طنز
چهار دروغ دخترها . )قصد ادامه تحصيل دارم.2)فعلا قصد ازدواج ندارم.3)اينقدر خواستگار دارم كه نگو به همه جواب رد دادم.4)لطفا ديگه مزاحم من نشويد اقا
سهراب گفتي:چشمها را بايد شست......شستم ولي !......... گفتي: جور ديگر بايد ديد.......ديدم ولي !.............. گفتي زير باران بايد رفت........رفتم ولي !............. او نه چشمهاي خيس و شسته ام را..نه نگاه ديگرم را...هيچ کدام را نديد !!!! فقط در زير باران با طعنه اي خنديد و گفت: " ديوانه باران نديده !! "
جسد 20 نفر از افرادی كه پياده از جزيره كيش به سمت حرم مطهر امام به راه افتاده بودند امروز در سواحل خليج فارس كشف شد
قانون ششم نیوتن:
اگه با یه دیوانه دعوات شد بعد اون در رفت تو هم فرار کن چون داره میره سنگ جمع کنه
یه خسیس تو خواب میبینه به فقیر 1000 تومان داده وقتی بلند میشه میگه :: اجب كاووسی بود
جک - لطیفه - بامزه 6)
مرده می ره در مغازشو باز می کنم می گه بسم الله الرحمان رحیم می بینه دزد همه چیرو برده می گه صدق الله و علی عظیم
دنیا رو بدون خانمها تصور کنید:
- بازارها خلوت
- پولها اضافه
- خیابونها خلوت
- شیطون بی کار
- مخابرات ورشکسته
همه میرن بهشت
دانشمندان به تازگی کشف کردن که علت این همه طلاق و جدایی : ازدواجه
یه نفر بچش میگه برو دو تا نون از خونه همسایه بگیر . بچه میره و برمیگرده میگه نون ندادند.باباهه میگه : همسایه چه خسیسه؟! برو از تو یخچال خودمون بیار !
طرف شب عروسیش نمیدونه به زنش چی بگه ...میگه خانوادت میدونن تو اینجایی؟؟!!
به اندازه تمام و جودم دوست دارم جانباز 5/99%
دعای خانومها با خدا
خدایا ! به من عشق بده تا شوهرم را درک کنم
صبر بده تا او را بپذیرم
ولی قدرت نده که میزنم لهش میکنما
شرکت نوکیا در اقدام جالب توجه و برای رفاه حال اس ام اس نویسها گوشی وارد بازار کرده که با فشردن یه دگمه می نویسه یه روز یه نفر
جک :نگو بار گران بوديمو رفتيم. نگو نامهربون بوديمو رفتيم. آخه اينها دليل محکمي نيست. بگو با ديگران بوديم و رفتيم
جک :همه زندگی فقط 3روزه : اومدن - بودن - رفتن . من خودم نخواستم بیام ولی خودم می خوام که باشم اونم فقط به خاطره تو وقتی هم که دیگه نباشی منم میرم
جک :پاي مورچه رو تصور كن ، فكر كن كه جوراب پاشه . حالا فرض كن كه جورابش سوراخه ، به اندازه ي اون سوراخه دلم برات تنگ شده. البته یادم رفت بگم که جورابش بو میداد