صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"
مدیرمحترمnikbakht88
باسلام
جدول تایپیکهای ویژه وامتیازات رودرقسمت تایپیک ویژه ندیدم غیرفعالش نمودید؟
سلام و تشکر
داشتم دور از جون دق می کردم. فکر کردم اشتباها حذفش کردم. خواستم قفل گشایی کنم تا مدیر و همکار گرامی سرکار nargese_montazer
رتبه های برتر را اضافه فرمایند، اما خدا را شکر فقط به حالت عادی برگردانده بودم و زود تونستم پیداش کنم.
ممنونم از تذکر بجای شما
سلام
جداول برترین کاربران تالار گفتگوی آزاد را آماده کرده ام.
هم جدول کلی را یعنی امتیازات تمامی کاربران و هم امتیازات 10 کاربر برتر را
که امیدوارم بقیه کاربران با تلاش بیشتر به جمع ده نفر برتر بپیوندند
فقط از مسئولین قول بگیرید که در پایان سال به چند نفر از این ده نفر جوایزی اهدا شود
و نیز جداول را شماره گذاری کنید تا در جمع بندی امتیازات راحت تر شود.
اسم تاپیک را انتخاب کنید تا باز کنم
و اینکه هر دو جدول را می گذارم تا همه از امتیازات خود اطلاع یابند
اگر پیشنهادی دیگری هم دارید بفرمایید
ممنون
سلام و تشکر مخلصانه
واقعا و واقعا از شما تشکر می کنم. در به در دنبال فرصت می گشتم تا امتیازات را محاسبه کنم. بخصوص که قراره نفر اول چه مدیر و چه کاربر، انشاالله بعنوان کاربر برتر ماه معرفی شود. و مسلما اعلام چند نفر اول همانطور که فرموده بودید باعث تشویق کاربران می شود.
در مورد طرز ارائه آن اگر موافق هستید در همین تالار، جداول را ارسال بفرمائید یا در ادامه همان تاپیک امتیازات ویژه ویژه قرار دهید (قفل را باز می کنم) . اگر پیشنهادی دارید ارائه فرمائید.
موفق و سربلند باشید.
سلام
به نظرم یک تاپیک جداگانه باشه بهتره
در ادامه اون جداول شما بگذارم قاطی می شه
یک پست باز کنیم و اسمش را بگذاریم ؟؟؟
اسمش را بگویید تا باز کنم
یک پیشنهاد دیگر هم دارم تاپیک ویژه ویژه را دوباره ایجاد کنید اولین پست را خودتان بزنید که همان لینک تاپیکهای ویژه هست
دومین پست را من ایجاد می کنم که جداول را می گذارم(آیا هر دو جدول را بگذارم؟ یعنی هم امتیاز ده نفر برتر و هم امتیازات تمامی کاربران؟ البته هر دو جدول آماده هست)
بعد از پست من بقیه جدول ها را از اونجا کپی کنید و بگذارید در ادامه پست من و بعد اون یکی تاپیک را حذف کنید
جدول ها را هم شماره گذاری کنید تا از این به بعد در جمع بندی مشکلی نداشته باشیم
عـــــجـــــب تاپیکیه.!!!!؟؟؟
فقط سرعتشو بیشتر کنین.
فقط سرعتشو بیشتر کنین.
سلام
سرعت چی رو زیاد کنیم ؟؟
فقط سرعتشو بیشتر کنین.
سلام
سرعت چی رو زیاد کنیم ؟
ضمن سلام و تشکر از مدیر گرامی nargese_montazer
جدول ارائه شده بی نهایت خوب و کامل است. بار بزرگی از دوش بنده برداشته شد. انشاالله جبران کنم.
منظور جناب صفری سرعت تاپیک های ویژه، امتیاز دهی و اهدا امتیازات است. چشم تلاش می کنیم با همکاری دوستان این فراینده با سرعت بیشتری صورت بگیرد.
موفق باشید.
سلام
خدا قوت دارم برای شما مدیر گرامی تالار و سرکار nargese_montazer بابت زحمات شایسته و قابل تقدیر.جدول جمع بندی ها بسیار عالی و در انجام فعالیت بیشتر تاثیرگدار است.فقط یک درخواستی داشتم که جدول کلی را نیز مانند جدول10نفر برتر به ترتیب امتیازات از بیشتر به کمتر بچینید.البته تا حدودی این مورد رعایت شده و در پاره ای از موارد نیز رعایت نشده.وقتی به ترتیب باشد کاربر با یک نگاه متوجه جایگاه و رتبه خود میشود و این نیز در ایجاد حس رقابتی تاثیر گذار است.
