سلام دوستان وقت بخیر

سوالی که همیشه برای کسانی که می‌خواهند بیزینس خودشان را در فضای وب بالا بیاورند پیش می‌آید این است که: «کجا تبلیغ کنیم که پولمان دور ریخته نشود؟»

من مدتی است در حوزه بازاریابی آنلاین و سئو تحقیق می‌کنم و خواستم تجربه‌ام را در مورد سه روش پرطرفدار با شما به اشتراک بگذارم:

۱. تبلیغات بنری (اجاره‌ای):

این روش برای «برندینگ» عالی است اما هزینه‌اش بالاست. به محض اینکه بودجه شما تمام شود، بنر برداشته می‌شود و ورودی شما به صفر می‌رسد. به نظرم برای کسب‌وکارهای کوچک و متوسط زیاد صرفه اقتصادی ندارد.

۲. رپورتاژ آگهی (سرمایه‌گذاری بلندمدت):

رپورتاژ یعنی انتشار یک مقاله در سایت‌های خبری معتبر. مزیت بزرگش این است که این مطلب «همیشگی» است و حذف نمی‌شود. علاوه بر این، به سئوی سایت شما کمک فوق‌العاده‌ای می‌کند. اگر به دنبال این هستید که در نتایج گوگل بالا بیایید، رپورتاژ بهترین گزینه است.

۳. درج آگهی در سایت‌های تخصصی (زودبازده):

این روش سریع‌ترین راه برای رسیدن به مشتری واقعی است. مثلاً اگر شما قطعات یدکی یا ماشین‌آلات می‌فروشید، به جای اینکه در کل اینترنت فریاد بزنید، کافی است در یک پلتفرم که خریداران آن محصول حضور دارند، آگهی بگذارید.

تجربه شخصی من:

من متوجه شدم که ترکیب رپورتاژ و ثبت آگهی بهترین خروجی را دارد. رپورتاژ اعتبار سایت شما را بالا می‌برد و ثبت آگهی در سایت‌های تخصصی، مشتری نقد را همان لحظه به سمت شما می‌آورد.

به طور مثال، برای بخش صنعت، سایت‌هایی که به صورت متمرکز روی [آگهی صنعتی]و خدمات تولیدی کار می‌کنند، ورودی‌های بسیار باکیفیت‌تری نسبت به سایت‌های عمومی دارند. چون کسی که به آن سایت سر می‌زند، دقیقاً قصد خرید تجهیزات یا برون‌سپاری یک پروژه صنعتی را دارد.

خوشحال می‌شوم اگر شما هم تجربه‌ای در زمینه رپورتاژ یا سایت‌های آگهی دارید، اینجا بنویسید که کدام روش برای شما فروش مستقیم بیشتری ایجاد کرده است؟