چگونه نوشیدنی مقوی “شیر بادام” را درست کنیم ؟

 

در این مطلب از آشپزخانه نمناک قصد داریم طرز تهیه “شیر بادام” با طعم وانیل و دارچین یک نوشیدنی بسیار عالی و خوشمزه را آموزش دهیم.

 مواد لازم برای شیر بادام

طرز تهیه شیر بادام

 ابتدا بادام ها را در یک کاسه آب به مدت 8 تا 12 ساعت خیس کنید و بعد آن را از آب خارج کنید. بادام ها را به همراه خرما ، وانیل و 3 فنجان آب داخل  مخلوط کن بریزید تا خوب میکس شوند. بعد مخلوط به دست آمده را از صافی رد کنید تا تفاله های خرما و بادام از آن جدا شود. سپس مجددا مایه را در مخلوط کن بریزید و این بار دارچین و نمک را هم به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. . شیر بادام آماده شده را میتوانید به مدت 3 تا 5 روز در یخچال و در ظرف دردار نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد شیر بادام