جناب نبکبخت لطفاً در مورد تاپیک های ویژه باز هم یه دستی بر سر و روی تاپیک ها بکشید! پیشنهاد :تاپیک هایی که توسط کاربران مختلف ایجاد شده اند وشما تشخیص داده اید بدرد ویژه شدن میخود،موضوع آنها را در صورت جذاب نبودن و یا غیرمناسب بودن ویرایش نمایید و یک موضوع جذاب بگذارید و آن را به نحو مناسبی ویرایش کنید.خیلی وقت ها خود من بخاطر عنوان موضوع برخی تاپیک ها حتی رغبتی به کلیک کردن روی آن و ورود به آن ندارم ،چه برسه به.....
چند مورد از تاپیک هایی که در حال حاضر میبینم موضوعشان تک کلمه ای و غیرجذاب و تاحدودی شبیه به هم هستند: قضاوت حسادت حساسیت
چشم در مورد موضوعات تلاشم را می کنم. اما دستکاری موضوعات کمی توهین به ایجاد کننده تاپیک است.
اما موقع محاسبه امتیازات به تاپیک های لا مهم یا پست های کوتاه، امتیاز کمتری می دهم که حق تاپیک های با اهمت تر ضایع نشود. انشاالله.
سلام.
ای کاش در لینک ****اطلاعیه!! تاپیک ویژه ویژه؛ روش جدید کسب امتیاز!**** در قسمت جداول تاپیک هایی که امتیازات آنها مشخص شده و تعلق گرفته،به خود تاپیک مذکرو لینکی وجود داشت.مثلاً جدول شماره 1 که مربوط به تاپیک" پیشنهادی برای جلوگیری از ارسال تاپیک های نجومی و متعدد"میباشد،بعد از گذشت روزها که این تاپیک ها از ویژه خارج و عادی شده است،در تلانبار تاپیک ها گم میشود و دیگر امکان مراجعه مجدد به آنها و پسدا کردنشان خیلی سخت میشود.
حال آنکه اگر در همان جدول که نام تاپیک را نوشته اید آن را همراه لینک قرار میدادید دیگر همه چیز در دستری بود.
نیکبخت عزیز یک پیشنهاد دیگر نیز داشتم
به علت وقت آزاد زیاد من و نیز تالار تحت مدیریت من زمان کمی را می خواهد تا مدیریت کنم بنابرین وقتم اضافی میاد
پیشنهاد دارم اگر موافق باشید به عنوان معاون در خدمت گذاری به راسخون در تالار گفتگوی ازاد مشغول شوم
البته به عقیده من برای چند تالار داشتن نفر دومی نیز لازم هست به علت حجم بالای کار مثلا لیگ برتر
اگر موافق بودید، اگر خودتان وقت کردید که هیچ نکردی من شروع به امتیاز دهی تاپیکهای باقی مانده بکنم
اگر موافق بودید در امضای خود نیز قید کنید
اگر موافق نبودید لطفا این پست را غیر فعال نمایید.
ممنون
سلام
به علت وقت آزاد زیاد من و نیز تالار تحت مدیریت من زمان کمی را می خواهد تا مدیریت کنم بنابرین وقتم اضافی میاد
پیشنهاد دارم اگر موافق باشید به عنوان معاون در خدمت گذاری به راسخون در تالار گفتگوی ازاد مشغول شوم
البته به عقیده من برای چند تالار داشتن نفر دومی نیز لازم هست به علت حجم بالای کار مثلا لیگ برتر
اگر موافق بودید، اگر خودتان وقت کردید که هیچ نکردی من شروع به امتیاز دهی تاپیکهای باقی مانده بکنم
ممنون
سلام و تشکر
بجای تشکر از شما باید از خداوند تشکر کنم. قبلا بخاطر کمبود وقت، درخواست استعفا دادم اما موافقت نشد. فعلا سخت مشغولم و متاسفانه وظیفه شناسیم اجازه بی تفاوت بودن نمی دهد. بدتر اینکه با نبودم، دوستان این تالار را رها می کنند. کلی از کارهام روی زمین مونده و زمانم کمه. بماند که برخی از دوستان، رفیق نیمه راه شدند و تنهامون گذاشتند.
زمانی که برگشتنم را مشروط به برگشتن مسئول محترم روابط عمومی کردم، خود ایشان برای بنده پیغام فرستادن که اگر برای ایشان و راسخون ارزش قائلم تا جایی که در توانم است تلاش کنم و تالار و انجمن ها را تنها نگذارم. فقط به خاطر ایشون نیست که اینجا مانده ام. به احترام همه راسخونی ها، به احترام اهدافش، و به احترام ایشان مانده ام.
معاون نه ولی همکار یا مدیر بنده موافقم. هر چند از نظر بنده مدیر یعنی خادم و مسئول. پس با اجازتون اسم شما را در امضام قرار می دهم. توضیحات یا نکات امتیاز دهی را در تاپیک "***بعضی ها***" به جناب بی وفا گفته ام. لطفا شما هم به همان قسمت مراجعه فرمائید. البته اجباری نیست و نظر و سنجش خودتون برای بنده قابل احترام است.
