راسخون

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

سلام چو بوی خوش بازگذشتن

بحث گقتمان مهدویت هنوز می خواست مخاطب پیدا کنه عادی شد

خوب اگه از نی.بخت گله و گله گذاری نکنم به کی این درد رو بگم

ما همه جوره آماده همکاری و خدمت گذاری هستیم

یکم در وضع بلاتکلیفی هستم دعا کنید برام وضعیتم مشخص و ثابت بشه

اون وقت کاربر خوب گذشته میشوم

التماس دعا

البته بگم وضعیتم خیلی ناراحت کننده نیست فقط عصبیم کرده در گوشی میگم فقط به شما دارم میرم خدمت

سلام به جناب prompet گرامی.چه جالب درد در گوشی جفتمون مشترکه!! جناب نیکبخت در گوشی منم وضعیتم خیلی شبیه به prompet هست!!!

zahra3000 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 59
|

یک پیشنهاد

اگه توی  سایت راسخون یه شبکه اجتماعی درست کنید خیلی خوب میشه وتعداد طرفداران سایت هم زیاد میشه به  نظر من که خیلی خوبه نظر شما چیه؟

سلام و تشکر

راسخونی گرامی پیشنهاد شما خیلی فراتر از اختیارت تالار گفتگوی آزاد است. لطفا پیشنهاد ارزنده خود را از مسیر تالار روابط عمومی ارائه فرمایید.

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/538656/page1/ 

موفق باشید.

خیلی ممنون

09303495228 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8721
|

با عرض سلام خدمت شما

بنده تاپیکی داشتم که جزو تاپیک های ویژه بود در عین ناباوری حذف شد یا حذف کردین

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

با عرض سلام خدمت شما

بنده تاپیکی داشتم که جزو تاپیک های ویژه بود در عین ناباوری حذف شد یا حذف کردین

سلام

راسخونی گرامی اسم و فامیل تاپیکتون چی بود؟

چندین تاپیک ایجاد کرده اید، حداقل اسم تاپیک را اضافه کنید.

اگر منظورتون تاپیکی که در مورد انتقادات از و پشنهادات به مدیران بوده، از 8 م شهریور فعال نبوده و مشارکتی نداشته. قاعده ویژه موندن، فعال بودن است. البته در حد سه چهار روز اگر مشارکتی نبود و مجدد فعال شد، می تواند ویژه بماند. 

ویژه ماندن تاپیکی نیازمند مدیریت خوب شروع کننده آن است. لطفا این نکته را در نظر بگیرید. با مدیریت خوب، که شامل مشارکت در مباحث و نقل قول زدن پاسخ های داده شده و حتی تشکر زدن می شود، باعث جلب کاربران در آن تاپیک می شود و به مرور این مدیریت خوب باعث جا افتادن نام کاربری کاربر در بین کاربران می شود و خود بخود با ایجاد هر گونه تاپیکی (توسط همان کاربر)، استقبال خوبی از آن تاپیکها خواهد شد.

موارد فوق تجربیات بنده بود که امیدوارم برای شما و سایر راسخونی ها قابل استفاده بوده باشد.

موفق باشید.

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

سلام چو بوی خوش بازگذشتن

بحث گقتمان مهدویت هنوز می خواست مخاطب پیدا کنه عادی شد

خوب اگه از نی.بخت گله و گله گذاری نکنم به کی این درد رو بگم

ما همه جوره آماده همکاری و خدمت گذاری هستیم

یکم در وضع بلاتکلیفی هستم دعا کنید برام وضعیتم مشخص و ثابت بشه

اون وقت کاربر خوب گذشته میشوم

التماس دعا

البته بگم وضعیتم خیلی ناراحت کننده نیست فقط عصبیم کرده در گوشی میگم فقط به شما دارم میرم خدمت

سلام به جناب prompet گرامی.چه جالب درد در گوشی جفتمون مشترکه!! جناب نیکبخت در گوشی منم وضعیتم خیلی شبیه به prompet هست!!!

سلام 

جای نگرانیست!!

کاربرای خوبمون دارند برای مدتی از راسخون دور می شن!!

چقدر خوبه اگه با هم بیفتید اصفهان بعد مرخصی ساعتی که دادند، تشریف ببرید موسسه راسخون.

در هر صورت بعد از آموزشی که فرصت بیشتری دارین سایت را فراموش نکنید.

انشاالله به سلامتی برید و بر گردید.

bivafa کاربر طلایی2
|
|

سلام

نیکبخت جان یه موضوع هست که خصوصی باید بهت بگم اما راهی ندارم که بگم:((

یه جورایی یه تذکر است که فقط خودتون باید بدونید. البته زیادم موضوع حاد و خاصی نیست که بقیه دوستان کاربر فکر کنند چیه! اما خب اینجا مطرح نمیکنم تا خدای نکرده سوء تفاهم یا چیز دیگه ای پیش نیاد!

راستی در گوشیمون در گوشی باشه ها!! جای دیگه درز نکنه! تازه پیشنهاد میدم غیرفعال کنید پستهایش را! میخوام یهو روز قبلش غافلگیر کنم همه رو!!

