از نظر من که هيچ فشار خاصي براي قضاوت اين بازي وجود ندارد. به نظر من اين بازي هر چند که فينال است اما با بقيه بازيها فرقي ندارد.

ایرماتوف داور فینال شد دپارتمان داوری کنفدراسیون فوتبال آسیا ، روشن ایرماتوف ازبک را به عنوان داور فینال جام ملتهای آسیا بین استرالیا و ژاپن انتخاب کرد. ایرماتوف 33 ساله تمامی بازیهای مهم جام پانزدهم مانند بازی های ایران- عراق، ایران- کره جنوبی و ژاپن را قضاوت کرد.
 ایرماتوف ، بهترین داور سه سال اخیر آسیاست که در کارنامه اش قضاوت دیدار افتتاحیه جام جهانی 2010 هم دیده می شود در این باره گفت:« از نظر من که هیچ فشار خاصی برای قضاوت این بازی وجود ندارد. به نظر من این بازی هر چند که فینال است اما با بقیه بازیها فرقی ندارد. من بازیهای ایران و عراق در مرحله گروهی و ایران و کره در مرحله یک چهارم را سوت زدم و فکر نمی کنم این بازی استرس بیشتری نسبت به آن بازیها داشته باشد.
من بعد از هر بازی عملکرد خودم را آنالیز می کنم و خوشحالم که تا این لحظه هم اعضای دپارتمان داوری از من راضی هستند و هم خودم.» دیدار فینال ساعت 18 روز شنبه در ورزشگاه خلیفه شهر دوحه برگزار می شود. محد صالح سوبخیدین، داور چهارم بازی است. رسول عبدوخامیدولو و رافائل ایلسائوف کمک های ایرماتوف در این بازی هستند.