صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"
سلام
لطفا این تاپیک رو قفل کنید تالارو زیرو سوال میبره .
مشاعره کنید .قشنگترین شعری که شنیدید یا خوندید رو بنویسید
سلام
لطفا این تاپیک رو قفل کنید تالارو زیرو سوال میبره .
مشاعره کنید .قشنگترین شعری که شنیدید یا خوندید رو بنویسید
سلام و تشکر.
آواتار مبارک. چندین قانون برای تاپیک مذکور قرار دادیم اگر مراعات نشود چشم حتما قفل خواهم کرد.
موفق باشید.
سلام و تشکر.
آواتار مبارک. چندین قانون برای تاپیک مذکور قرار دادیم اگر مراعات نشود چشم حتما قفل خواهم کرد.
موفق باشید.
سلام
ممنون از لطف شما
دیدیم شما آواتار و امضاء دارید حسودیم گل کرد.
سلام
میخواستم بگم امتیاز دهی به تاپیک های ویژه رو کمکی عقب بندازید
چون واقعا یه چیزایی تو ذهنمون هست ولی متاسفانه فقدان وقت اجازه نمیده به خصوص در این روزهای آخر ماه
و دادن امتیاز ویژه یه جورایی به منزله ی تموم شدن کار اون تاپیک هستش و پس از اون دلیلی برای این کار نمیبینیم
ممنون از لطفتون
سلام
میخواستم بگم امتیاز دهی به تاپیک های ویژه رو کمکی عقب بندازید
چون واقعا یه چیزایی تو ذهنمون هست ولی متاسفانه فقدان وقت اجازه نمیده به خصوص در این روزهای آخر ماه
و دادن امتیاز ویژه یه جورایی به منزله ی تموم شدن کار اون تاپیک هستش و پس از اون دلیلی برای این کار نمیبینیم
ممنون از لطفتون
سلام و تشکر.
اتفاقا بنظرم دادن زمان زیاد برای هر تاپیک ویژه ایی، باعث خستگی و دلزدگی کاربران می شود. و ارسال چندروز یکبار امتیازات تاپیک های ویژه از موارد تشویقی محسوب می شود. دقت کرده باشید، تالار گفتگو کمی شلوغ شده و گاهی موارد گفتگویی به همین دلیل در قسمت ویژه قرار نمی گیرند و مورد کم لطفی قرار می گیرند.
با این وجود نظرتون چیه؟
سلام
قبول باشه نماز روزه ها و کلی درود بر شما بابت زحماتت زیادتون،جناب nikbakht88
میگم چند روزه در دادن امتیازهای تاپیک های ویژه ویژه وقفه افتاده، دلیلش چیست؟ با توجه به اینکه بعد از مشخص کردن امتیازات توسط شما باید مسئولین امتیازات اهدایی را به نام کاربری افراد اضافه کنند، و خود این کار چند روزی معمولاً طول میکشد(از زمان ارائه لیست امتیازات توسط شما تا زمان واریز امتیازات) بنابراین سعی کنید برای جلوگیری از سرد نشدن و ایجاد انگیزه ی مناسب، امتیازات را در بازه های زمانی کوتاه تر اعلام نمایید.
پیشنهادم این هستش که : مثلاً امروز یک تاپیکی رو ویژه ویژه کنید ، بعد برای آن تاپیک مثلاً 7 روز فرصت بگذارید. در این فاصله ی 7 روز برای جلوگیری از سرد شدن تنور تاپیک های ویژه ویژه یک یا دو تاپیک ویژه ویژه دیگر هم قرار دهید و برای آنها هم هر کدام 7روز زمان در نظر بگیرید. اینطوری مثلاً هر 3 روز مهلت شرکت در یک تاپیک وِژه ویژه تمام میشود و ما و شما میتوانیم هر 3 روز شاهد اضافه شدن امتیازات این قسمت ها باشیم! در ضمن کار شما در این خصوص کمی سبک تر میشود و در طول زمان پخش میشود!
