صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"
یه انتقادداشتم مدیرمحترم:
چندلحظه پیش کاربری اقدام به گذاشتن پست" علم بهتراست یاثروت" نمودکه من تکراری بودن اونواعلام کردم وپست منوحذف کردین .
اگر مشکلی نداره من هم پست تکراری بگذارم؟
سلام و تشکر
شما این پست بنده را نخوندید؟:
http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/651755/1145054/
کمی فکر کنید متوجه منظورم می شوید.
در مورد تکراری بودن مطلب، شما درست می فرمائید. موارد تکراری از امتیازاتی نظیر ویژه شدن یا تاپیک ویژه ویژه برخوردار نخواهند شد. البته ارسال تاپیک تکراری مجاز نیست مگر زمان زیادی از آن گذشته باشد. که تاپیک مذکور بعد از مدتها ایجاد شده است. و نکته آخر انتخاب برترین ها از بین کاربران بروزتر و با ایده های بهتر صورت می گیرد.
موفق باشید.
سلام به همه دوستان گفگتوی آزاد
بچه ها کسی میدونه اگه مادربورد سوخته باشه چی میشه؟؟ همه چیزها میپره؟؟ خرجش چقدره؟؟
دعا کنید تعمیر بشه تا بیام باز اذیتتون کنم!!
سلام یار قدیمی و بی وفای تالار اقتصاد و گفتگوی آزاد
همانطور که جناب بی وفا گفتند جای نگرانی نیست اطلاعات شما روی هارد است و ربطی به مادربورد ندارد.
البته این سوال را بهتر بود در تالار کامپیوتر می پرسیدید تا جناب samsam پاسخ کامل و جامع می دادند.
منتظر بازگشتتون هستیم.
سلام
آن بخش "اذیت کردن" مربوط به شما بود
ما هستیم. توی "بعضی ها" گفتم که!!
این ماه درگیر مسابقات لیگ برتر لیگ یازدهم بودم که 26 هفته آن اعلام نشده بود و دوست داشتم یک کار مفید بکنم و آن را به سرانجام برسانم برای همین در سایر تالارها کم پیدا بودم!!!
البته توی همین شهریور ماه دو بار کامپیوتر مشکل پیدا کرد و هر بار هم چند روزی دستم بند بود . کلا خیلی اذیت کرد
امیدوارم بیشتر بهتون سر بزنم
سلام سلام سلام
خوب خدارو شکر که حال همگی خوبه ان شاءالله
عجب روزگار غریبیه
چند ساعت از رفتنم نگذشته بود عزیز جانان جامو گرفتن
تاکید میکنم شوخی بودا
جناب نیکبخت حالا من یه تعارف زدم اسمم رو از امضاتون بردارید شما هم ماشاء الله حرف گوش کن نه نیاوردید
جناب نیکبخت من از همین لحظه آمادگی خودم رو برای کمک به شما اعلام میکنم و حاضرم درکنار مدیریت شما بهتون کمک کنم البته باید کمی منتظر اومدن بعضی ها بمونم بدون هیچ دلیل خاصی
در قبال این کارم هم ازتون چیزی نمیخوام ،
چرا که نمیپسندم در قبال کاری که اونو با مسئولیت و خواست خودم انجام میدم از کسی چیزی بخوام
امضای صلواتتون خیلی خوب بود حداقل تا میدیدیم یه صلوات میفرستادیم و شما هم صواب میبردید
البته جدی نگیریدا چون کلاس و در سو دانشگاه بازم شروع شد ؛ ببخشید که اینقدر به در س خوندن علاقه مندم
میخواستم از مدیر محترم nargese_montazerهم تشکر کنم که کمک شایانی به مدیرمون کردند
از لطف همه ی دوستان هم نهایت سپاس رو دارم
در ضمن اعتراض دارم ، اعتراض اعتراض اعتراض
در اینجا یکی از کاربرا گفتن جناب خواجه خیلی خوبن جناب نجاران هم همینطور
چرا باید بهشون امتیاز تعلق بگیره ؟؟؟؟!!!!!!!
سلام
چه عجب بالاخره تشریف آوردید!!!
جاتون خالی بود...
