند، البته پستها نباید کپی پیست باشد و باید دستی و نظر کاربر باشد که شامل 50 امتیاز خواهد بود.  در لینک زیر می توانید زمانبندی را مشاهده کنید پاسخ به:****اطلاعیه!! تاپیک ویژه ویژه؛ روش جدید کسب امتیاز!**** 

با تشکر

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام

یک سئوالی برام پیش اومده چراباوجودیکه حداقل امتیازتایپیکهای تالارگفتگوی آزاد50 برآوردشده ولی دربعضی مواقع امتیازات 20 یا25 هم دیده می شود؟درضمن امتیازاینجانب درجدول کاهش پیداکرده آیادلیلش بخاطرامتیازبیشترشدن دوستان دیگراست؟

|
|

باسلام

یک سئوالی برام پیش اومده چراباوجودیکه حداقل امتیازتایپیکهای تالارگفتگوی آزاد50 برآوردشده ولی دربعضی مواقع امتیازات 20 یا25 هم دیده می شود؟درضمن امتیازاینجانب درجدول کاهش پیداکرده آیادلیلش بخاطرامتیازبیشترشدن دوستان دیگراست؟

سلام

دلیل اینکه بعضی از کاربران امتیازها 25 و 20 را می گیرند اینه که نظرات کوتاه می فرستند، نظرات نباید تک خطی و کوتاه باشد

امتیاز کسی کاهش پیدا نمی کند بلکه به مرور اگر به فعالیت خود ادامه دهد افزایش پیدا می کند

با تشکر

|
|

شما که مدیر تالار نیستید چرا در کار جناب نیکبخت دخالت میکنید نکنه که از همین الان ............

سلام و تشکر از لطف شما

ماشاءالله آتیشتون تنده ها !!!!!!!!!!

نکنه از همین الان چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته نمیخواستم پست بذارم ولی گفتم جوابتون رو بدم تا سوء تفاهم پیش نیاد

جناب نیکبخت خودشون از من خواستن که هوای  تالار های تحت مدیریتشون رو داشته باشم و منم به احترام ایشون نه نگفتم

از طرفی اگر جواب شما رو نمیدادم که میومدید و دعوا راه میانداختید که چرا کسی پاسخگو نیست ؛ اینطور نیست ؟؟؟

در ضمن جاداره از مشارکت و فعالیت شما نهایت سپاس رو داشته باشم همچنین تبریک من رو هم به عنوان کاربر برتر شدنتون پذیرا باشید

09303495228 کاربر طلایی1
|
|

سلام و تشکر از لطف شما

ماشاءالله آتیشتون تنده ها !!!!!!!!!!

نکنه از همین الان چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته نمیخواستم پست بذارم ولی گفتم جوابتون رو بدم تا سوء تفاهم پیش نیاد

جناب نیکبخت خودشون از من خواستن که هوای  تالار های تحت مدیریتشون رو داشته باشم و منم به احترام ایشون نه نگفتم

از طرفی اگر جواب شما رو نمیدادم که میومدید و دعوا راه میانداختید که چرا کسی پاسخگو نیست ؛ اینطور نیست ؟؟؟

در ضمن جاداره از مشارکت و فعالیت شما نهایت سپاس رو داشته باشم همچنین تبریک من رو هم به عنوان کاربر برتر شدنتون پذیرا باشید

ببخشید اون روز یکم اعصابم خورد بود با یکی از..........بحثم شده بود دیگه به بزرگواری خودتون ببخشید

savin125125 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 5409
|

سلام خسته نباشید

من توی جدول 17 و 18 75 امتیاز گرفتم ولی احتمال زیاد امتیاز به حسابم واریز نشده است