دست نوشتههاي شهداي دفاع مقدس در خصوص رهبر کبير انقلاب است.
منبع: كتاب جلوه هاي نور
سلام و درود خدا بر رهبر كبير انقلاب اسلامي، سازشناپذير جهان اسلام، حضرت امام خميني (ره) كه اسلام را از انزوا بيرون آورد و حيثيت و آبروي از دست رفتهي مسلمانان را بار ديگر به حول و قوهي الهي به دامن اسلام و قرآن بازگرداند.
سلام بر تو اي اسوهي اخلاص و ايمان، بر تو اي نجات دهندهي مردم ايران، اي پير شب زندهدار جماران، صداقت كلام نطق گيرايت همه را به وجد و استقامت دعوت كرد و همه را فريفتهي خويش گرداند؛ بر تو اي كه نايب بر حق امام زمان (عج) هستي.
اماما! بنده، يكي از بسيجيان تو هستم كه به نداي «هل من ناصراً ينصرني» تو جواب مثبت دادم و ندايت را لبيك گفتم؛ و چهقدر زيباست با تو بودن در قيامت....».
منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان - صفحه: 106
بسيجيان قلب امام هستند و قلب امام درياي بيكران است. شهيد عليرضا زماني
بدانيد كه مسئوليت شما در اين مرحلهي حساس، خيلي سنگين است. شما بايد در فكر آيندهي اسلام باشيد و فرزنداني شجاع و اسلامي به آيندهي تحويل دهيد.
در اين مورد از رهنمودهاي امام استفاده نماييد، پير جماران آن مرد الهي كه صفات و اخلاق پيامبر اكرم (ص) در او نمايان است چنين ميفرمايد، اميد است كه حكومت جباران و مستكبران به حكومت عقلا تبديل شود و روزي برسد كه قلمها جايگزين اسلحه شود.
منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 77
منبع: كتاب جلوه هاي نور - صفحه: 98
و حمد و سپاس خداوندي را كه من حقير را در عصر خميني (ره) قرار داد و پيرو خميني (ره) نمود. سپاس پروردگاري را كه رهبري و فقيهي چون خميني را براي راهنمايي ما انتخاب كرد كه چه خوب راهنماييمان كرد، چون واقعاً در گمراهي و ضلالت بوديم.
در ظلمت و در تاريكي بوديم و غرق در جهل، تا آن موقع كه مردي از تبار حسين (ع) براي هدايت كردنمان، آستين خود را بالا زد و شروع به مبارزه كرد.
زبان من حقير، قاصر است از اينكه بتوانم دربارهي اين فرزند رسولالله (ص) سخن بگويم و مبارزات و خدمات او را نقل كنم؛ خوش به حال آنهايي كه در عصر خميني (ره)، پيرو خميني (ره) هستند.
اي مادر عزيزم! اگر وارد جنگ شدم، به فرمان خميني (ره) رفتم، اگر شهيد شدم، فداي خميني (ره) شدم، اگر اسير شدم، فداي خميني (ره) شدم و اگر معلول هم شدم، فداي خميني (ره) شدم. پس مادر در فراغ من غم مخور و زاري نكن.
منبع: كتاب سرگذشت سرافرازان - صفحه: 64
ساليان دراز است كه مسلمين و بلاد مسلمين در چنگال غارتگران است و ما ساكت، تا مردي از سلالهي پاك پيامبر آمد، ما ساكنين را به فرياد و ما نشستگان را به قيام و ذليلان را به عزت و خوبان را به بيداري فرا خواند و به ما راه خونين علي (ع) و حسين (ع) را آموخت كه شيعهي علي (ع) بودن نه عشق ورزيدن تنهاست، بلكه شيعهي علي (ع) كسي است كه او را بشناسد كه هركس علي (ع) را شناخت عاشقش ميشود و در راه او عمل ميكند.
اگر امروز علي (ع) ميبود همان حرفي را ميزد كه خميني كبير ميزند و ما چون پيرو علي (ع) هستيم، پيرو خميني (ره) نيز هستيم كه خميني همان ميگويد كه علي (ع) ميگفت و همان راهي را طي ميكند كه علي (ع) طي ميكرد.
منبع: كتاب جلوه هاي نور - صفحه: 100
اي امام! بار ديگر نداي رسايت را كه همانند نداي حضرت محمد (ص) در مكه و مدينه و نداي حضرت علي (ع) در كوفه و نداي حسين (ع) در كربلاست، با جان و دل شنيدم و بر خود واجب دانستم كه به اين نداي سلالهي پاك امام زمان (عج) لبيك گويم.
ما هرچه داريم از رهبر عزيزمان داريم. ما را از شب تار به روز كشيد، ما را از جهنم به بهشت كشيد، ما را از خواب غفلت بيدار كرد، ما مرده بوديم و زنديمان كرد.
اي مردم و اي برادران! قدر امام عزيزمان را بدانيد، اين سيد پير و رشيد خدا را تنها مگذاريد و هميشه اين دعا را ذكر كنيد: «اللهم! حفظ الامام الخميني» اي عزيزان كاري مكنيد كه آن دنيا در پيش اين سيد روسياه باشيم و نتوانيم جوابش را بدهيم و به خدا سوگند كه امام مردي است كه زبان از وصف او قاصر است.
خدايا! خدايا! روحم را، جانم را، خونم را، هستيام را هديه ميكنم؛ ميدهم در ازاي سلامتي رهبرم امام خميني (ره) كه جانم فدايش باد.
به خدا قسم اگر مرا بكشيد و خونم را به زمين بريزيد، در هر قطره از خونم نام مقدس خميني (ره) را خواهيد ديد.
منبع: كتاب جلوه هاي نور - صفحه: 44
«برادر عزيز مگذار جنازهام بر دوش آنهايي كه به امام اعتقاد ندارند تشييع شود....»
شكر خدا را كه راه انبيا را با حجتي چون امام خميني (ره) به ما نشان داد و سپاس خدا را كه ما را در انتخاب اين راه ياري و توان داد.
هنگامي كه به انديشههاي متعالي امام و آثار انقلاب اسلامي ميانديشم، ميگويم: «اي كاش هزاران جان داشتم و در راه اسلام ميدادم».
منبع: كتاب جلوه هاي نور - صفحه: 99
منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 102
پيرو عملي ولايت فقيه باشيد و هميشه لبيكگوي امام امت باشيد و هميشه در صحنه باشيد. مسئلهي اصلي ما بنا به فرمودهي امام جنگ است، پس روانهي جنگ و جهاد في سبيل الله باشيد. اميدوارم خداوند ما را مورد الطاف خود قرار دهد و پرچم اسلام را سربلند و پرچم كفر را سرنگون كند.
در امام بيشتر دقيق شويد و سعي كنيد عظمت او را دريابيد و خود را تسليم او سازيد و صداقت و اخلاص خود را همچنان حفظ كنيد.
سلام مرا به رهبر عزيزم برسانيد و بگوييد تا آخرين قطرهي خونم سنگر اسلام را ترك نخواهم كرد. با خداوند پيمان ميبندم كه در تمام عاشوراها و در تمام كربلاها با حسين همراه باشم و سنگر را خالي نكنم تا هنگاميكه همهي احكام اسلام در زير پرچم آقا امام زمان (عج) به اجرا درآيد.
منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 30