خیلی خوش آمدی
راستی یه خواهش: گوشه کنایه نداشتیم ها! همه باهم خوب باشیم
راسخونی ها تا حالا فکر کزدین چرا جناب نیکبخت کم به کم به پست هایی که میگذاریم نظر میدن و بیشتر نقل و قول می کنند
راسخونی ها تا حالا فکر کزدین چرا جناب نیکبخت کم به کم به پست هایی که میگذاریم نظر میدن و بیشتر نقل و قول می کنند
سلام
بله قبلا فکر کردیم و در جریان هم بودیم و هستیم .
ایشون قصد اسباب کشی دارن از شهرشون که نمیدونیم کجاست و جایی که سرای ایشون هستش قراره بیان به شهرمون ، همدان .
اوه اوه فکر کنم الان شایعه بشه که من با ایشون ارتباط دارم
وای وای
سلام
بله قبلا فکر کردیم و در جریان هم بودیم و هستیم .
ایشون قصد اسباب کشی دارن از شهرشون که نمیدونیم کجاست و جایی که سرای ایشون هستش قراره بیان به شهرمون ، همدان .
اوه اوه فکر کنم الان شایعه بشه که من با ایشون ارتباط دارم
وای وای
بله میدونستم فقط خواستم شما رو امتحان کنم
سلام
آن بخش "اذیت کردن" مربوط به شما بود
ما هستیم. توی "بعضی ها" گفتم که!!
این ماه درگیر مسابقات لیگ برتر لیگ یازدهم بودم که 26 هفته آن اعلام نشده بود و دوست داشتم یک کار مفید بکنم و آن را به سرانجام برسانم برای همین در سایر تالارها کم پیدا بودم!!!
البته توی همین شهریور ماه دو بار کامپیوتر مشکل پیدا کرد و هر بار هم چند روزی دستم بند بود . کلا خیلی اذیت کرد
امیدوارم بیشتر بهتون سر بزنم
سلام و تشکر
بله واقعا با نبودتون بنده را اذیت کردید (بودن کاربران اذیت نیست!! رفتن کاربران بخصوص کاربران برتر تالار اذیت است). چرا گاهی برخی کاربران که یکیش شما باشید مدتی فعالیت خوب دارید و بعد یکدفعه غیبتون می زنه؟ فکر بقیه را هم بکنید.
انشاالله مشکل کامپیوتر شما هم حل شده باشد و مجددا شاهد فعالیت خوب شما باشیم.
موفقباشید.
سلام سلام سلام
خوب خدارو شکر که حال همگی خوبه ان شاءالله
عجب روزگار غریبیه
چند ساعت از رفتنم نگذشته بود عزیز جانان جامو گرفتن
تاکید میکنم شوخی بودا
جناب نیکبخت حالا من یه تعارف زدم اسمم رو از امضاتون بردارید شما هم ماشاء الله حرف گوش کن نه نیاوردید
جناب نیکبخت من از همین لحظه آمادگی خودم رو برای کمک به شما اعلام میکنم و حاضرم درکنار مدیریت شما بهتون کمک کنم البته باید کمی منتظر اومدن بعضی ها بمونم بدون هیچ دلیل خاصی
در قبال این کارم هم ازتون چیزی نمیخوام ،
چرا که نمیپسندم در قبال کاری که اونو با مسئولیت و خواست خودم انجام میدم از کسی چیزی بخوام
امضای صلواتتون خیلی خوب بود حداقل تا میدیدیم یه صلوات میفرستادیم و شما هم صواب میبردید
البته جدی نگیریدا چون کلاس و در سو دانشگاه بازم شروع شد ؛ ببخشید که اینقدر به در س خوندن علاقه مندم
میخواستم از مدیر محترم nargese_montazerهم تشکر کنم که کمک شایانی به مدیرمون کردند
از لطف همه ی دوستان هم نهایت سپاس رو دارم
در ضمن اعتراض دارم ، اعتراض اعتراض اعتراض
در اینجا یکی از کاربرا گفتن جناب خواجه خیلی خوبن جناب نجاران هم همینطور
چرا باید بهشون امتیاز تعلق بگیره ؟؟؟؟!!!!!!!
