دست نوشتههاي شهداي دفاع مقدس در خصوص رهبر کبير انقلاب است.
اي خداي بزرگ! تو را شكر و تو را حمد و سپاس بيكران كه بندهي مخلصت را ولي ما كردي، مردي چون خميني عزيز كه قدمش براي توست، راهش راه تو و حرفش براي تو و زندگيش براي تو و ما دوستش داريم، به خاطر تو و اينكه الگويي است نمونه در راه تو براي سعادت ما.
اي خداي بزرگ! تو اين پير عارف الهي را تا قيام امام زمان (عج) نگهدار باش يارب! اگر هوس عاشورا داريم و گذشت از خويش، اين درسي است كه او به ما داده.
منبع: كتاب جلوه هاي نور
منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان - صفحه: 66
آرزويم اين است كه قبل از امام بميرم و مرگ امام را نبينم، زيرا من طاقت ديدن مرگ رهبر را ندارم.
خدايا اماممان را، مرجعمان را، فقيهمان، محور وحدتمان، باب اخوتمان، عصارهي انسانيت معاصرمان، اسطورهي مقاومتمان، الگوي جهادمان و مظهر ايمان ما را نگهدار.
منبع: كتاب فرهنگ جبهه
اي خميني عزيز! مطمئن باش كه به قرآن وفادار خواهيم ماند و هميشه از حركت در خط پيامبرگونهات تا ظهور حضرت مهدي (عج)، ضعف از خود نشان نخواهيم داد.
اي مردم، قدر اين انقلاب و امام را بدانيد كه تاريخ شكوه و عظمت آن را بر شما روشن خواهد كرد.
اي كاش هزار جان داشتم و همه را براي احياي قرآن و جمهوري اسلامي ايران به رهبري امام خميني (ره) فدا ميكردم تا اينكه ما برويم و خط امام بماند.
منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 107
منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 93
پيام من به امت حزبالله اين است كه هيچ وقت امام را تنها نگذاريد و در مقابل كفار بايد به امام عزيز لبيك گفت، بايد اسلام را حفظ كرد و آن وظيفه و مسئوليتي است كه ما الآن داريم واجب است كه به جا آوريم. اي امت حزبلله و اي امت رنجديده و اي امت مسلمان، الآن وقت خوابيدن نيست، وقت جنگيدن است.
خدا نكند كه امروز دستور اماممان دير انجام شود، هر كلمهاي كه از دهان امام عزيز بيرون ميآيد، گلولهاي است كه بر قلب دشمن ميخورد.
منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 72
منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 63
اين كوردلان اين را نميفهمند كه مسلمانان ديگر زنده شدهاند و ما كه پيرو حضرت امام هستيم، ديگر هرگز ذلت را قبول نميكنيم و هرگز با اين كافران سازش نخواهيم كرد و تا آخرين قطرهي خون خود استقامت نموده و شهادت را كمال انسان دانسته و به دنبالش خواهيم رفت.
قسم به جدم، رهبر عبارت است از استاد الاعظم حضرت آيتالله العظمي امام خميني.
من افتخار ميكنم كه از شاگردان حضرت امام هستم و حاضرم در راه ايشان براي حفظ اسلام از جانم بگذرم..... من شهادت در راه حق و اهداف الهي را افتخار جاوداني ميدانم.
سيد استاد، مجاهد اكبر ما، مرجع عالم اسلامي آيتالله العظمي امام خميني (ره) كه با مجاهدات خويشتن، آبروي علماي شيعه را حفظ كرد.
منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 9
اي امت شهيدپرور! به خدا در آينده قدمهايي خواهند آمد و خواهند گفت: اي كاش ما در زمان خميني (ره) بوديم تا در راه دين و شريعت اسلام صدبار كشته و دوباره زنده ميشديم. پس در خط ما باشيد، از آن خارج نشويد.
به برادران پاسدارم عرض ميكنم كه سلام مرا به امام عزيز برسانيد و از قول من به امام بگوييد كه من در وصيتنامهام نوشتهام كه اماما: ديوانهات بودم، از روزي كه شما را ديدم ديوانهتر شدم و به شما مردم ميگويم كه فرياد بزنيد: خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار از عمر ما بكاه و بر عمر رهبر افزا.
منبع: كتاب جلوه هاي نور - صفحه: 123
منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 60
درود بر امامي كه اسلام را در جهان دوباره زنده نمود و سلام بر رزمندگاني كه در اين صحراي كربلا ايران به نداي «هل من ناصر ينصرني» امام لبيك گفتند و حماسهها آفريدند.
برادران، بيدار باشيد و پيرو امام و اسلام باشيد و امام را رها نكنيد، زيرا كه اين امام بود ما را از دست ستم اين ابرقدرتها رها ساخت.
اگر مرا قطعهقطعه كنيد، باز هم تمامي ذرات وجودم فرياد خواهند زد: «زنده باد اسلام، زنده باد قرآن، زنده باد خميني (ره)، پاينده باد پرچم خونين اسلام به رهبري امام (ره)».
منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان - صفحه: 91
از قلب تپندهي امت، پير جماران، نعمت عظيم خداوند، به طور كامل و بدون چون و چرا اطاعت كنيد كه محك حقيقي بودن است. امام را تراز و شاقول خود بدانيد و خود را با آن تنظيم كنيد.
امام بزرگوارمان خميني عزيز را در خط خدا و انبيا و امام حسين (ع) ديديم و عاشق او شديم و فرمانش را با جان و دل و تمامي وجود خريدار شديم و رو به سوي جبههها كرديم و آمادهي هرگونه ايثار و از خودگذشتگي شديم.
ما ولايت امام را از خدا هديه گرفتيم. سپاس خدايي را كه به ما توفيق داد تا در حيات امام به دنيا بياييم و سرباز وي باشيم؛ ما كه نبوديم در كربلا، امام حسين (ع) را ياري كنيم ولي اين براي ما سبب بسي افتخار و سربلندي است كه در جبههها اسلام را ياري كنيم و با دستان قدرتمند امام و با ياري الله پرچم خونين اسلام را بر كرهي خاكي به اهتزاز درآوريم.
منبع: كتاب جلوه هاي نور - صفحه: 83