کارگاه آموزشی غدیر ( آنلاین)
مبلغ غدیر باشیم...از فیض کرامت غدیر غافل نشویم
رخداد غدیر در ذى الحجه سال دهم هجرى، تنها یک حادثه تاریخى نیست؛غدیر، تنها نام یک سرزمین نیست، یک تفکر است؛نشانه اى است از تداوم خط نبوت؛چشمه اى است که تا پایان هستى مى جوشد؛غدیر، روز اکمال دین، اتمام نعمت و موجب خشنودى خداست؛روز بزرگ، روز گشایش و روز تکامل است؛غدیر، نه تاریخ است، نه جغرافیا و نه روایت، بلکه ولایت است؛ پیشوند غدیر، رسالت است و پسوند آن، ولایت و امامت.
🔺️تنها واجبى كه تعطيلى ندارد📛
🔹️جبرییل نزد من آمد و گفت : ای محمد , خداوند به تو سلام می رساند و میفرماید:
#نماز را واجب کردم ولی این تکلیف را از معذور و مجنون و طفل برداشتم ،
و روزه را واجب کردم ولی آن را برای مسافر الزامی نکردم و حج را واجب کردم ولی آن را از بیمار نخواستم
و زکات را واجب کردم ولی آن را از گردن نیازمند ساقط کردم.
👈❣اما ولایت ودوست داشتن علی بن ابی طالب (علیه السلام) را واجب کردم
و محبتش را بر تمام اهل آسمان و زمین الزام نمودم ، بدون آنکه رخصتی در آن باشد.
📚بحارالانوار ج۴۰ص۴۶
📚الفضائل ص۱۵۴و۱۵۵
عاشورا نتیجه تلخ و غمبار نادیده گرفتن پیام بزرگ غدیر
غدیر به عنوان دریایی از باور و بصیرت، در کویر حیرت و هامون ضلالت به حساب می آید تا کام جانهای مشتاق ولایت از آن سیراب شود و یکی از مهم ترین شاخص های غدیر این است که سندی برای تداوم خط رسالت در جلوهی امامت محسوب می شود و غدیرمی تواند برای رهگمکردگان صراطی باشد که به سمت سنت پیامبر اکرم (ص) بازگردند و غدیر برنامهای الهی برای حیرتزدایی از اذهان و اعمال امت در افقهای آیندهی تاریخ. غدیر، تداوم خط رسالت، در آیینهی امامت است.
از مفهوم غدیر می توانیم این نتیجه را بگیریم که عاشورا با امامت پیوند دارد و غدیر با کربلا پیوسته است و اگر امت مسلمان جهان به پاسداری از غدیرها بپردازند هیچ گاه شاهد وقوع عاشوراهای مظلومیت و کربلاهای خون و شهادت در جهان نخواهیم بود و خورشید امامت، در محاق خلافت قرار نمیگیرد و باید بدانیم که امت بیامام، مانند یک رمهی بیچوپان، گلهی بیشبان و راه بیعلامت، شب بیچراغ، کشتی بیناخدا، دشت بیچشمه و قنات خشکیده و بیآب است.
واقعه عاشورا متاسفانه پیامد و نتیجه تلخ زیرپا نهادن پیام غدیر توسط برخی از مسلمانان بود و برخی از افراد با نادیده گرفتن غدیر دست از اطاعت ولی خدا و امام معصوم برداشتند و با غیر از حجت خدا در زمین بیعت کردند و در مرداب جاهلیت و نفاق فرو رفتند تا آنجایی که در عاشورای سال ۶۱ هجری (پنجاه سال پس از حادثهی غدیر خم) به سمت سیاستهای خصمانهی امویان جرکت کردند و در نتیجه حجت خدا را لبتشنه در کربلا به شهادت رساندند.
اگر پیام غدیر در سقیفه توسط برخی از مسلمانان آن زمان دفن نمیشد و اگر امام حق را پس از وفات رسول خدا خانهنشین نمی کردند و اگر آن ظلم نخستین توسط اولین ظالم در حق آل محمد(ص) صورت نمیگرفت قطعا در عاشورا تیغ به روی فرزندان پیامبر نمیکشیدند و شاهد جنایت های امویان بر اهل بیت (علیهم السلام) نمی بودیم و بدعت جای سنت را نمی گرفت و فرزندان جاهلیت از فرزندان وحی انتقام نمی گرفتند.
همه مسلمانان وظیفه دارند تا قیام قیامت پیام غدیر را که پیام ولایت است به یکدیگر برسانند و به خاطر بسپارند تا مبادا آن را فراموش کنند چون این فراموشی در طول تاریخ سبب بر پا شدن جنایت های بسیار تلخی در طول تاریخ شده است و اکنون نیز شاهد این هستیم که جنایت های ملت های به ظاهر مسلمان علیه مسلمانان نیز نتیجه نادیده گرتن پیام غدیر است و اگر غدیر فراموش نمی شد اکنون شاهد قتل کودکان مظلوم یمنی و شکل گیری حکومت سیاه داعش در جهان نبودیم.
اینک ما در این زمان با یزیدیان رو به رو هستیم و اکنون کربلایی دیگر بر پا شده است و باید در این دوران آخرالزمان خود را بیازماییم و در راه مبارزه با کفار و باطل به تبلیغ پیام بزرگ واقعه غدیر بپردازیم و نگذاریم از یادها برود و به فراموشی سپرده شود و باری دیگر شاهد اتفاقاتی تلخ تر از تلخ همچون واقعه دردناک و اسف بار عاشورا باشیم.
برگزاری کارگاههای مجازی موسسهی غدیرشناسی به مناسبت ایام محرم
لطفا جهت ثبت نام برای هر کارگاه آموزشی، کد مورد نظر را به سامانهی پیامکی ۳۰۰۰۱۹۰۴ ارسال بفرمایید.
به دو صورت رایگان و پرداخت شهریه
کارگاههای آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹
💚🌷از همراهی شما، سپاسگزاریم🌷💚
اطلاعرسانی
📣 📣
اَلسَّلامُ عَلی وَلیِّ اللهِ وَ حَبیبِهِ
دعوت از جاماندگان پیادهروی اربعین حسینی به شرکت در پویش «همخوانی زیارت اربعین»
ساعت ۱۰ تا ۱۱ صبح روز اربعین
لطفا جهت شرکت در این پویش، کد ۱۲۳۵ را به سامانهی پیامکی ۳۰۰۰۱۹۰۴ ارسال بفرمایید.
مجازی