میگو از جمله پروتئین های دریایی است که طرفداران زیادی دارد . بنا به نحوه طبخ آن 2 روش برای پاک کردن میگو وجود دارد .در این مطلب روش اول را آموزش می دهیم:

میگو از جمله  پروتئین های دریایی است که طرفداران زیادی دارد . بنا به  نحوه طبخ آن 2 روش برای پاک کردن میگو وجود دارد .

1)روش اول غلاف پوست میگو را از آن جدا می کنند و در خوراک و یا همراه با برنج و سایر مواد طبخ می شود .

2)در روش دوم که کباب کردن یا سیخ کردن میگو است, غلاف  سخت دور میگو را نباید کند چرا که این پوسته  از سوختن گوشت لذیذ حیوان جلو گیری می کند . ما در این بخش به مورد اول می پردازیم و آن را با تصویر به شما نشان می دهیم.