گفت و شنود/ گاندو
یارو با پسرش برای دزدی وارد خانهای شد، صاحبخانه بیدار شد و دنبالشان کرد و سر پسر یارو داد زد و گفت؛ وایستا بزغاله، پسر به باباش گفت؛ بابا فرار کن منو شناسایی کردند!
به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در گفت و شنود خود نوشت:
گفت: مگر این سریال گاندو چی بوده که رسانههای غربی و صهیونیستی و رسانههای وابسته به دولتهای دستنشانده عربی و برخی از غربگرایان داخلی و... را اینهمه عصبانی کرده و به ناسزاگویی وا داشته است؟!
گفتم: ماجرای نفوذ چند جاسوس به مراکز تصمیمساز و سیاستپرداز نظام را با هنرمندی روایت کرده است.
گفت: عصبانیت آمریکا و اسرائیل و دولتهای دستنشانده منطقه قابل درک است ولی چرا یک جریان داخلی دارد از عصبانیت یقه خودش را پاره میکند؟!
گفتم: خب، برای اینکه داستان این سریال برگرفته از یک ماجرای واقعی است.
گفت: پس بگو! شاید میترسند این سریال در ادامه، پته آنها و یا برخی دوستانشان را هم روی آب بریزد!
گفتم: یارو با پسرش برای دزدی وارد خانهای شد، صاحبخانه بیدار شد و دنبالشان کرد و سر پسر یارو داد زد و گفت؛ وایستا بزغاله، پسر به باباش گفت؛ بابا فرار کن منو شناسایی کردند!
واقعا پس از مدتها یه سریال زیبا دیدیم .اینو میگن رسالت رسانه....نه داستانهای عاشقانه بی محتوا توی تلویزیون که هدفی جز سرگرم کردن و انحراف فکری مردم از فلسفه خلقتشون نداره...