دست نوشتههاي شهداي دفاع مقدس در خصوص رهبر کبير انقلاب است.
منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 31
اي مردم مستضعف ايران، اين جنگي را كه شرق و غرب بر ما تحميل كرده و مرتباً دارند از آتشافروزان جنگ، حمايت مالي _ جاني ميكنند، با وعدهي الهي و پيامبرگونهي امام امتمان خاموش خواهيم نمود و با رهبري امام عزيزمان مشت محكمي بر دهان اين ياوهگويان خواهيم زد.
اي خون جوشان در پيكر دين و اي نعمت الهي! اي امام امت، اي نور چشمانم، اي صفاي قلبم، اي وارث انبيا و اي بتشكن زمان، جز يك جان بيشتر ندارم. به خاطر رضاي خدا كه پيام پيامبر گونهات را كه تنها رسيدن به سعادت است لبيك گفته تا آخرين قطرهي خون نبرد خود را با خصم زبون ادامه خواهم داد.
منبع: كتاب جلوه هاي نور
خداوندا به خميني قسم كه گرانبهاتر از خونم متاعي ندارم كه بدهم و اينك اين خون من و اين جان بيمقدارم تقديم به تو.
حكم امام همچون حكم خداست، انشاالله كه در سختيها و مشكلات زندگي صبور و شكرگزار باشيد و از خط ولايت فقيه فاصله نگيريد. كسي كه در اين شرايط، اسلام و امام عزيز را تنها بگذارد، مثل همان كسي است كه شب عاشورا، امام حسين (ع) را تنها گذاشت، اگر خط امام را فراموش كنيم تازه به اول بدبختي و دربهدري رسيدهايم.
منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان - صفحه: 82
منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 99
هيچ وقت امام را فراموش نكنيد و هميشه در هر كجا كه هستيد به ياد امام باشيد، زيرا كه بازوي امام شما هستيد. براي امت حزبالله يك پيام دارم كه اگر از امام و اسلام عزيز دست برداريد، زجر الهي گريبانگير شما خواهد شد.
«در آخر از همهي امت حزبالله ميخواهم امام را دعا كنند».
اي ملت عزيز شما را به خدا، انقلاب اسلامي كه با خون هزاران شهيد و معلول به ثمر رسيده، حفظ كنيد كه چند شرط لازم دارد.
شرط اول: ايمان قوي و محكم به معبود جهان و مبارزه با نفس كه همان جهاد نفس است.
شرط دوم: چنگ زنيد به ريسمان خدا و متفرق نشويد و بقاي شما در وحدت شماست.
شرط سوم: اطاعت از فرمان رهبري است. اين نعمت عظيم را غنيمت شماريد و هرچه بگويد گوش به فرمانش باشيد.
منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 84
از راه امام كه همان راه الله و اوليا الله است پيروي كنيد. من افتخار ميكنم كه سرباز كوچك روح الله باشم. اميدوارم او در آخرت ما را شفاعت كند. تمام عمرم فداي يك لحظه عمر امام.
منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان - صفحه: 85
مردم را به پيروي مطلق از حضرت امام خميني (ره) آن نايب بر حق حضرت وليعصر (عج) وصيت ميكنم.
مردم! بدانيد كه امام خميني (ره) بر حق است، و او وارث هزار و چهارصد سال عظمت اسلام و مقاومت شيعيان است. آن مرد خودساخته، به خدا رسيده و بر مسند حضرت محمد (ص) تكيه دارد. قدرش را بدانيد و از او تبعيت كنيد؛ مبادا او را تنها بگذاريد. من افتخار ميكنم كه سرباز روحالله هستم، اميدوارم در آخرت ما را شفاعت كند.
تمام عمرم فداي يك لحظهي عمر امام، خدايا بر عزت و عظمت اين فرزند پيامبر بيفزا.
پيام اين حقير به عنوان سربازي كوچك از لشگريان آقا امام زمان (عج) و انقلاب اسلامي به همرزمانم و امت حزبالله اين است كه دست از رهبري پيامبرگونهي امام خميني (ره) برنداشته و دنبالهرو خط امام باشند كه هرگونه انحراف به چپ و راست و جلو رفتن و عقب ماندن از آن خيانت به اسلام و قرآن است.
منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان - صفحه: 79
منبع: كتاب جلوه هاي نور - صفحه: 120
آرزويم ديدن امام و بوسيدن دست امام است و بس. اگر سعادت داشته باشم بوسيدن ضريح كربلا.
به او «شهيد ستار كمالوند» گفتم راستي ستارجان اگر همين حالا امام دستور دهد خودت را داخل آتش بيندازي، آيا اين كار را ميكني؟
شهيد با حالت جدي كه گويي واقعاً قصد داشت ايمان خودش را به امام ثابت كند، يك لحظه منقلب شد و گفت: «به خداي واحد قسم اگر حكم دهد، لحظهاي درنگ نخواهم كرد».
منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان - صفحه: 84
منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان - صفحه: 44
مردم عزيز! زيباترين تعبير از وجود معظم امام را، شايد آقاي مشكيني فرمود كه: ديدن رخسار امام را به رؤيت بقيةالله اميدوارتر ميكند و شائقتر ميسازد، اگر كه افضل عبادات انتظار فرج است، پس متدينترين شما، مأمومترين شماست به امام خميني (ره).
بعد از شهادتم، وقتي جنازهي مرا ميبريد، اول بگوييد درود بر خميني و بعد مرگ بر آمريكا و هميشه پشتيبان امام باشيد.
منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان - صفحه: 99
منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 74
پيروزي انقلاب ثمرهي خون جوانان پاكي است كه تنها سرمايهي خود يعني جانشان را فدا نمودهاند تا آن را به ثمر برسانند و عدهاي از جوانان هم با از جان گذشتگي آن را حفظ نمودند.
پس شما هم با الهام از آنها در خط اين نعمت خدادادي با جان و دل كوشا باشيد و بدانيد كه خدمت به انقلاب، خدمت به اسلام محمدي است و جهاد در ركاب امام خميني (ره) جهاد در ركاب امام حسين (ع) است و هميشه ياور و پشتيبان ولايت فقيه و انقلاب اسلامي باشيد و به فريضهي خود چون گذشته عمل نماييد و بدانيد كه تنها راه سعادت انسان در عمل به احكام الهي است.
آنگاه كه شعلههاي شمع اميد در بستان دلم رو به خاموشي ميگذارد، تنها يار و همدمم، رخسار عزيزي چون شما امام امت است، كه ميتواند كانون قلب پژمردهام را به صبحگاهان بهاري تبديل نمايد.
در ميان گلهاي سرخ و قشنگ، در ميان عطر ياس و بنفشه، نتوانستم كلمهاي در خور شايستگي و لياقت شما پيدا كنم، عاقبت نسيم صبحگاهان كلمهي سلام را كه يكي از واژههاي آسماني است به من اهدا كرد و من نيز از روي محبت و علاقه تقديم حضور مبارك شما امام امت مينمايم و اين درود و سلام كه از فرسنگها راه دور و پرپيچ و خم ميگذرد، نشانهي دوستي و علاقهي ما سربازان اسلام نسبت به تو امام عزيز ميباشد، سلامي به گرمي خورشيد و لطافت نيلوفر تقديم به رهبر عزيزمان، خميني كبير، پير جماران، و بتشكن تاريخ.
منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان - صفحه: 98