سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد(پیام تبریک و تسلیت)
تسلیت عرض می کنم
شهادت سردار سرافراز اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی را به پیشگاه حضرت ولی عصر (عج) و نائبشان مقام معظم رهبری تبریک و تسلیت عرض میکنم
سردار محبوب و دوست داشتنی
غوغا کرده ای در جهان ...
انقلابی دیگر به پا کرده ای
بنا به فرمایش رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی «ره» : همین شهادتها پیروزی را بیمه می کند. همین شهادتهاست که دشمن را رسوا می کند در دنیا
آنهایی که به خدا اعتقاد ندارند و به روز جزا آنها باید بترسند از موت، آنها از شهادت باید بترسند. ما و شاگردان مکتب توحید از شهادت نمی هراسیم، نمی ترسیم
چون از هر قطره خون شهید ما که به زمین می ریزد، انسانهای مصمم تر و مبارزی بوجود می آیند.
زمان بزن و در رو تمام شده است - انتقام سخت در پیش است .... راهت ادامه دارد سردار شهیدمان
بعداز۵شبانه روز۸۰میلیون ایرانی وچندین میلیون آزادمرد وشیرزن آزاداندیش در میدانی به وسعت جهان برای پاسداشت مردانگیت منتظر دستور آزاد میدان تو نستوه واستواربه صف ایستاده اند.
سردار پرافتخار شهرم
شهادتت مبارک
علم بر زمین نمی ماند
جهانی منتقمت خواهد بود
#انتقام_سخت
#سیلی_اول
شهادتت مبارک. تبریک میگم که توانستی به آرزویت جامه عمل بپوشانی. خوشا به سعادتت
شهادت پرافتخارسربازوفدایی امام زمان عج الله تعلی فرجه سردارسربلند سپاه اسلام وایران سپهبد پاسدارحاج قاسم سلیمانی راتبریک وتسلیت می گویم.خداوند انشاء الله با ائمه طاهرین محشورش فرماید.
روحشان شاد. انشاء الله بزودی با پیروزیهای مقاومت و ایران اسلامی معادلات جهان به هم خواهد خورد.وروح شهیدان سردار بزرگ حاجی قاسم وهمرزمانش شاد خواهند شد.
ایران تسلیت
نابودی نظام سلطه
سلام و درود خدا بر شما شهید گرامی و سایر هراهانتان
به گفته ی قرآن : شهداء در نزد خدا زنده اند!
اصلا باور نمیکنم
😥😥😥
فکر میکردم خواب بودیم
سلام. به نظرم
انتقام یعنی علاوه بر اخراج نیروهای آمریکایی از منطقه، محو غدۀ سرطانی (رژیم صهیونیستی) و فتح قدس
واقعاً هیچ کس جای خالیت را نتوان پر کرد
چگونه باور کنم... رفتنت را