راسخون

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

سلام

در اینجا جمله بسازید لطفا ؟؟؟

ویرایش کردم ولی ولی به جای ویرایش شدن چند بار ارسال شده لطفا 2 تای اول رو حذف کنید.

سلام

اصلاح شد. فکر می کنم مشکل جدید سایته که وقتی ویرایش می کنی، مجددا ارسال می کند.

می بخشید اشتباها یکی از پست های شما را در 

http://rasekhoon.net/forum/thread/616114/page1/

حذف کردم. گفتم شاید این هم دو بار ارسال شده.

موفق باشید.

gholamy1391 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 294
|

لطفا به کسانی که این مطالب با حال و این همه کاربررو به خودشون جلب می کنند جایزه هم بدید

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

لطفا به کسانی که این مطالب با حال و این همه کاربررو به خودشون جلب می کنند جایزه هم بدید

سلام و خیر مقدم

کاربر گرامی اگر به این آدرس سری بزنید، متوجه می شوید که برای کاربران مشارکت کننده در مباحث خوب و مفید و بروز، امتیاز خاصی داده می شود و از طرفی در انتهای هر ماه حداقل به سه نفر از برترین های تالار توسط مسئولین محترم روابط عمومی، جوایزی در نظر گرفته می شود.

امیدوارم شما هم با مشارکت سازنده و مفید در لیست برترین های این تالار قرار بگیرید.

موفق باشید

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

سلام جناب نیکبخت گرامی

اتفاقی از جناب مهدی پرسیدم دیگه تالار ما نمیاین گفتن که میخواستن بیان در تالار اقتصاد پست بزارن ولی دیدن که شما تاپیکاشون رو که ویژه بودن عادی کردید و فکر کردن که به این خاطر که با بچه هاشون دعواتون شده و البته نه با ایشون

حالا قهر کردن و به من گفتن که حتما شما دوست ندارید که ایشون اونورا بیان منم گفتم سوء تفاهم شده

حالا هر کاری دوست دارید کنید به خدا من بی تقصیرم فقط خواستم جویای نیومدنشون بشم البته ایشون حرفاشون رو دراینجا ویرایش کردن که من الان لو دادم

شما هم اگه دوست دارید به ایشون چیزی بگید , بگید یا اینکه نگید

این پستم  از اینجا حذف کنید

ممنون از لطفتون

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

سلام جناب نیکبخت گرامی

اتفاقی از جناب مهدی پرسیدم دیگه تالار ما نمیاین گفتن که میخواستن بیان در تالار اقتصاد پست بزارن ولی دیدن که شما تاپیکاشون رو که ویژه بودن عادی کردید و فکر کردن که به این خاطر که با بچه هاشون دعواتون شده و البته نه با ایشون

حالا قهر کردن و به من گفتن که حتما شما دوست ندارید که ایشون اونورا بیان منم گفتم سوء تفاهم شده

حالا هر کاری دوست دارید کنید به خدا من بی تقصیرم فقط خواستم جویای نیومدنشون بشم البته ایشون حرفاشون رو دراینجا ویرایش کردن که من الان لو دادم

شما هم اگه دوست دارید به ایشون چیزی بگید , بگید یا اینکه نگید

این پستم  از اینجا حذف کنید

ممنون از لطفتون

سلام و تشکر.

دلیلی بر حذف این مطلب یا ویرایش آن نمی بینم.

امیدوارم ناراحت نشوید.

کار شما فارغ از نتیجه آن، جای تقدیر دارد.

موفق باشید.

|
|

سلام

خیلی مهربون هستیدا خدا به عزیزاتون ببخشتتون

واسه تاپیکم عنوان نذاشتم و همونو دوباره ارسال کردم بدون عنوان رو حذف کنید .

شرمنده دارم از خجالت آب میشم اونقدر که گفتم یا اینو حذف کنید یا اونو

سلامت باشید

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

سلام جناب نیکبخت گرامی

خوب هستید؟ ما ارادت داریماااا

اون پستتون هم که کنجکاو شده بودید نمیشد توی تاپیک جواب داد! اگر میخواستم باید خصوصی جوابتون رو میدادم

موردی که میخواستم هم تقدیر و تشکر کنم و هر درخواست ادامه با قدرت کارتون رو داشته باشم همین امتیازات به پست های مفید است! کار بسیار ارزشمندی است و میدانم زمان بر و دادن امتیازات عادلانه کار دشواری است. 

در اولین پستی که در تاپیک امتیازات گذاشتید دیدم که پست را غیرفعال کردید تا فقط مدیر ارشد انجمن ها ببیند و امتیازات را بدهد، میخواستم بگم که پست را فعال کنید تا بقیه هم ببینند تا تشویق بشوند که دیدم امشب خودتون زحمت این کار را هم کشیدید و پست امتیازات به نمایش در آمده!

