کیک کشمشی با خلال پرتقال
مواد لازم:
آرد گندم دو ونیم پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
تخم مرغ سه عدد
شیر یا آب یک پیمانه
خلال پرتقال یا لیمو ترش نصف پیمانه
بکینگ پودر دو ق . چ
کشمش پلویی نصف پیمانه
طرز تهیه :
خلال پرتقال را دو سه بار می جوشانیم ودر صافی بریزید تا کمی تلخی آن گرفته شود.
روغن و شکر را خوب مخلوط می کنیم ، بعد تخم مرغ ها را داخل مایه روغن و شکرشکسته و
خوب هم می زنیم تا روی آن کف کند ، سپس شیر و خلال پرتقال را افزوده و مخلوط می کنیم .
آرد و بکینگ پودر را سه مرتبه الک می کنیم و در سه نوبت به مایه اضافه می کنیم وتا حدی که
یک دست شود هم میزنیم ، بعد کشمش ها را در آرد می غلتانیم و بعد از الک کردن به مایه کیک
اضافه می کنیم .
قالب کیک نان تست را روغن میمالیم و آرد می پاشیم و بعد از اینکه آرد اضافی قالب را با چند
ضربه به پشت قالب، گرفتیم ، مایه کیک را داخل آن می ریزیم ، وفراموش نکنید که یک سوم از
قالب برای پف کیک خالی بماند .