نمیدونم توضیحم خوب بود یا نه؟ متوجه منظورم شدید؟
سلام
قبول باشه نماز روزه ها و کلی درود بر شما بابت زحماتت زیادتون،جناب nikbakht88
میگم چند روزه در دادن امتیازهای تاپیک های ویژه ویژه وقفه افتاده، دلیلش چیست؟ با توجه به اینکه بعد از مشخص کردن امتیازات توسط شما باید مسئولین امتیازات اهدایی را به نام کاربری افراد اضافه کنند، و خود این کار چند روزی معمولاً طول میکشد(از زمان ارائه لیست امتیازات توسط شما تا زمان واریز امتیازات) بنابراین سعی کنید برای جلوگیری از سرد نشدن و ایجاد انگیزه ی مناسب، امتیازات را در بازه های زمانی کوتاه تر اعلام نمایید.
پیشنهادم این هستش که : مثلاً امروز یک تاپیکی رو ویژه ویژه کنید ، بعد برای آن تاپیک مثلاً 7 روز فرصت بگذارید. در این فاصله ی 7 روز برای جلوگیری از سرد شدن تنور تاپیک های ویژه ویژه یک یا دو تاپیک ویژه ویژه دیگر هم قرار دهید و برای آنها هم هر کدام 7روز زمان در نظر بگیرید. اینطوری مثلاً هر 3 روز مهلت شرکت در یک تاپیک وِژه ویژه تمام میشود و ما و شما میتوانیم هر 3 روز شاهد اضافه شدن امتیازات این قسمت ها باشیم! در ضمن کار شما در این خصوص کمی سبک تر میشود و در طول زمان پخش میشود!
نمیدونم توضیحم خوب بود یا نه؟ متوجه منظورم شدید؟
سلام و وقت بخیر و تشکر از انتقاد و پیشنهاد شما
این چند روز فرصت امتیاز دهی برای بنده مقدور نشد و تنها دیشب آخرین تاپیک را مورد ارزیابی قرار دادم و به حال عادی برگرداندم.
در رابطه با انتقال امتیاز به حساب کاربران (از طرف مسئولین)، هنوز دیر نشده و کوتاهی صورت نگرفته.
در رابطه با زمان، 3 روز خیلی فرصت کمی برای مشارکت در تاپیک است بخصوص که تعداد تاپیک های برتر و لیست شده در قسمت ویژه و تاپیک های ویژه ویژه کم نیستند. از طرفی برخی از تاپیک ها هنوز از طرف مسئولین پاسخ داده نشده و منتظر جمع بندی از طرف آنها هستیم. لذا برخی از مواردی که نیازی به پاسخ گویی مسئولین ندارد را زودتر ترخیص می کنیم.
برای تشویق کاربران بهتر است هر از گاهی یک تاپیک امتیاز بندی شود. البته در صدد جمع بندی و تعیین برترین ها از این مسیر هم هستیم که انشاالله اگر خداوند یاری رساند و دوستان همکاری کنند این امر محقق شود. البته از بین 5 نفر (یا هر تعداد) معرفی شده یکی یا نهایتا دو نفر را از بین پر امتیاز ترین ها انتخاب خواهیم کرد تا در صورت موافقت مسئولین به عنوان برترین های تالار معرفی گردند.
وقفه پیش آمده از سر کمبود وقت است نه بی توجهی یا هر مورد دیگر.
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما.
سلام
به رسم ادب آمدم یک خسته نباشید به شما بگویم ، وقتی عنوان های تاپیک های تالارتون رو دیدم از اینکه موضوعات خوب و متنوع و جذابی رو بحث می کنید خوشحالم. و انشاالله در اداره این تالار پر محتوا موفق باشید.
سعی می کنم در موضوعات مختلف تالارتون شرکت کنم.
