چند لحظه با من باش
چند لحظه با من باش!
چند انتخاب از کتاب قرآن
چند لحظه با من باش!
برگردید پیش خدا
بعضی ها سعی می کنن گناه نکنن. کارای خوب می کنن. هر کاری خدا گفته بکن می کنن. هرکاری گفته نکن نمی کنن. خدا این آدم ها رو کم کم آروم می کنه، بهشون آرامش می ده. این آرامشکاملا از صورتشون مشخصه. به اطمینان رسیدن که هیچ چیز آرامش اونا رو به هم نمی زنه. قرآن به این آدم ها می گه برگردید به طرف خدا؛ شماراضی،خدا راضی. يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ. ارْجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيَةً مَرْضِيَّةً(فجر،27و28) این نفس آرام یافته، در حالی که راضی هستی و خدا هم از تو راضی است پیش خداوندت برگرد.
یه روز خوب می رسه
اگه بدونی سختی یه روزی تموم می شه تحملش زیاد سخت نیست؛ اما اگه ندونی کی سختی تموم می شه،هرلحظه برات یه عمر می گذره. همه سختی داشتیم، کم وزیاد، ولی الان که به عقب برمی گردیم، می بینیم تموم شدن و رفتن.الان هم سختی داریم ولی اینا هم تموم میشن و میرن. قرآن میگه حتما با هر سختی یه آسونی هست: فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا(انشراح،6) پس (بدان که به لطف خدا) با هرسختی البته آسانی هست.
امان از تجسس
هر روز وسایل فضولی کردن بیشتر می شه. دوربین مدار بسته،آیفون تصویری،تلفن همراه و چیزهای شبیه به این به آدم های فضول کمک می کنه بیشتر تو کار دیگرون فضولی کنن! فضول دوست داره از کار بقیه سر در بیاره،دوست داره جستجو کنه ببینه بقیه دارن چی کار می کنن. همش با خودش می گه: فلانی چرا دیر می ره خونه؟ یا چرا یه ساعت پای تلفنه؟یا فلانی نمازمی خونه یا نه؟یکی نیست بگه چرا تو کاری که بهت مربوط نیست تجسس می کنی؟لَا تَجَسَّسُوا(حجرات،12)( در کارهای خصوصی هم )تجسس نکنید.
دخالت بجا
تو جمع دوستان و خانواده اختلاف پیش میاد. هرکس حرف خودش رو می زنه. این اختلاف ها ممکنه به جاهای باریک بکشه و باعث تصمیم های غلط بشه. این جور مواقع لازمه یه بزرگ تر، یه آدم با تجربه، یا کسی که کاری از دستش بر میاد دخالت کنه و به اختلاف خاتمه بده. بیشتر و قت ها یه جمله دقیق و به جا از طرف یه آدم پخته مشکل رو حل می کنه و همه چیز ختم به خیر می شه. واقعا اگه کسی بتونه کمک کنه باید بره جلو و بگه : إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ (سبا،46) من شما را به یک کا رسفارش می کنم.
#خدا #قرآن #تجسس #دخالت #گناه #بلا #تجربه
برگرفته از ماهنامه خانه خوبان123