دست نوشتههاي شهداي دفاع مقدس در خصوص رهبر کبير انقلاب است.
منبع: كتاب جلوه هاي نور
در جلوي تابوتم عكس امام را بزنيد تا همگان بدانند كه من پيرو خط امام بودم. آقاجان خميني جان! من هم اين آرزو را دارم كه اي كاش خداوند به من حقير چندين جان ميداد كه در راهت هربار زير تانكها و زير رگبار گلولهي دشمنان تكهتكه ميشدم و جان ميدادم.
امت مسلمان! در راه پيشرفت اسلام و در خط امام كه تبلور اسلام حضرت محمد (ص) است، حركت كنند و در اين رود خدايي جاري شوند تا به درياي بيكران رحمت الهي بپيوندند كه زندگي را هدفي جز اين نميباشد.
اي مردم! مبادا امام امت، اين قلب ملت و اين هديهي خدا را تنها بگذاريد.
منبع: كتاب جلوه هاي نور - صفحه: 100
منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 28
اي امت، قدر نعمتهاي خداوندي را بدانيد و اين نعمت عظيم كه خداوند به ما عطا فرمودند، يعني امام امت خميني عزيز، مبادا با اعمال ناخالصانه و با ناشكريهايتان باعث شويد كه امام از ما ناراحت شوند.
امام نور چشم ماست، مواظب چشمانتان و نور آن باشيد.
نداي رساي امام بزرگوار حجاب قلبم را در هم دريد و دريچهاي از نور بر دلم گشوده شد تا در سايهي ولايت او خود را بازشناسم و وظيفهي خود را احساس كنم.
سلام بر نايب مهدي (عج) آنكه دلها در جهان برايش ميتپد، آنكه نامش لرزه بر اندام دشمنان اسلام ميآورد، آنكه نامش لقب عيسي است و آن خميني روحالله روحي لهالفداه است.
هيچ قطره خوني همچون خوني كه در راه خدا ريخته ميشود نزد خدا محبوب نيست.
اي حسين! اي فرزند دلبند حضرت زهرا (س)! اگر ما در كربلا نبوديم نداي «هل من ناصر ينصرني» را پاسخ بگوييم، حال آمديم با هزاران پير و حبيب بن مظاهر و علي اكبر و قاسمها با تمام وجودمان به ياري فرزندت و وارث برحقت حسين زمان بشتابيم و جان خويش را فدا سازيم.
منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 55
منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان - صفحه: 77
من با همهي التهاب درونيام برنامههاي تنظيم شدهي زندگيم، با وابستگي به خانوادهام و سرگرداني همسر منتخب يك هفتهايم كه سراسر وجودم در اوست و همه و همه را در يك جمله و آن هم اطاعت از امام معاوضه ميكنم و امروز پس از يك هفته آغاز زندگي مشترك پوتينها را ميپوشم و لباس رزم بر تن ميكنم و سلاح برميدارم و به ميدان نبرد ميروم.
«.... ما تا امام را داريم، دنيا و آخرت را داريم. عمر ما كه ارزشي ندارد، چه خوب است از خدا بخواهيم كه از آن بكاهد و به عمر رهبر محبوبمان كه زنده كنندهي دين اسلام بوده بيفزايد، كه در اين صورت بايد بدانيم، بهترين بهره را از عمرمان بردهايم».
خدايا! خدايا! تا ظهــور دولت يار
خميني رهبر محبوبم را نگهدار
منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان - صفحه: 108
خدايا! پروردگارا! شاهد و گواه باش كه با امام خميني ميثاق بستهام و به او وفادارم، زيرا كه او به اسلام و قرآنت وفادار است و اگر چندين بار مرا بكشند و زندهام كنند، دست از او برنخواهم داشت. بارالها! معبودا، معشوقا، اي مولاي مهربان و رحيم و كريم، تو گواه و شاهد باش كه من گناهكارم و ضعيف و ناتوان دوست دارم كه دشمن، چشمهايم را از حدقه درآورد و دستهايم را قطع كند و پاهايم را از بدن جدا سازد و قلبم را آماج رگبار گلولههايش سازد و سرم را از تن جدا نمايد تا در كمال آزار و فشار و رنجي كه ميكشم، دشمنان ببينند كه اگر چشمها و دستها و پاها و قلب و سينه و سرم را از من گرفتهاند اما يك چيز را نتوانستهاند از من بگيرند و آن، ايمان به هدفم و عشق بيپايان من به خميني عزيز است.
سلام اي امام، اي كه ما را از بدبختيها نجات دادي و به دلهايمان روح اميد دميدي؛ اي آنكه ما را از ظلمات بيرون كشيدي و به پابرهنهها و ضعيفان، عزت بخشيدي.
منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان - صفحه: 102
منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان - صفحه: 109
اين شهيد گرامي (غضنفر جميري) در صحبتهايش به ما ميگفت: عزيزانم، تنها شهادتطلبي نميتواند مفيد باشد، بلكه در كنار اين روحيه ارزشمند، بايد فكر اسلامي و منسجم و قوي وجود داشته باشد و اين چيزي نيست به جز خط امام خميني كه نه تنها ما، بلكه همه مسلمين دنيا بايد در اين خط حركت كنند و بر شماست كه فرامين الهي امام را بدون چون و چرا بپذيريد كه سعادت و تكامل در آن است و همانا انقلاب امامخميني در اين برهه از زمان زمينهساز ظهور حضرت مهدي (عج) خواهد بود.
الآن كه دارم اينها را مينويسم، هنوز امام خميني (ره) را درك نكردهام؛ ولي فقط ميفهمم كه اگر نبود، مسلمان بودن شما درست نبود، چرا كه اسلاممان، اسلام آريامهري بود.
منبع: كتاب جلوه هاي نور - صفحه: 106
اي امام! اي جان جانان! اي روح و روان امت اسلام! اي اسلام مجسم! اي موسي عصاي الهي بدست، اي دم مسيحايي برلب! و اي حبيب خدا و اي شجاع عليوار ، اي حلم حسنگونه، اي مبارز همانند حسين شهيد (ع) اي خميني كبير، رهبر انقلاب، به خدا قسم در حالي كشته ميشوم كه در دل، عشق تو را دارم.
تو را به خاطر اين كه بندهي خدايي و به خاطر اين كه نجاتدهندهي اسلام، از دست جلادان دوران و تشكيل دهندهي حكومت جمهوري اسلامي آل محمد (ص) و علي (ع) بعد از 1400 سال هستي، پيروت هستم و اطاعت از تو را امر واجبي مي دانم.
چه مسلمانان دروغيني هستند كه حامي اسلامند ولي با تو مخالفت ميكنند؛ مگر نشنيدهايد كه امروز مخالفت با امام خميني (ره) مخالفت با امام زمان (عج) است.
مادر بزرگوارم، الآن حسين زمان خميني كبير فرماندهي لشگر اسلام را به عهده دارد و به هر فرد مسلمان واجب است به لشگر بپيوندد.
از خداوند تبارك و تعالي ميخواهم اولاً لشگر اسلام به فرماندهي امام پيروز گردد، در ثاني شما مادران، در خط امالبنين باشيد هرچند ما لياقتش را نداريم.
منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 17