راسخون

خون تو از کی رنگینره ...

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

گمان می‌کنیم قاضی فراری پرونده طبری در ایران است

نماینده دادستان درباره وضعیت قاضی منصوری در پرونده طبری گفت: گمان می‌کنیم قاضی جنجالی فراری پرونده طبری در ایران است.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایران،  غلامرضا منصوری، از قضات متهم در پرونده طبری که متواری است، اخیراً در ویدئویی مدعی شده که بیمار است و بزودی به ایران برمی‌گردد و پاسخگوی اتهامات خود خواهد بود.

دیروز در دومین جلسه دادگاه طبری، نماینده دادستان به این ادعا واکنش نشان داد و گفت: او هیچ گواهی پزشکی‌ای به دادسرا ارائه نداده و اگر ادعایی دارد، آن را برابر اصل به سفارت ایران تحویل دهد. او یک ماه بعد از دستگیری طبری از ایران خارج شد و تلفن خود را در ایران گذاشت!  

وی همچنین افزود: ما گمان می‌کنیم که ایشان در ایران است و به وقتش ایشان را احضار می‌کنیم.

غلامرضا منصوری قاضی دادگاه مطبوعات در اواخر دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ است که در پرونده اکبر طبری جزو متهمان متواری اعلام شده است. منصوری اخیراً با انتشار ویدئویی مدعی شده که سفرش به خارج از کشور با هدف درمان صورت گرفته و به محض «باز شدن مرزها» به کشور بازمی‌گردد.

aftabm کاربر طلایی1
|
|

ان شالله دروغه... من که باور نمیکنم....اصلا سراغ داری کسی با این لباس خیانت کنه.......افرین چه شجاعتی...میخاد برگرده.......خودش قاضییه......این حرفا چیه.......خاک بر سرتونکه خودتون را مدافعین مملکت میدونید.... برا شما واقعا قیامت دروغه...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

خون من از تمام ایرانیان رنگینتره....باید خارج کشور درمان بشم......به کسی ربط نداره....من قاضیم.....طبری هم معاون قوه قضائیه است.....

zahra_53 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 28735
|

ان شالله دروغه... من که باور نمیکنم....اصلا سراغ داری کسی با این لباس خیانت کنه.......افرین چه شجاعتی...میخاد برگرده.......خودش قاضییه......این حرفا چیه.......خاک بر سرتونکه خودتون را مدافعین مملکت میدونید.... برا شما واقعا قیامت دروغه...

متاسفانه بوده و هستند .

negin9 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 427
|

باید مراقب هوای نفس خود باشیم شیطان دائم کمین است .