راسخون

کباب تابه‌ای یا کباب دیگی خوشمزه برای تازه‌کارها

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
 
 
کباب دیگی یا کباب تابه‌ای، یک غذای ایرانی سنتی قدیمی است که هنوز هم در سفره‌های ایرانی وجود دارد. این غذا با وجود شهرت و فراوانی‌اش، ممکن است برای آشپزان تازه‌کار کمی مشکل باشد. در این گزارش آموزش تصویری کباب تابه‌ای را آماده کرده‌ایم...
 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم برای۴ نفر

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

پیاز درشت ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

ادویه دلخواه به میزان لازم


طرز تهیه

۱. گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده در ظرفی مخلوط کنید، ورز دهید و چندبار بکوبید طوری که آب نداشته باشه و به آن نمک و فلفل و ادویه دلخواهتان را اضافه کنید.

۲. سپس ماهی تابه را برداشته مواد را کف ماهیتابه با دست پهن کنید طوری که نه نازک باشد ونه ضخیم.

۳. سپس دورتا دور مخلوط گوشت روغن ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا زمانی که آبش گرفته شود.

۴. بعد از اینکه خودش را گرفت یک قاشق غذاخوری رب روی آن بمالید و با چاقو برش های نواری ایجاد کنید تا سرخ شود.

نکته : بهتر  است که آب پیاز و گوشت گرفته شود.

 

asker1333 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1143
|
تاریخ عضویت : خرداد 1389 

عالیه

maryam35444 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 755
|
تاریخ عضویت : تیر 1397 

خوشمزه است