احتمالا از دو سه روز بعد تا انتهای شهریور امکان مراجعه نداشته باشم. جای جدید تا جابجایی کامل و درخواست اینترنت و اتصال آن، کمی زمانبر می شود، پس بی زحمت این تالار را مثل تالار خودتون بدونید و هر کاری از دستتون بر می آید انجام دهید.
انشاالله همیشه و همه جا موفق و سربلند باشید.
سلام
ممنون
سلام و تشکر
بجای تشکر از شما باید از خداوند تشکر کنم. قبلا بخاطر کمبود وقت، درخواست استعفا دادم اما موافقت نشد. فعلا سخت مشغولم و متاسفانه وظیفه شناسیم اجازه بی تفاوت بودن نمی دهد. بدتر اینکه با نبودم، دوستان این تالار را رها می کنند. کلی از کارهام روی زمین مونده و زمانم کمه. بماند که برخی از دوستان، رفیق نیمه راه شدند و تنهامون گذاشتند.
زمانی که برگشتنم را مشروط به برگشتن مسئول محترم روابط عمومی کردم، خود ایشان برای بنده پیغام فرستادن که اگر برای ایشان و راسخون ارزش قائلم تا جایی که در توانم است تلاش کنم و تالار و انجمن ها را تنها نگذارم. فقط به خاطر ایشون نیست که اینجا مانده ام. به احترام همه راسخونی ها، به احترام اهدافش، و به احترام ایشان مانده ام.
معاون نه ولی همکار یا مدیر بنده موافقم. هر چند از نظر بنده مدیر یعنی خادم و مسئول. پس با اجازتون اسم شما را در امضام قرار می دهم. توضیحات یا نکات امتیاز دهی را در تاپیک "***بعضی ها***" به جناب بی وفا گفته ام. لطفا شما هم به همان قسمت مراجعه فرمائید. البته اجباری نیست و نظر و سنجش خودتون برای بنده قابل احترام است.
احتمالا از دو سه روز بعد تا انتهای شهریور امکان مراجعه نداشته باشم. جای جدید تا جابجایی کامل و درخواست اینترنت و اتصال آن، کمی زمانبر می شود، پس بی زحمت این تالار را مثل تالار خودتون بدونید و هر کاری از دستتون بر می آید انجام دهید.
سلام
ممنون که اینقدر لطف دارید مدیر واقعی یعنی شما، شاید بعضی ها بودند به هیچ عنوان قبول نمی کردند
مطمئن باشید حتی بهتر از تالار خودم وقت برای این تالار می گذارم
امتیاز دهی هم طبق قوانین شما صورت خواهد پذیرفت
انشاءالله کارهای شما هم روبه راه شود و در کنار هم تالار را پیش ببریم
جناب گلشنی هم می گفت که نیکبخت نیستند تالار سرد شده و نای نوشتن نیست، چند روزی هست بودید باز همه آمده اند و می نویسند
ممنون
سلام.
ای کاش در لینک ****اطلاعیه!! تاپیک ویژه ویژه؛ روش جدید کسب امتیاز!**** در قسمت جداول تاپیک هایی که امتیازات آنها مشخص شده و تعلق گرفته،به خود تاپیک مذکرو لینکی وجود داشت.مثلاً جدول شماره 1 که مربوط به تاپیک" پیشنهادی برای جلوگیری از ارسال تاپیک های نجومی و متعدد"میباشد،بعد از گذشت روزها که این تاپیک ها از ویژه خارج و عادی شده است،در تلانبار تاپیک ها گم میشود و دیگر امکان مراجعه مجدد به آنها و پسدا کردنشان خیلی سخت میشود.
حال آنکه اگر در همان جدول که نام تاپیک را نوشته اید آن را همراه لینک قرار میدادید دیگر همه چیز در دستری بود.
سلام
ممنون که اینقدر لطف دارید مدیر واقعی یعنی شما، شاید بعضی ها بودند به هیچ عنوان قبول نمی کردند
مطمئن باشید حتی بهتر از تالار خودم وقت برای این تالار می گذارم
امتیاز دهی هم طبق قوانین شما صورت خواهد پذیرفت
انشاءالله کارهای شما هم روبه راه شود و در کنار هم تالار را پیش ببریم
جناب گلشنی هم می گفت که نیکبخت نیستند تالار سرد شده و نای نوشتن نیست، چند روزی هست بودید باز همه آمده اند و می نویسند
ممنون
سلام مجدد. شما بزرگوارید.
سلام
ممنون
سلام و تشکر
سلام معذرت از هردو مدیر
ببخشید جناب نیکبخت اگر میشود تاپیک هایی که قرار است بررسی بشه و امتیاز داده شود را مشخص کنید تا همزمان بنده و سرکارnargese_montazer سراغ یک تاپیک نرویم.
مثلاً من میخواستم"در نسخه جدید سایت جای چه مواردی خالی است؟ چه پیشنهادی دارید؟"را شروع کنم.حال هر چه شما بفرمایید.