سوال – یک موقع من با خودم کنار می آیم و هزینه زندگی ام را می پردازم تا رشد کنم ولی چرا یکنفر دیگر راهم درگیر کنم ؟
پاسخ – زندگی همراه با مشکلات است هرکس میخواهد با مشکلات دست و پنجه نرم نکند باید به زندگی اش خاتمه بدهد . دختر خانم هم مثل من می خواهد رشد بکند . شما باید کفوتان را انتخاب کنید و با همدیگر رشد کنید . حضرت علی (ع) فرمودند : فاطمه خیر عون فی طاعت الله . در این دست و پنجه نرم کردن با مشکلات طاعت خدا هم می کنیم . روایت داریم که هرکس جوینده باشد یابنده هم هست و انشاء الله همه هم کفو خودشان را پیدا می کنند . از روزی که به من عقل دادند مسئولیت هم دادند. تا وقتی که طفل بودم و عقل نداشتم مسئولیت با دیگران بود ولی از وقتی که بالغ شدم مسئولیت هم پیدا کردم . بالاترین آرامش این است که انسان مسئولیتش را انجام بدهد . و در برابر مسئولیت ها خودش را کوچک نکند . لا یکلف الله نفسا الا وسعها . خدا به هیچ کس تکلیف بیشتر از ظرفیتش نداده است . اشکالی که این عزیز می گوید بخاطر فرهنگ غلط جامعه است . بعضی از جوانان فکر می کنند که در اول زندگی باید همه چیز آماده باشد و این غلط است . بله یک مقدار به بچه ها کمک بکنیم تا بزرگ بشوند و خودشان با مشکلات دست و پنجه نرم کنند . اگر همه چیز در زندگی آماده باشد آن موقع دنبال بهانه برای دعوا کردن می گردند . و آنکسی که ندارد می ترسد که جلو بیاید و می گوید که این که هیولای امکانات را من چطوری فراهم کنم ؟ اگر پدرها و مادرها 50 درصد زندگی را فراهم کنند و بقیه را خودشان با کمک آنها بدست بیاورند . آن موقع زندگی شیرین تر میشود .