از هر دری سخنی
فواید 15 دقیقه خندیدن
خندیدن 15 دقیقهای برابر با 30 دقیقه تمرین هوازی است و چنین کنشی میتواند در کاهش درد و نگرانی، بهبود کارکرد قلب و عروق و افزایش سطح هورمونهای مفید مغز نقش داشته باشد.
ایسنا: یک متخصص کاردیولوژی عقیده دارد که با در پیش گرفتن پنج راهکار ساده میتوان از بروز بسیاری از بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری به عمل آورد.
دکتر هالی اندرسون از انستیتوی قلب رولندو پرلمن در نیویورک با اشاره به این که در حدود 58 میلیون آمریکایی از بیماریهای قلبی رنج میبرند، تاکید کرد که خنده، خواب و توجه به اندازه کمر در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی نقش اساسی دارد.
وی در این خصوص اظهار داشت: خندیدن 15 دقیقهای برابر با 30 دقیقه تمرین هوازی است و چنین کنشی میتواند در کاهش درد و نگرانی، بهبود کارکرد قلب و عروق و افزایش سطح هورمونهای مفید مغز نقش داشته باشد.
این متخصص همچنین تاکید دارد که کمبود خواب منجر به افزایش فشار خون و استرس شده، اشتها را افزایش و سرعت متابولیسم را کاهش میدهد و در نهایت تواناییهای شناختی را نیز تنزل میبخشد.
دکتر اندرسون معتقد است که توجه به اندازه کمر مهمتر از توجه به افزایش وزن به طور کلی در جهت پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی است، زیرا ارتباط بیشتری با افزایش فشار خون و کلسترول از یک سو و امکان بروز بیماری دیابت از سوی دیگر دارد.
وی در پایان آگاهی از اندازه نرمال فشار خون، کلسترول و تری گلیسرید و پیاده روی 20 تا 30 دقیقهای در طول روز را از دیگر شیوههای مهم پیشگیری از بیماریهای قلبی عنوان میکند.
.
:
آموزش ضمن خدمت از لحاظ سازمانی به آن نوع آموزشی اطلاق می شود كه عموما" پس از استخدام فرد در سازمان صورت می پذيرد باتوجه به اين واقعيت , تعاريف مختلفی از آموزش ضمن خدمت ارائه شده كه در زير به برخی از آنها اشاره می كنيم .
اولیوا (1379) می گوید:«آموزش ضمن خدمت مجموعه ای از برنامه ها و فعالیت های سازمان یافته گروهی و فردی است كه برای ارتقای رشد شخصیتی و حرفه ای كاركنان برنامه ریزی شده و انجام می شود.» (ص 286)
كوزمیتس , آموزش ضمن خدمت را شامل مهارت , توانائی , دانش و نگرش هایی می داند ك
ه به افراد در انجام دادن اثر بخشی شغلشان چه در زمان حال و چه در زمان آینده كمك می كند (میركمالی 1377 ص 7)
خدایا پس چرا من ... ندارم؟
... زیبا و سیمین تن ندارم؟
دوتا ... دارد این همسایه ما
همان یک دانه را هم من ندارم
آزانس ملکی امشب گفت به من:
مجرد, بهر تو مسکن ندارم
چه خاکی بر سرم باید بریزم؟
من بیچاره آخر زن ندارم
خداوندا تو ستارالعیوبی
وبر این نکته سوءظن ندارم
شدم خسته دگر از حرف مردم
تو میدانی دل از آهن ندارم
تجرد ظاهرا”عیب بزرگی است
من عیب دیگری اصلا ندارم
خودم میدانم این ” اصلا ” غلط بود
در اینجا قافیه لیکن ندارم
تو عیبم را بپوش و هدیه ای ده
خبر داری نیکول کیدمن ندارم؟
اگر او را فرستی دیگر از تو
گلایه قد یک ارزن ندارم
چشمهایتان را باز میکنید. متوجه میشوید در بیمارستان هستید. پاها و دستهایتان را بررسی میکنید. خوشحال میشوید که بدنتان را گچ نگرفتهاند و سالم هستید.. دکمه زنگ کنار تخت را فشار میدهید. چند ثانیه بعد پرستار وارد اتاق میشود و سلام میکند. به او میگویید، گوشی موبایلتان را میخواهید. از اینکه به خاطر یک تصادف کوچک در بیمارستان بستری شدهاید و از کارهایتان عقب ماندهاید، عصبانی هستید. پرستار، موبایل را میآورد. دکمه آن را میزنید، اما روشن نمیشود. مطمئن میشوید باتریاش شارژ ندارد. دکمه زنگ را فشار میدهید. پرستار میآید.
«ببخشید! من موبایلم شارژ نداره. میشه لطفا یه شارژر براش بیارید»؟
«متاسفم. شارژر این مدل گوشی رو نداریم».
«یعنی بین همکاراتون کسی شارژر فیش کوچک نوکیا نداره»؟
«از 10سال پیش، دیگه تولید نمیشه. شرکتهای سازنده موبایل برای یک فیش شارژر جدید به توافق رسیدن که در همه گوشیها مشترکه».
«10سال چیه؟ من این گوشی رو هفته پیش خریدم».
«شما گوشیتون رو یک هفته پیش از تصادف خریدین؛ قبل از اینکه به کما برید». «کما»؟!
باورتان نمیشود که در اسفند1387 به کما رفتهاید و تیرماه 1412 به هوش آمدهاید. مطمئن هستید که نه میتوانید به محل کارتان بازگردید و نه خانهای برایتان باقی مانده است. چون قسط آن را هر ماه میپرداختید و بعد از گذشت این همه سال، حتما بوسیله بانک مصادره شده است. از پرستار خواهش میکنید تا زودتر مرخصتان کند.
واحد مرکزی خبر به نقل از سی ان ان گزارش داد، دانشمندان در انگلیس در مطالعاتشان روی پوسته تخم مرغ موفق شدند پاسخ این معمای قدیمی را پیدا کنند.
آنها در مطالعاتشان دریافتند که تخم مرغ بدون پروتئین موجود در تخمک مرغها تشکیل نمی شود زیرا این پروتئین از عناصر مهم در پوست تخم مرغ است.
از این رو دانشمندان نتیجه گرفتند که مرغ اول بوجود آمده است اما اینکه مرغ خود از کجا بوجود آمده است همچنان یک معماست.
منبع: تابناک
دانشمندان بالاخره پاسخ این معمای قدیمی را که تخم مرغ اول بوجود آمده است یا مرغ پیدا کردند.