با تشکر
سلام
میخواستم ازتون تشکر کنم که به عنوان کاربر برتر انتخابم کردید
البته اینم بگم که نتیجه ی نهایی به هیچ عنوان واسم مهم نیست و این تالار به لطف مدیریت شما به دهنم شیرین اومده و به همین دلیل در اون فعالیت میکنم
سلام
نمیدونم اونایی که ویرایش کردم به ایمیلتون ارسال شده یانه
چون فکر میکردم اینطوری بهتره ویرایش کردم ودر پی این ویرایش ها بود که پستم چند بار ارسال شد زحمت حذفشو بکشید
ممنون
سلام
نمیدونم اونایی که ویرایش کردم به ایمیلتون ارسال شده یانه
چون فکر میکردم اینطوری بهتره ویرایش کردم ودر پی این ویرایش ها بود که پستم چند بار ارسال شد زحمت حذفشو بکشید
ممنون
سلام و تشکر.
بله متوجه شدم.
اولا لطف بفرمائید و این چند روز که بنده کمتر در سایت و تالار اقتصاد و گفتگو حضور دارم، رسیدگی به امور تالارها را بر عهده بگیرید (موارد خطا را در این تاپیک قید بفرمائید یا در صورت امکان با مورد خطا برخورد نمائید. البته برخورد لفظی، مودبانه و غیر فیزیکی). بنظرم کاملا با فوت و فن ها آشنایی دارید.
در ثانی، گاهی یک مطلب و صرفا یک مطلب چنان ارزشمند و مفید است که به کلی مطلب می صرفد. ملاک کیفیت بوده نه کمیت. انتخاب برترین های منتخب، بر اساس این قاعده بوده که چقدر مباحث را ایجاد، مشارکت و گرم کرده اند. انشاالله مسئولین هم نظر مساعد با برترینهای تالارها داشته باشند.
از نظر بنده همه کاربران خوب و بهترین هستند اما بالاجبار تعدا اندکی را معرفی کردم.
موفق باشید.
سلام
میخواستم ازتون تشکر کنم که به عنوان کاربر برتر انتخابم کردید
البته اینم بگم که نتیجه ی نهایی به هیچ عنوان واسم مهم نیست و این تالار به لطف مدیریت شما به دهنم شیرین اومده و به همین دلیل در اون فعالیت میکنم
سلام مجدد.
انتخاب شما و کلیه دوستان منتخب شده، به صرف فعالیت خوب و گرم و موثرتان بوده ولاغیر.
موفق باشید.
سلام
عید فطر را به شما و خانواده گرامی تان تبریک عرض می نمایم
از لطف مجدد شما هم تشکر می نمایم و توفیقات روزافزون برایتان آرزومندم
یاعلی
سلام نیکبخت جان
عیدتون مبارک (یکم با تاخبر البته)
خوبی انشاالله؟
پیدات نیست؟ نکنه از تعطیلات استفاده کردی و رفتی مسافرت؟!!
در ضمن ادکلن رو هدیه گرفتی کلی خوش بحالت شده!
یکم تاپیک های ویژه شلوغ پلوغ شده و به نظرم نیاز داره سر و سامونی بهش بدید.
انشاالله زودتر برگردید و شاهد حضورتون باشیم.
خدانگهدار
خاطرات یک کاربر در فراق مدیر دوست داشتنی
سلام جناب نیکبخت
کجایید مدیر خوبم ؟ پس کی بر میگردید؟؟؟
فکر ما کاربرا رو نمیکنید؟؟؟
جای خالیتون رو همه احساس میکنن
خداییش جدی میگم از دلتنگی میخوام بگریم .
اینجور که معلومه رفتید سفر ان شاء الله که سفرتون سلامت باشه و بهتون خوش بگذره
شما که نیستید راسخون اومدن صفا نمیده و کم کم داریم از راسخون بریده میشیم
تالار خلوته و مشارکت کاربرا داره به صفر میرسه
جاتون خالی دیشب با یه کاربر بحثم شد و نمیدونم که گیر دادنم به بیچاره درست بود یانه . خداییش تشخیص خبر از گفتگوی اقتصادی یکم سخته
راستی سوغاتی مجازی ما یادتون نره
منتظریم زود برگردید تا از راسخون بریده نشدیم
خدا پشت و پناهتون
مشتاق دیدار