مهربان تر از پدر .....
در روز پدر به یاد مهربانتر از پدر هم باش
گویند امام هر عصر بابای مهربان است پیشاپیش روز پدر مبارک بابای مهربانم.
در روز پدر به یاد مهربانتر از پدر هم باش
خدا نکند کسی عزیزی را از دست بدهد.خدا نکند عزیزش پدرش باشد. آن وقت تا مدت های دور،یک چیزی گوشه ذهنش را می خورد انگار می فهمد که پناه و پشتش دیگر نیست. انگار که زالو بیفتد به استخوان هایش تمام قوت و ایستادگی اش را می گیرد و بعد باید تلاش کند به ایستادن بدون پدر عادت کند. طول می کشد تا زالوها را از روی استخوان هایش بردارد و خودش برای خودش تکیه گاه بشود.
پدر که باشد هر چه قدر هم که سختی بکشی، زخم زبان بشنوی ، هرچه قدر هم که مثل یک کودک نو پا زمین بخوری، برای قرص شدن دل خودت هم که شده ،بر می گردی به پشت سر نگاه می کنی؛ وقتی ببینی پدرت هست، خیالت راحت می شود . بعد با خودت می گویی اگر شده بگذار صد بار بیفتم، می ارزد به این که پدرم بیاید، دستم را بگیرد وبگوید : قوی باش عزیزم! من با توام! اصلا پدر که باشد اتفاق های دنیا به مزاجمان یک جور دیگر می آید.
حالا پدری را فرض کن که هزار سال است پدری می کند، از دور و نزدیک هوایت را دارد، پشتت ایستاده تا پشتیبانت باشد و تو حتی یک بار هم به هنگام زمین خوردن نگاهش نکرده ای که ببینی می گوید: نگران نباش عزیزم! من هستم. ندیده ای که دستت را در خفا گرفته ونگذاشتم دشمنانت برتو مسلط شوند. ندیده ای که بارها در همین کوچه ها با نفس هایت نفس کشیدم. نشنیده ای که گفته اند: وجود من برای اهل زمین سبب امان وآرامش است هم چنان که ستارگان سبب امان اهل آسمان اند.
این بار روز پدر به دیدار پدرت که می روی؛ به دیدار این پدرت هم برو، سخت نیست! خرجش یک دل آماده است ویک سلام. رو کن به قبله، به آسمان، به هر جا که دلت خواست و بگو: السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْوَلِیُّ النَّاصِحُ! تا مبادا یتیم تر از یتیم شوی، امام عسکری(ع) می فرماید یتیم تر از یتیمی که پدر از دست داده است آن کسی است که از امامش دور افتاده و قادر نیست او را بیابد و نمی داند احکام دینش را از کجا تحصیل کند.
#روز_پدر #امام_زمان #آرامش #مهربان