به شخصه وقتی دیدم اسمم در لیست هست و برای پستهام ارزش ویژه قائل شدید خوشنود شدم و انگیزه خوبی شد تا بیام و بیشتر در خدمتتون باشم.

موفق باشید

|
|

به به جناب بی وفا
مدیر مارو گول نزن ایشون به هیچ وجه راه ارتباطی برقرار نمیکنن حتی به خاطر کنجکاوی
میگم حالا خوبه ازشون شماره نخواستید وگرنه .......................

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

سلام جناب نیکبخت گرامی

خوب هستید؟ ما ارادت داریماااا

اون پستتون هم که کنجکاو شده بودید نمیشد توی تاپیک جواب داد! اگر میخواستم باید خصوصی جوابتون رو میدادم

موردی که میخواستم هم تقدیر و تشکر کنم و هر درخواست ادامه با قدرت کارتون رو داشته باشم همین امتیازات به پست های مفید است! کار بسیار ارزشمندی است و میدانم زمان بر و دادن امتیازات عادلانه کار دشواری است. 

در اولین پستی که در تاپیک امتیازات گذاشتید دیدم که پست را غیرفعال کردید تا فقط مدیر ارشد انجمن ها ببیند و امتیازات را بدهد، میخواستم بگم که پست را فعال کنید تا بقیه هم ببینند تا تشویق بشوند که دیدم امشب خودتون زحمت این کار را هم کشیدید و پست امتیازات به نمایش در آمده!

به شخصه وقتی دیدم اسمم در لیست هست و برای پستهام ارزش ویژه قائل شدید خوشنود شدم و انگیزه خوبی شد تا بیام و بیشتر در خدمتتون باشم.

موفق باشید

سلام و تشکر.

جناب بی وفای اصل!!

(اون پستتون هم که کنجکاو شده بودید نمیشد توی تاپیک جواب داد! اگر میخواستم باید خصوصی جوابتون رو میدادم)

شما که شبها توی راسخون هستید و کنجکاوهامون خوابیدن، پس می تونید در همین  تالار انتقادات دلیل را بنویسید و بلافاصله آنرا ویرایش کنید. در صورت همچنان منتظرم.

به این نتیجه رسیدم که امتیازات را علنی کنم. اما امیدوارم این تهمت زده نشود که حق و نا حق کردی!! چون واقعا با ملاکهای خاصی امتیازات ارائه شده. 
در مورد امتیازات شما هم تلاش خود شما بوده!! این طرح فرصت مناسبی برای امثال شما است که امیدوارم از دست ندهید.
آنچه باعث خوشحالی بنده می شود، کشف استعداد های راسخونی های عزیزمان است، که انشاالله محقق گردد.

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

جناب بی وفای اصل!!

(اون پستتون هم که کنجکاو شده بودید نمیشد توی تاپیک جواب داد! اگر میخواستم باید خصوصی جوابتون رو میدادم)

شما که شبها توی راسخون هستید و کنجکاوهامون خوابیدن، پس می تونید در همین  تالار انتقادات دلیل را بنویسید و بلافاصله آنرا ویرایش کنید. در صورت همچنان منتظرم.

به این نتیجه رسیدم که امتیازات را علنی کنم. اما امیدوارم این تهمت زده نشود که حق و نا حق کردی!! چون واقعا با ملاکهای خاصی امتیازات ارائه شده. 
در مورد امتیازات شما هم تلاش خود شما بوده!! این طرح فرصت مناسبی برای امثال شما است که امیدوارم از دست ندهید.
آنچه باعث خوشحالی بنده می شود، کشف استعداد های راسخونی های عزیزمان است، که انشاالله محقق گردد.

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما

سلام

بی وفای اصل دیگه چه صیغه ای هست؟!!

آره این کار را هم میشه کرد اما اگه مثل بعضی جاهای سایت گیر کرد و ویرایش نشدضایع میشم میره خواستیم به قول آرچیتکت گولت بزنیم که ایشون دست نقشه مارو بر ملا کرد:)))))

در ضمن من اگه موضوع رو بگم دلم میخواد جوابش رو هم از شما بشنوم! پس شما هم زحمت بکشید و بیایید با یه پست ویرایش در یکی از تالارها تحت مدیریتم این کار رو کنید!

نه جناب کسی بر شما تهمت نمیزنه! شما مدیر هستی و هر تصمیمی که گرفتی قابل احترامه و کسی نمیتونه حرفی بزنه! منتها چون بر اساس معیارهای کیفی(و نه کمی) امتیاز میدید کارتون دشواره و باید نهایت دقت را داشته باشید.

