اهدای هدایای برترین های پاییز 98 (انجمنها و مسابقات روزانه)
با سلام عوامل محترم راسخون
ممنون هستیم از مسابقات شما و اعلام اسامی برندگان فصل پاییز ممنونیم
دست شما درد نکنه خیلی زحمت کشیدید
با سلام به کل عوامل محترم راسخون
خیلی زحمت کشیدی از اعلام برندگان فصل پاییز
ممنون هستیم از شما
اگر ممکن است تجدید نظری در جوایز نقدی صورت بگیرید برای مسابقات روزانه که انجام میشود مبلغ ناچیز هستش اگر ممکن هست تجدید نظر شود
ممنونیم از زحمات شما
با سلام و تشکر از لطف و عنایت همه مسولین و کارکنان سایت راسخون
با سلام
ممنون از سایت راسخون
باسلام،
ضمن تبریک به تمامی اعضای فعال و همین طور تشکر از دست اندرکاران سایت راسخون، خواستم پیشنهاد کنم که برای جلب مشارکت و همکاری های جدید به خصوص جذب و جلب نظر و توجه اعضای جدیدتر و باانگیزه تر طرح قرعه کشی ماهانه یا فصلی فروشگاه فرهنگی بر مبنای میزان حسنه جمع آوری شده به واسطه فعالیت در انجمن های مختلف راسخون را مجدد فعال نمایید.
(نعمتى كه سپاسگزارى نشود مانند گناهى است كه آمرزيده نشود.)
افتخاراست راسخون ودرسها دارد وزین
شکر این نعمت نمائیــم تا بمانــد نازنیــــن
شکرنعمت نعمتی ارد دراین دیر ای یلان
قدر نعمت رابدان ای راسخوانی دل متین
فی البداهه: منصور مقدم 4/11/1398
از زحمات و لطف سروران راسخونی کمال تشکر را دارم زنده باشید . به فعالان و برندگان مسابقات روزانه هم تبریک عرض می نمایم. 187890امتیاز حسنه . فروشگاه را فعال کنید. وبه افرادی که پیوسنه فعال هستند و مطالب از خوشان است . بیشتر اهمیت دهید. ممنون .
سلام
پاینده باشید عزیزان
تشکر از زحماتتون
با سلام و تشکر از شما و عوامل اجرایی سایت، بنظر من اگه قرعه کشی بجای فصلی ماهانه انجام بشه هیجان و جذابیت بیشتری رو برای همه به دنبال خواهد داشت
با سلام و احترام
از همه دست اندرکاران سایت فرهنگی راسخون تشکر و برایشان سلامتی آرزومندم .
سلام، خیلی ممنون از زحماتتون آ
آذر ماه با بنده برای برنده شدن در مسابقه ۸ آبان تماس گرفتین، این اسامی که اعلام کردین ی چیز دیگس یا همونه؟
من هم به همه برندگان عزیز تبریک عرض می گویم%
عرض سلام و درود. و همچنین عرض تسلیت و تعزیت به مناسبت ایام فاطمیه.
از زحمات تمامی دست اندرکاران راسخون و همچنین کاربران فعال عزیز، تقدیر و تشکر می کنم.
التماس دعا
تشکر از بزرگواری تون