سلام و خیر مقدم جناب آرچیتک بی وفا!! نه اشتباه نکن لقب بی وفا را برای جناب بی وفا نگفتم برای حود خودت بود.
همکاری شما با تالار گفتگو و اقتصاد اثبات شده است. الان هم در جهت هدایت کاربران به زیر تالار ها کمک کنید که این کار، کمک دسته جمعی را می طلبد. مشارکت در مباحث، کم از همکاری در مدیریت ندارد. در ضمن تالار اقتصاد در نبود بنده نیاز به یاری دوستانی چون شما دارد.
امتیاز دهی مدیر محترم سرکار nargese_montazer مورد قبول بنده است. و از تلاش و زحماتشون بی نهایت سپاسگزارم.
اگر اجازه دهید، اسمتون را بعنوان همکار در تالار اقتصاد، در قسمت امضام قرار می دهم؟
موفق باشید.
سلام و تشکر
راسخونی گرامی کجا بودید اون زمانی که بنده به تک تک مطالب ارسالی نقل قول میزدم و حداقل این کار را برای 80 درصد پست ها انجام میدادم؟ الان نهایتا 10 الی 20 درصد نقل قول میزنم و آنهم بیشترمربوط به مباحث مدیریتی است نه مشارکتی. و دلیل آن، مشکلاتی است که دارم و به سختی قادر به همکاری هستم.
موفق باشید.
خیر مطالب شما حذف نشده است باتوجه به اینکه نظر راسخون بر این است که این تالار به تالاری ویژه گفتگو وبحث تبدیل شود لذا ازاین به بعد فقط در بحثها شرکت کنید وامتیازاتی بیشتر بگیرید اگر فعال باشید برای پستهایتان بیش از 5 امتیاز معمولی در نظر گرفته خواهد شد نیز پستهای شما غیر فعال شده وامتیازش باقی است ولی از دید خارج گشته است ولی پستهایی که در بحثها گزارده اید باقی است
جناب کارشناس یعنی اگه این کاربر محترم سوال نمی فرمودن ما باید بی خبر می موندیم دیگه.
سلام و خیر مقدم جناب آرچیتک بی وفا!! نه اشتباه نکن لقب بی وفا را برای جناب بی وفا نگفتم برای حود خودت بود.
همکاری شما با تالار گفتگو و اقتصاد اثبات شده است. الان هم در جهت هدایت کاربران به زیر تالار ها کمک کنید که این کار، کمک دسته جمعی را می طلبد. مشارکت در مباحث، کم از همکاری در مدیریت ندارد. در ضمن تالار اقتصاد در نبود بنده نیاز به یاری دوستانی چون شما دارد.
امتیاز دهی مدیر محترم سرکار nargese_montazer مورد قبول بنده است. و از تلاش و زحماتشون بی نهایت سپاسگزارم.
اگر اجازه دهید، اسمتون را بعنوان همکار در تالار اقتصاد، در قسمت امضام قرار می دهم؟
موفق باشید.
سلام
بزرگوارید شما شرمنده نکنید
از لطفتون هم نهایت سپاس رو دارم و در حد توان هوای تالاراتون رو دارم ، البته اگه اون اتفاق خاص پیش نیاد
خواهش میکنم اسمم رو هم در امضاتون نیارید چون اونطوری اگه کم کاری کنم عذاب وجدان میگیرم
باز هم تاکید ، نیازی به این کار نیست و همین که این منت رو بر سرمون میذارید یه دنیا ارزش داره
با اجازه یه دستی به تالار بکشم چون دلم تنگ شده
سلام
نیکبخت عزیز مشکلی در مورد امضا بوجود اومده بود که خواستم نظر شما هر چی بود اون را در امضای خود بیاورم.
کدام یک از اینها بهتره:
1-مدیر تالارهای گفتگوی آزاد
2- معاون تالار گفتگوی آزاد
3- یا هر چیز دیگری که شما پیشنهاد می کنید
در ضمن اگر در اسباب کشی کمکی نیاز بود من و دوستان در خدمت هستیم
با تشکر
مدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد:
به پست ارزیابی کاربرای برترتون توجه کردید؟ البته من بااین انتقادشایدسرموبه بادبدهم
منم ازاین مشهدی زاده هادارم ها؟ولی درست نیست