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

سلام

نیکبخت جان یه موضوع هست که خصوصی باید بهت بگم اما راهی ندارم که بگم:((

یه جورایی یه تذکر است که فقط خودتون باید بدونید. البته زیادم موضوع حاد و خاصی نیست که بقیه دوستان کاربر فکر کنند چیه! اما خب اینجا مطرح نمیکنم تا خدای نکرده سوء تفاهم یا چیز دیگه ای پیش نیاد!

راستی در گوشیمون در گوشی باشه ها!! جای دیگه درز نکنه! تازه پیشنهاد میدم غیرفعال کنید پستهایش را! میخوام یهو روز قبلش غافلگیر کنم همه رو!!

سلام

همین جا در یک پست بنویس و بعد ویرایشش کن. انشاالله که ارسال می شود. خواستی دوستان متوجه نشوند، نیمه شب ها که بیدارید این کار را انجام دهید. البته چشمم آب نمی خورد مساله خاصی باشد اما مشتاقم بدانم چه مطلبی شما را نگران و پریشان احوال کرده است!!

موفق باشید.

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

ویرایش شد!!!

سلام و خدا قوت

من تقصیر ندارم. این مطلب به ایمیلم ارسال نشده!!!

حالا دلیل و منطق هم بیارم پیش مسئولین در جوابم می گن، بررسی شد و مشکلی یافت نشد، مطمئنید حالتون خوبه؟!!!!

بی وفا یکبار دیگه بزن و ویرایشش کن. امیدوارم جای کپی ازش داشته باشی.

پیشنهاد می کنم همیشه از مطالب خاصت، کپی و فیلم داشته باش بدردت می خوره!!

منتظرم مجدد بفرستید.

موفق باشید.

09303495228 کاربر طلایی1
|
|

سلام جناب نیکبخت بعضی از از کاربران فکر می کنند بنده با شما رابطه ای دارم یا به نوعی پارتی لطفا این موضوع را حل کند

SAIDXRY
کاربر مورد نظر

bivafa کاربر طلایی2
|
|

سلام جناب نیکبخت بعضی از از کاربران فکر می کنند بنده با شما رابطه ای دارم یا به نوعی پارتی لطفا این موضوع را حل کند

چه حرفا!!!!!!!!!!!!!!!!

اخه حالا این کاربران(که احتمالاً از دوستان شما هم هستند)بیان به بنده یا یکی از کاربران قدیمی تر و فعال تر تالار بگویند شاید بشه یه چیزی گفت،اما شما....

bivafa کاربر طلایی2
|
|

سلام. اشکالی نداره از دست روابطی ها ناراحت نباشید انشاالله که درست میشه. اتفاقاً اینبار حواسم به این قضیه بود و یه نسخه از نوشتم کپی گرفتم! زرنگی کردم.

الان هم دوباره اون پست رو ویرایش میزنم.اگر نرسید بفرمایید که کاری کنم کارستون!  میگماااااااا هوراااااااا بالاخره موفق شدم!!!!!!!! نمیدونم چرا ناخودآگاه یاد ضرب المثل مو کند از خرس غنیمته افتادم!!! البته جسارت نشه هااااااا....شما بزرگوارید. تازه حالا اصلی رو ندادید!!!!!

nargese_montazer کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1760
|

سلام

نیکبخت عزیز اگر ممکن بود به علت نزدیک بودن هفته دفاع مقدس و اهمیت این موضوع لطفا این تاپیک را ویژه کنید

درباره دفاع مقدس هر چه می خواهد دل تنگت بگو

ممنون

09303495228 کاربر طلایی1
|
|

مثل این که مسئول تالار جوابمو نمیده و باید با روابط عمومی درمیون بزارم

جناب نیکبخت فکر میکنم شما با جناب بیوفا درحال به راه انداختن نوعی توطئه هستید

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

سلام

نیکبخت عزیز اگر ممکن بود به علت نزدیک بودن هفته دفاع مقدس و اهمیت این موضوع لطفا این تاپیک را ویژه کنید

درباره دفاع مقدس هر چه می خواهد دل تنگت بگو

ممنون

سلام و خدا قوت همکار گرامی

صبح زود چند لحظه تالار گفتگو را بررسی کردم خواستم این کار را انجام دهم اما باید جایی می رفتم و اصلا فرصت نشد. موارد ارسال شده ایمیل نمی شدند و مطالعه از مسیر خود تالار کمی سخت تر میشد.

بابت امتیاز دهی عادلانه تاپیک های جدید هم تشکر می کنم. قفل تاپیک مذکور را برداشتم که جدول را به همان قسمت اضافه فرمائید. امیدوارم مجددا کاربران شیطونی نکنند!!

موفق باشید.

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

SAIDXRY
کاربر مورد نظر

سلام و تشکر از لطفتون

الان این برداشت از نظر شما خوبه یا بد؟

اگه خوبه که هیچ اگه بده!! بهشون بگید این نیکبخت 88 که می گید در امر قضاوتش برادر و دوست نمی شناسد و خیلی ستمگره!!

بنده در خدمت تمامی کاربران هستم و تمام تلاشم را می کنم که از کاربر معمولی کاربر برتر و مدیر موفق بسازم بشرطی که دل شیر داشته باشید.

موفق باشید.