راستی این امتیازات ظاهرا! هنوز به من اضافه نشده! قراره اضافه بشه؟

ممنون  طاعات شما هم قبول باشه.یا علی

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

سلام

بی وفای اصل دیگه چه صیغه ای هست؟!!

آره این کار را هم میشه کرد اما اگه مثل بعضی جاهای سایت گیر کرد و ویرایش نشدضایع میشم میره خواستیم به قول آرچیتکت گولت بزنیم که ایشون دست نقشه مارو بر ملا کرد:)))))

در ضمن من اگه موضوع رو بگم دلم میخواد جوابش رو هم از شما بشنوم! پس شما هم زحمت بکشید و بیایید با یه پست ویرایش در یکی از تالارها تحت مدیریتم این کار رو کنید!

نه جناب کسی بر شما تهمت نمیزنه! شما مدیر هستی و هر تصمیمی که گرفتی قابل احترامه و کسی نمیتونه حرفی بزنه! منتها چون بر اساس معیارهای کیفی(و نه کمی) امتیاز میدید کارتون دشواره و باید نهایت دقت را داشته باشید.

راستی این امتیازات ظاهرا! هنوز به من اضافه نشده! قراره اضافه بشه؟

ممنون  طاعات شما هم قبول باشه.یا علی

سلام  مجدد.

بی وفای اصل به برخی از کاربران گفته می شود که به مرور زمان بی وفا می شوند و بر بی وفائیشان پایبند و پایدارند!!!

در مورد امتیازات لطفا کمی تامل فرمائید، انشالله وقت مسئولین محترم آزاد شود حتما رسیدگی خواهند کرد.

موفق باشید.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باتشکرازمدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد

طرح یه درخواست:این امتیازاتی که درقسمت (روش جدید کسب امتیاز) قیدنموده ایدآیابامدیرمحترم ارشدانجمنها هماهنگی شده؟

ومدیر محترم ارشداین موضوع روقبول دارند؟ وامتیازات اضافه خواهدشد به حساب کاربری؟

طرح خوبیه باعث ایجادانگیزه بیشتربرای کاربران جهت شرکت درمباحث تالارگفتگوی آزادمی شود.باتشکرمجدد

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|
نقل قول farshon

باتشکرازمدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد

طرح یه درخواست:این امتیازاتی که درقسمت (روش جدید کسب امتیاز) قیدنموده ایدآیابامدیرمحترم ارشدانجمنها هماهنگی شده؟

ومدیر محترم ارشداین موضوع روقبول دارند؟ وامتیازات اضافه خواهدشد به حساب کاربری؟

طرح خوبیه باعث ایجادانگیزه بیشتربرای کاربران جهت شرکت درمباحث تالارگفتگوی آزادمی شود.باتشکرمجدد

سلام و تشکر از مدیر گرامی جناب farshon 

شما این آدرس که مربوط به تاپیک ویژه ویژه است را کامل مطالعه بفرمائید:

http://rasekhoon.net/forum/thread/613011/page1/

پایین تاپیک هم امضای مسئولین محترم روابط عمومی را مشاهده بفرمائید. 

احتمالا قانع کننده باشد. در صورتی که تاخیر در اضافه کردن امتیازات صورت بگیرد، به خاطر مشغله کاری است نه بی توجهی. 

این طرح با مشورت اجرا شده است و خوشبختانه علاوه بر استقبال مسئولین، مورد پسند کاربران راسخونی هم قرار گرفته است.

انشاالله به بهترین نحو اجرا شود .

موفق باشید

qodrat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12046
|

با سلام خدمت مدیر محترم تالار

خواستم در خواستی از شما داشته باشم.

اگر صلاح می دونید و مشکلی نداره، در تاپیک ملاک برتری،  مواردی غیر مرتبط حذف یا غیر فعال بشه. طوری که پیشنهادات مرتبط با بحث باقی بمونه،  و اینجوری هم کاربران و هم مسئولان فقط روی پبشنهادات تمرکز کنند . نظر بدن. و فضا، صفحه و اعصاب صرف مطالب غیر مرتبط نشه.

با احترام

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

با سلام خدمت مدیر محترم تالار

خواستم در خواستی از شما داشته باشم.

اگر صلاح می دونید و مشکلی نداره، در تاپیک ملاک برتری،  مواردی غیر مرتبط حذف یا غیر فعال بشه. طوری که پیشنهادات مرتبط با بحث باقی بمونه،  و اینجوری هم کاربران و هم مسئولان فقط روی پبشنهادات تمرکز کنند . نظر بدن. و فضا، صفحه و اعصاب صرف مطالب غیر مرتبط نشه.

با احترام

سلام و تشکر

مواردی غیر فعال شدند.

باز اگر موردی به نظرتون می رسد اشاره فرمائید تا غیر فعال کنم.

موفق باشید