معرفی کتاب موفقیت
سلام دوستان وقت بخیر و ایام به کام. قصد دارم در این پست یه کتاب مفید بهتون معرفی کنم. کتابی که کمی متفاوته و چیزی شبیه به نقشه گنجه! کتابی که اگر به راهنمائیهاش توجه کنید و اونهارو درک کنید واقعا می تونه نقش همون نقشه گنجو براتون ایفا کنه. بسیاری از ما یا بهتره بگم همه امون برای بدست آوردن هدف های جدید وقت صرف می کنیم. اما خیلیامون خیلی سخت به اهدافمون میرسیم. خیلی زمان و انرژی میذاریم. تو ذهنمون ریدن به خواسته ها مترادف با سختی کشیدنو تلاشه! حالا وقتی یه هدف کوچک با اینهمه سختی به دست میاد کی حال داره برای اهداف بزرگ انرژی و زمان صرف کنه! حالا اگر بهتون بگم لازم نیست برای اهداف زمان و انرژی زیادی صرف کنید حرف منو باور می کنید؟ معلومه که نه! چون یه عمر با این روش و با کلی سختی هدفهاتونو بدست آوردین. اما می خوام بهتون یه کتاب معرفی کنم که دیدگاه شمارو در مورد زندگی و اهداف تغییر میده و اگر بتونید با گفته های کتاب ارتباط برقرار کنید و اونارو خوب درک کنید، موفقیتتون صد در صده! اسم این کتاب قانون جذب چیست و چگونه با آن زندگی خود را متحول کنیم؟ است. فصل دوم این کتاب کامل در مورد نحوه صحیح و اثربخش هدفگذاری صحبت کرده و راهنمائی هایی ارزشمند رو ارائه میکنه. من خودم هر زمان میخوام روی یک موضوع هدفگذاری کنم فصل دوم این کتاب رو باز میکنم و مرحله به مرحله تمریناتش رو انجام میدم. همچنین درست مثل یه نقشه گنج خوندن این کتاب مسیر روی برای من روشن میکنه. امیدوارم براتون مفید بوده باشه.