مواد لازم:

آرد گندم  دو ونیم پیمانه
شکر  یک و نیم  پیمانه
روغن مایع  
یک پیمانه
تخم مرغ  سه  عدد
شیر یا آب  یک پیمانه
خلال پرتقال یا لیمو ترش  نصف پیمانه
بکینگ پودر  دو ق . چ
کشمش پلویی  نصف پیمانه

 



 

 طرز تهیه :

خلال پرتقال را دو سه بار می جوشانیم ودر صافی بریزید تا کمی تلخی آن گرفته شود.
روغن و شکر را خوب مخلوط می کنیم ، بعد تخم مرغ ها را داخل مایه روغن و شکرشکسته و
خوب هم می زنیم تا روی آن کف کند ، سپس شیر و خلال پرتقال را افزوده و مخلوط می کنیم .
آرد و بکینگ پودر را سه مرتبه الک می کنیم و در سه نوبت به مایه اضافه می کنیم وتا حدی که
یک دست شود هم میزنیم ، بعد کشمش ها را در آرد می غلتانیم و بعد از الک کردن به مایه کیک
اضافه می کنیم .
 قالب کیک نان تست را روغن میمالیم  و آرد می پاشیم و بعد از اینکه آرد اضافی قالب را با چند
 ضربه به پشت قالب، گرفتیم ، مایه کیک را داخل آن می ریزیم ، وفراموش نکنید که یک سوم از
قالب برای پف کیک خالی بماند .